• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş yerindeki arkadşalrımız ve sorunlarımız

seven_up

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
236
0
46
Adana
ben büyük bir firmada çalışıyorum ve çalışanlarımız bayan agırlıklı ben asistan olarak çalışıyorum ve bunların kibiri öldürüyor kızlar beni

en basidinden bugün yaşadıım olayı anlatayım size
" işe gireli 3 ay olacak bugün bir adam geldi bizde yogunuz dediki ben kalite standartları ile ilgili birileriyle görüşmem lazım iso 9001 vs vs bende tamam dedim arkadaşıma msn den yazdım müsait misiniz yollayacagım diye yok dedi bende ok dedim neyse 15 dk falan gecti derken adam yanında oturuyor tabi meger biizm bu işleri takip etmek isteyen bir firmaymış bende nerden bileyilm sonra muhasebeciye yazdım (msn kullanmamın sebebi adam yanımda ) yok yollama dedi güldü smile falan bende yolluyorum dedim ve yanıda 2 dk kalmadı neyse yoladı aşağı inmiş biizm diger arkadaşa artık ne dediysae o aradı benim bak böyle böyle yapmışsın çok sinirlenmiş vs vs vs " o kadar sinirlendim ki ben konuyu bilmiyorum ne bileyim bu işleri bir firmanın takip ettiğini nerden aklıma gelsin bende yetkili biri sandım megerse dediğim giib o işleri takip etmek isteuyen biriymiş kızlar sence sucum var mı benim yaaaa

bir sürü sinir oldum yemekte yiyemedim bunların kaprisi siniri beni öldürüyo offff offff ne yapacam ben ya :74: yardımmmm

canım yaa ben hiç anlamam bu işlerden ama sana sabretmeyi tavsiye ediyorum sabret canım yaa ilk girilen yerlerde hep böle sorunlar olur ama zamanla insanların huyunu anlıyoruz ve alışıyoruz sen ilk günden daha bunları takma olabilir de geç kendince valla başka türlü yaparsan işin içinden çıkamazsın herşeyi kafaya takmak çok kötü bişi bende öleyim ama yavaş yavaş sallamaya başladım

bende işe ilk girdiğimde aaa bunu neden böyle yaptın die tepki gösteren insanlara ben bilmiyorumki keşke siz yapmadan önce uyarsaydınız bilmiyordum ne yapayım artık bi dahaki sefere yapmam diorum..
büyük bir firmaysa hele hiç dert etme sonuçta onlarda senin gibi çalışan sadece laf sokmayı bil..yapmazsan ezilirsinn..sesiniçıkartmadıkça daha cok üzerne gelirler

canım yaa ben hiç anlamam bu işlerden ama sana sabretmeyi tavsiye ediyorum sabret canım yaa ilk girilen yerlerde hep böle sorunlar olur ama zamanla insanların huyunu anlıyoruz ve alışıyoruz sen ilk günden daha bunları takma olabilir de geç kendince valla başka türlü yaparsan işin içinden çıkamazsın herşeyi kafaya takmak çok kötü bişi bende öleyim ama yavaş yavaş sallamaya başladım

ya taktım mı takıyorum malesef ve bir kere çıkmayı kafama koyunca daha vaz gecemiyorm offf offf :2:

bende işe ilk girdiğimde aaa bunu neden böyle yaptın die tepki gösteren insanlara ben bilmiyorumki keşke siz yapmadan önce uyarsaydınız bilmiyordum ne yapayım artık bi dahaki sefere yapmam diorum..
büyük bir firmaysa hele hiç dert etme sonuçta onlarda senin gibi çalışan sadece laf sokmayı bil..yapmazsan ezilirsinn..sesiniçıkartmadıkça daha cok üzerne gelirler

fıtratım geregi ben öyle şeyler yapamıyorum tamam derim susarım birde gidiyorlar millet kendi aralarında haha hihi gülüyorlar amannn allaha havale ediyorum :2:

müşteriniz ya da ilgili birinin geldiği zaman siz farketmesenizde karşıdaki kişi sizin bilgisayarla uğraşmanız ve yazı yazmanızı takip etmiştir...ve bu sizin açınızdan doğal olarak görünsede hoş olmayan bir durum...çünkü karşınızda boş otursada ilgilenmeniz gereken biri vardır, ve o varken çoook acil olmadığı sürece bilgisayar ile ilgilenmek çokta iyi karşılanmayacaktır...en azından çok az süre dediğiiz 2 dakika süre boyunca ilgilenmeniz ve onu istediği birime yönledirmekle meşgul olmanız gerekmeliydi...

Back