Ölü bir insanla rekabetede girilemez ki.. ne desem bilemedim. Guzellik degil belli ki aradigi, adam asmis bunlari. Bence fazla kaptirmayin duygusal olarak buyuk hayal kirikligida olabilir bu isin sonu.Turizm sektöründe çalışmaya başladım iş yerinde uzun boylu mavi gözlü çalışan bir adam ile tanıştım kendisi herkese karşı çok iyi birisi eğitimli, kültürlü, kendisini geliştirmiş birisi, oturup muhabbet edince sesinden bile huzur buluyorum mutlu oluyorum çok eğlenceli, istediğim herşey hatta fazlası ile onda var sanki Allah istediğim herşeyi bu adam da toplamış dualarımın karşılığı olarak karşıma çıkartmış, iş yerindeki diğer kızlar da benimle aynı düşüncede ama şöyle bir durum var bu adam 21-22 yaşlarındayken birisi ile evlenmiş ve iki ay sonra eşini trafik kazasın da kaybetmiş o günden beridir kimse ile birlikte olmuyor herkesi arkadaş alanına koyuyor ve kimseyede bakmıyor çalıştığımız yere manken gibi kızlar geliyor arada görüyorum numaralarını yazıp veriyorlar ama teşekkür edip almıyor kibarca red ediyor ben bu adama aşık oldum galiba. Yatıyorum kalkıyorum aklımda yemeden içmeden kesildim işin kötü yanı iş yerinde bir iki kızda bu adamdan hoşlanıyor gönlü birisine kayacak diye aklım gidiyor ne yapacağımıda bilmiyorum aklımda çok karışık belki bir fikir veren olur diye paylaşmak istedim
Adamı salın, iş yerindeki insanlarla muhtemelen bu tarz diyaloglara girmeyen biri mantıklı olarak. Özel hayatında belki zaten görüştüğü biri var, iş yerindeki insanlara ilan etmek zorunda değil ki. Görüşmek istese zaten etkileşime girerdi.Turizm sektöründe çalışmaya başladım iş yerinde uzun boylu mavi gözlü çalışan bir adam ile tanıştım kendisi herkese karşı çok iyi birisi eğitimli, kültürlü, kendisini geliştirmiş birisi, oturup muhabbet edince sesinden bile huzur buluyorum mutlu oluyorum çok eğlenceli, istediğim herşey hatta fazlası ile onda var sanki Allah istediğim herşeyi bu adam da toplamış dualarımın karşılığı olarak karşıma çıkartmış, iş yerindeki diğer kızlar da benimle aynı düşüncede ama şöyle bir durum var bu adam 21-22 yaşlarındayken birisi ile evlenmiş ve iki ay sonra eşini trafik kazasın da kaybetmiş o günden beridir kimse ile birlikte olmuyor herkesi arkadaş alanına koyuyor ve kimseyede bakmıyor çalıştığımız yere manken gibi kızlar geliyor arada görüyorum numaralarını yazıp veriyorlar ama teşekkür edip almıyor kibarca red ediyor ben bu adama aşık oldum galiba. Yatıyorum kalkıyorum aklımda yemeden içmeden kesildim işin kötü yanı iş yerinde bir iki kızda bu adamdan hoşlanıyor gönlü birisine kayacak diye aklım gidiyor ne yapacağımıda bilmiyorum aklımda çok karışık belki bir fikir veren olur diye paylaşmak istedim
Turizm sektöründe çalışmaya başladım iş yerinde uzun boylu mavi gözlü çalışan bir adam ile tanıştım kendisi herkese karşı çok iyi birisi eğitimli, kültürlü, kendisini geliştirmiş birisi, oturup muhabbet edince sesinden bile huzur buluyorum mutlu oluyorum çok eğlenceli, istediğim herşey hatta fazlası ile onda var sanki Allah istediğim herşeyi bu adam da toplamış dualarımın karşılığı olarak karşıma çıkartmış, iş yerindeki diğer kızlar da benimle aynı düşüncede ama şöyle bir durum var bu adam 21-22 yaşlarındayken birisi ile evlenmiş ve iki ay sonra eşini trafik kazasın da kaybetmiş o günden beridir kimse ile birlikte olmuyor herkesi arkadaş alanına koyuyor ve kimseyede bakmıyor çalıştığımız yere manken gibi kızlar geliyor arada görüyorum numaralarını yazıp veriyorlar ama teşekkür edip almıyor kibarca red ediyor ben bu adama aşık oldum galiba. Yatıyorum kalkıyorum aklımda yemeden içmeden kesildim işin kötü yanı iş yerinde bir iki kızda bu adamdan hoşlanıyor gönlü birisine kayacak diye aklım gidiyor ne yapacağımıda bilmiyorum aklımda çok karışık belki bir fikir veren olur diye paylaşmak istedim
Başkası ile karıştırıyorsunuz sanırımÇaycı reis mi bu?
Benim de aklıma o geldi.. Hikaye benziyor.Bu geçen konu açan kullanıcı mı? Onda da benzer hikaye vardı, aynı dram var, yine etkileme konusu açılmış.
Şuan 35 yaşların da
Yalnız profile inanmıyorum. İlişkim var diyor. Varsa bu adam ??? 25 yaş diyor. Bu bence çaycı reis olabilirBu adamlara sırf hayatını, kariyerini, maaşını iyice oturtmuş olmaları dışında diğer yanlarına bakarak mı değerlendirseniz acaba? 25 yaşındasın profil bilgilerine göre, senden en az 10 yaş büyük adamla ne işin var? 35 yaşlarında yazdığına göre neredeyse 40 vardır adam.
O numarasını yazıp veren kızlar salak bence, numarayı kağıda verip ulaşmak mı kaldı. Biriyle tanışırsın, zaman geçirirsin, belki ilk an veya zamanla hoşlanırsın, tanıdıkça seversin, iyi anlaşırsın-kötü anlaşırsın ilişki ilerlerse ilerler.
Çok sağlıksız ilişkiler kuruyorsunuz, sonra ağlıyorsunuz buralarda.
Yalnız profile inanmıyorum. İlişkim var diyor. Varsa bu adam ??? 25 yaş diyor. Bu bence çaycı reis olabilir
Aynen. 3 demlik çay bitirdiği için adını öyle koymuşlar demekÇaycı reis geçen mühendis için konu açan mı
Evet sadece bir iki oynama yapmış gibi hikayedeGeçen konusu büyük olay olan şu dağlarda Taşlar da konu sahibini götürüp ölen nişanlısını anlatan adamı anımsattı bana
13 senedir hic sevgilisi olmadigindan eminmisiniz? Yani belki suan da sevgilisi var ve o yuzden kabul etmiyor numaralari. Illaki ozel hayatini herkesle paylasacak diye bi sey yok.Şuan 35 yaşların da