is yerindeki yakışıklı :)

Bilmem ki ama cidden hoş çocuk gökhan kesere benziyo bildiğiniz :KK70: zaten öyle bi adamın hemen birine aşık olacağını zannetmiyorum. Dalga mi geciyo kendi çapında nedir
güzellik gorecelidir diye boşuna dememisler gökhan keseri çok gıcık ve itici bulurum :KK70: dalga geçmese de vakit geçirmek, birşeyler yaşamak istediği gün gibi ortada :KK66:

bacagina bakmasi manidar... onu da duyunca iste ne bilim hoslandigini düsünüp özgüven gelmis arkadasa..

süzmüş işte baştan ayağa.bence olmayacak işlere girmeyin.belli ki çocugun tipi yetmemiş.bu da iyi bir şey o kadar şey yaşadıktan sonra bir şeyler öğrendiğinize dair emareler bunlar.size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkalarına yapmayın olmayacaksa umut vermeyin

Şans vermeye değer bence . Neden frenliyosun kendini anlamış deilim. Eskiyi mi affetcen. Onu unutmanın en ii yolu yeni başlangıç

Bilmem ki ama cidden hoş çocuk gökhan kesere benziyo bildiğiniz :KK70: zaten öyle bi adamın hemen birine aşık olacağını zannetmiyorum. Dalga mi geciyo kendi çapında nedir

Gokhan kesermi didinn:rolleyes::rolleyes:.
Off manken desene.
Bak orda dusun derim.:KK73:.

Saka saka, terslemeye devam.

wp_ss_20150707_0001.png
Bence bacaklarına bakmıyodur o . Poposuna bakıyodur :KK70:

ahahahaha canım valla buna ne demeli peki :KK70:

bence önce size o gözle bakmıyordu hoş çocuk lafını duyunca alıcı gözle bakmaya başladı
açık söyleyeyim bana da biri arkamda güzel kız falan dediğini duysam hoşuma gider ama hemen cıvımaya falan başlaması hoş değil biraz zaman tanıyıp tanımaya çalışsan çok üstüne düşerse terslersin en sonunda
eskiyi de at çöpe gitsin onu beklemek gibi bir hataya düşme derim

bence önce size o gözle bakmıyordu hoş çocuk lafını duyunca alıcı gözle bakmaya başladı
açık söyleyeyim bana da biri arkamda güzel kız falan dediğini duysam hoşuma gider ama hemen cıvımaya falan başlaması hoş değil biraz zaman tanıyıp tanımaya çalışsan çok üstüne düşerse terslersin en sonunda
eskiyi de at çöpe gitsin onu beklemek gibi bir hataya düşme derim
Eskisiyle alakası yok o is zaten bitti de ben hoslanmiyorum bu yeni çocuktan sadece yakışıklı hoş hepsi bu yani biraz hoslanti olsa düşünürdüm ama yok yani etkilenmiyorum

Gokhan kesermi didinn:rolleyes::rolleyes:.
Off manken desene.
Bak orda dusun derim.:KK73:.

Saka saka, terslemeye devam.
Ahahaha :KK70: yav ben istesem de istemem birincisi hoşlanmadım sırf yakışıklı diye de hoslansam bile o kadar yakışıklı biriyle çıkarken bin kere dusunur insan direkt aldatma potansiyeli var yani bi kez daha aldatilmayi kaldıracak durumda degilim

Şans vermeye değer bence . Neden frenliyosun kendini anlamış deilim. Eskiyi mi affetcen. Onu unutmanın en ii yolu yeni başlangıç
Ya hoslanmiyorum ki bu yeni çocuktan kaldı ki hoslansam bile tavırları çok itici hele ilk zamanlar sanki ben ona asikmisim direk kabul edecekmisim gibi " hadi çık dışarı yemek yiyelim bari " diye mesaj atmalar garip garip siritislar , çok itici yani

süzmüş işte baştan ayağa.bence olmayacak işlere girmeyin.belli ki çocugun tipi yetmemiş.bu da iyi bir şey o kadar şey yaşadıktan sonra bir şeyler öğrendiğinize dair emareler bunlar.size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkalarına yapmayın olmayacaksa umut vermeyin
Ya siz coook yanlış anladiniz çocuk fazla yakışıklı yani cidden yakışıklı. Boy pos tip falan yerinde ki ben onun yaninda sönük kalırim o derece. Fazla cesaretli biri bu huyu hic hoşuma gitmiyor yani bi erkek bi kızdan hoslanip etkilense bence boyle davranmaz onun davranışları sanki kullanıp atarim ben bu kızı nasılsa bayiliyo bana seklinde. Mesela bu sabah yine girişte ben sigara içerken karşılaştık sigarami elimden aldı "aaa içme bence sen yazık kiyamam" falan . tribi gorseydiniz hic sevmedigim şeyler bir daha boyle davranirsa benden sağlam ayar yiycek hadi bakalim

Ya siz coook yanlış anladiniz çocuk fazla yakışıklı yani cidden yakışıklı. Boy pos tip falan yerinde ki ben onun yaninda sönük kalırim o derece. Fazla cesaretli biri bu huyu hic hoşuma gitmiyor yani bi erkek bi kızdan hoslanip etkilense bence boyle davranmaz onun davranışları sanki kullanıp atarim ben bu kızı nasılsa bayiliyo bana seklinde. Mesela bu sabah yine girişte ben sigara içerken karşılaştık sigarami elimden aldı "aaa içme bence sen yazık kiyamam" falan . tribi gorseydiniz hic sevmedigim şeyler bir daha boyle davranirsa benden sağlam ayar yiycek hadi bakalim

tipi yetmemiş derken başka şeyler de lazım demek istedim.bence çekin bu ayarı etraf kız görsün

X