Çok meşgul görünüyorsun,sen yarışmaya katılma olur mu
Ay bunlar ne güzel yemekler
Özellikle ekmekler ve pırasa dolmasına bayıldım ellerinize saglik
Ayyyy ablaaa bu saatte muhteşem tarifleri can alıcı sunumları görünce canım çekti
Sunum şahane lezzet de harikadır
Ellerine sağlik çok güzel hepsi
Nevreste ablanın yemek yarışmasına katilsanız birinci siz olursunuz kazen agbide hediyeyi size verir
Evet katılırsan yarışmacılar kaçacaklarLezzeti garanti olmayan tarifleri paylaşmıyorum
Çok teşekkür ederim canım
Nevreste ,almıyor beni yarışmaya
Ondan yarışmaya almıyoruzAyyyy ablaaa bu saatte muhteşem tarifleri can alıcı sunumları görünce canım çekti
Sunum şahane lezzet de harikadır
Ellerine sağlik çok güzel hepsi
Nevreste ablanın yemek yarışmasına katilsanız birinci siz olursunuz kazen agbide hediyeyi size verir
Eee bu kadar güzel yaparsan almaz tabiLezzeti garanti olmayan tarifleri paylaşmıyorum
Çok teşekkür ederim canım
Nevreste ,almıyor beni yarışmaya
Önüme biraz bozuk sunum getirsin değil miEee bu kadar güzel yaparsan almaz tabi
Sunumun biri eksik olsun alır
Sonra düzenleme yaparsın ablaaa
Evet katılırsan yarışmacılar kaçacaklarBuna müsade edemem
Ablaaaa duydun muu bozuk yapacakmişsınÖnüme biraz bozuk sunum getirsin değil miBöyle yarışmayı riske atamam
Ablaaaa duydun muu bozuk yapacakmişsın
Nevreste abla seni öyle alacakmış
Aynen canım 7 yıl oldu ben hala kriter nedir anlamış değilim:)Oy verenlerin kriterlerini anlamadığımız zamanlar oluyor .O yüzden neye göre,kime göre,nasıl oy verdiklerini bilmediğimizden korkulacak bir durum yok..Kurabiyelerde katıldımda ne oldu
Neyse bakarsın bu kurabiyelerde son anda bir sürpriz yapıp katılırım senden de müsade çıkarsa..
Bu arada kurabiyeden kurabiyeye katılıyorum farkındaysan.
Belki sürpriz yapacak gizliyoruzAblaaaa duydun muu bozuk yapacakmişsın
Nevreste abla seni öyle alacakmış
Çıtamız çok yükseldiAbartılacak bir durum yok Dilos,ben geçen kurabiyelere katıldım bozuk olmadığı halde kazanamadım.Korkulacak bir durum yok yani.Birde maşallah bizim hatunlar muhteşem şeyler yapıyorlar
Evet canım çok güzel tarifler yapıyorlar güzel de sunumlar var eee böyle başarılı güzel kadinlarin da böyle başarılı tarifleri olur canimm hepiniz hepimiz harikayizAbartılacak bir durum yok Dilos,ben geçen kurabiyelere katıldım bozuk olmadığı halde kazanamadım.Korkulacak bir durum yok yani.Birde maşallah bizim hatunlar muhteşem şeyler yapıyorlar
Aynen canım 7 yıl oldu ben hala kriter nedir anlamış değilim:)
Sürprizlerle dolu oluyor:)
Az önce yemek bölümünde senden bahsettik:)Un kurabiyesini almadık ,İsabel'in tarifinin üzerine nasıl yapalım muhabbeti oldu:)
Yani 1. olmadın ama adı kaldı
Tabi ki hemşom ne zaman istersen kapımız sana açıkEn bomba tarifinle gelirsin