İsabella'nın Mutfağı

Bunlar çok güzel gözüküyor, makineden çıkmış dışarıda hazır satılanlar gibi. Siz mi yaptınız ? Böyle olacaksa denemek isterim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar çok güzel gözüküyor, makineden çıkmış dışarıda hazır satılanlar gibi. Siz mi yaptınız ? Böyle olacaksa denemek isterim

Teşekkür ederim..Deneyin mutlaka çok beğeneceksiniz..Özellikle dıştaki bir iki katı almıyorum ve en içteki çok küçükleri..Hemen hemen aynı boy olanları tercih ediyorum..Sonucu bekliyorum yaparsanız

Teşekkür ederim..Deneyin mutlaka çok beğeneceksiniz..Özellikle dıştaki bir iki katı almıyorum ve en içteki çok küçükleri..Hemen hemen aynı boy olanları tercih ediyorum..Sonucu bekliyorum yaparsanız
Tadı enfes oldu gerçekten ama görünüş olarak sizin yaptıklarınız sizin gibi olmadı ilk fırsatta tekrar deneyeceğim

Tadı enfes oldu gerçekten ama görünüş olarak sizin yaptıklarınız sizin gibi olmadı ilk fırsatta tekrar deneyeceğim

Sevindim en azından lezzetinin iyi olmasına.Şekil olarak ta şunuda deneyin;İki halka içiçe iken yapın aynı işlemleri.Yada dilimleri çok ince olmayacak şekilde kalın kesin..Daha düzgün olacağını düşünüyorum.

Ellerine sağlık canım. Bu görsellerin tarifini ayrı bir başlıkta mi veriyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…