İsabella'nın Mutfağı

Dalgona Kahve

Untitled3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığım tarifleriniz hep çok güzeldi, muzlu puding tarifiniz var mı?

Teşekkür ederim.
Muzlu puding tarifim yok maalesef.Ama Çikolatalı puding tarifim var..:KK56::KK56::KK56:

Bu tarifteki süt miktarını 4 değil 5 bardak yapıp kakao yerine 3 adet muzu ezerek o fazladan olan bir bardak süte iyice karıştırın ve ekleyin.Olacağını düşünüyorum...:KK39:

Teşekkür ederim.
Muzlu puding tarifim yok maalesef.Ama Çikolatalı puding tarifim var..:KK56::KK56::KK56:

Bu tarifteki süt miktarını 4 değil 5 bardak yapıp kakao yerine 3 adet muzu ezerek o fazladan olan bir bardak süte iyice karıştırın ve ekleyin.Olacağını düşünüyorum...:KK39:
Çikolatalı puding tarifinizi daha evvel bir kaç kez yaptım çok lezzetliydi😍
Teşekkür ederim muzluyu da yapıcam güzel olacağından eminim 🌹

Ayyy ne kadar güzel bir konu olmuş yaaa emeğinize sağlık.. 😊 Harikasınız 🤗Hepsini tek tek beğendim valla hem de 2019 dan beri en baştan 🙈😂 hiç denemediğin bir kaç tarif var bayıldım.. En kısa zamanda deneyeceğim.. Çok bilinmeyen yöresel yemekler de yapsanız keşke seve seve denemek isterim.. 😊

Ayyy ne kadar güzel bir konu olmuş yaaa emeğinize sağlık.. 😊 Harikasınız 🤗Hepsini tek tek beğendim valla hem de 2019 dan beri en baştan 🙈😂 hiç denemediğin bir kaç tarif var bayıldım.. En kısa zamanda deneyeceğim.. Çok bilinmeyen yöresel yemekler de yapsanız keşke seve seve denemek isterim.. 😊
Çok teşekkür ederim. :KK36: Bende deneyip sonuçlarından memnun kaldığım tarifleri paylaşıyorum. Oldukça birikti ekleyeceğim ilk fırsatta:KK39:

Ama bu cok guzel olmus ellerinize emeğinize saglik🥰

Son düzenleyen: Moderatör:
X