Merhaba kizlar size fikir danismak istedim.
Su an bulundugum sirkette 2 senedir calisiyorum. Patronum beni daha uzun taniyo. Bana ihtiyaci vardi geldim guzel isler yaptik projesini ustlendim. Su an en pahali iscisiyim cunku onemli projesini yonetiyorum.
Neyse bi patronken iki patron oldular ve gozler uzerimde. Biraz zorlu bir donemden gectigim icin patronuma bugun soyledim. En azindan haberi olur ve kusurlarimi mazur gorur anlayis sahibi olur dusuncesiyle. Anlatirken agladim. Bikac gun izin istedim (hastada kalabilirdim ama odemesi gerekecegi icin kalmiyorum kendimce)
Bana soyledigi sozler: zaten isini son donem iyi yapmiyosun sen degistin . Birine ogretelim islerini, burdaki rolunu gozden gecirip sana burda baska bi is bakalim burda. Yarin sabah gel konusalim kendini nerde goruyosun burda vs vs.
Ben orda ozel derdim oldugunu anlatip kendimi tutamadan aglarken bana verdigi tepki cok nankorce buldum. Sizcede oyle degil mi? Zor bi donemden geciyorum bikac gun anlayis istedim sadece.
Bu yuzden yarin hasta kalmayi dusunuyorum doktorum zaten onermisti. Patronum odemek zorunda kalcak hastaligimi. Iyilik yapip bos izin atmamayi dusunuyorum tepkisinden dolayi.
Zaten kucuk bi sirket, her zaman vardir daha iyi yapabilecegim seyler ama hersey yolunda guzel ilerliyo. Oyle olmasa tabiki coktan kendisi benimle konusurdu?
Is yerinde bazi seyler modernlestigi icin bana daha az ihtiyaci var muhtemelen ve gozden cikardi ki benim uzerime atiyo diye dusunuyorum.?