- 12 Ağustos 2017
- 127
- 86
- 33
-
- Konu Sahibi myskybeatsyours
Bi gelisme var mi?
evet bende merak ettim. gittiniz mi?
Gittik pazartesi günü... iş yerine
İş yerinde yetkili kişiler ile görüştük öncelikle... onlar sorguya çekmişler adamı... bekliyoruz nasıl bir aksyon alacaklarını.
Eğer gereken aksyon alınmaz ise biz mahkemeye gideceğiz ve suç duyurusunda bulunacağız.
Ortada büyük ahlaksızlık var yani deliliniz varsa kesinlikle ortaya saçılsın pislikleri.GÜNCELLEME !!!
Ben şikayetçi olmadım... istifa ettikten hemen sonra (1 hafta sonra) başka bir şirket de çalışmaya başladım. Kendi uzmanlık alanım ile ilgili. 4 aydır da burada çalışıyorum ve her gün biraz daha mutluyum...
Her neyse bugün malum konu ile ilgili bir haber aldım
Müdürüm denecek o ahlaksız adam ile CEO nun karısı yani patronun karısı yasak bir ilişki yaşıyorlarmış... orada çalışan bir kişi bunları basmış oda da... akabinde basan kişiyi ve basan kişinin en iyi 2 arkadaşını kovmuşlar...
Arkadaşlar bunu gazetelere anlatmak istiyor bir yanım... olayy kopar çünkü tanınmış kişiler.
Özelikle patron (82 yaşında) karısı için öz evladını evlatlıktan red etti... ve o kadın (45 yaşında) (daha önce ki eşini bu kadın için boşamış bu arada) tek başına mirası kapma derdinde...
Siz olsanız ne yapardınız ? Şeytana uymak istiyorum... gebersinlerkuruş kalmasın o kadın ve ahlaksız müdüre (mûdur de evli, 2 çocuğu var...)