İş yerinde tehdit, taciz.. ahlaksızlıklara karşı boyun eğ talimatı...

myskybeatsyours

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
522
2.569
GÜNCELLEME !!!

Ben şikayetçi olmadım... istifa ettikten hemen sonra (1 hafta sonra) başka bir şirket de çalışmaya başladım. Kendi uzmanlık alanım ile ilgili. 4 aydır da burada çalışıyorum ve her gün biraz daha mutluyum...

Her neyse bugün malum konu ile ilgili bir haber aldım

Müdürüm denecek o ahlaksız adam ile CEO nun karısı yani patronun karısı yasak bir ilişki yaşıyorlarmış ... orada çalışan bir kişi bunları basmış oda da... akabinde basan kişiyi ve basan kişinin en iyi 2 arkadaşını kovmuşlar...

Arkadaşlar bunu gazetelere anlatmak istiyor bir yanım... olayy kopar çünkü tanınmış kişiler.

Özelikle patron (82 yaşında) karısı için öz evladını evlatlıktan red etti... ve o kadın (45 yaşında) (daha önce ki eşini bu kadın için boşamış bu arada) tek başına mirası kapma derdinde...

Siz olsanız ne yapardınız ? Şeytana uymak istiyorum... gebersinler kuruş kalmasın o kadın ve ahlaksız müdüre (mûdur de evli, 2 çocuğu var...)

Merhaba herkese

Bu konuyu açıp ve açmamak arasında çok gittim

Ama artık dayanamıyorum ve sizinle paylaşıyorum

Geçen hafta iş yerimiz 2018 yaz koleksyonu için lansman düzenledi
Öncelik olarak izmir deydik... 3 gün sürdü

Hiç problem yaşamadık

Müşterilerimiz 3 gün boyunca geldi biz koleksyonu tanıttık vs...

Akabinde antalya ya geçtik...

Orada çok büyük problemler yaşadım...

Orada bulunan ekibimiz ahlaksız davranışlarda bulundu hem bana karşı, hem müşterilere karşı hem istanbul da gelen ekibe karşı hem de mankenlerimize karşı.

Ben susmadım

İş yerinde daima disiplinli bir insanımdır... her daim profesyonel...

Sapıklık yapan ve bizim Antalya bayi sahibimizi uyardım sadece onu değil ekibini de...

Akabinde müdürüm denecek o adam da beni uyardı...

Belirtiğim gibi o kişinin ve ekibinin sapkın ve saygısız davranışları oldu kesintisiz... ulu orta ahlaksız konuşmalar... (ve müdürüm bunlara göz yumdu yetmedi : “sizleride oda ya çağırabilirler” gibi konuşmalar yaptı...

Yetmedi sapık adamın tanıdığı tüm politik isimleri sayıp beni gizlice tehdit etti uslu davranmamı ve ahlaksız davranışlara göz yum dedi...

Beni kenara çekti 1 saniye de olsa kendimi savunmama izin vermedi... hemen ilk uçak ile istanbul a dönüyorsun dedi...

Bende içeri girdim ve istifa dilekçemi yazdım.

Sonra gittim önüne attım.. kabul etmiyorum dedi. Mecbursunuz dedim... o sapık antalya bayi sahibimiz de oradaydı ona da dedim ki.. anladığım kadarıyla arkanız sağlam ama siz beni tanımıyorsunuz benim ailem var, maddi durumumuz iyi ve bilin ki adalet i aramak için herşeyi yaparlar...

Müdürüm ve o... ikisi de ağzı açık yüzüme baktılar.

Istifa edeceğimi tahmin etmemişler... korkacağım ve sessiz olacağımı sanmışlar...

Bindim uçağa eve gelir gelmez leptop ta istifa dilekçemi yazdım...
Ik mudurune, şirket sahibine ve asistanına, yönetim kurulu başkanına, sorumlu ve müdürümüde ekledim mail'e... istifa dilekçeme herşeyi yazdım.

Dün akşam dan bu yana orada bulunan arkadaşlar yazıyor... adam ruh gibi ortalıkta dolanıyormuş ve içip içip sarhoş olmuş... çünkü zaten yeri salantıdaydı ve şimdi bu olay gelişti...
Korkuyor...

Biz seyahat e çıkmadan bize sürekli "vegas ta olan vegas ta kalır demişti" dün yine tekrar etmiş ben size demedim mi "vegas ta olan vegas ta kalır diye"...

Yarın şirkete eşyalarımı toplamaya gideceğim ve babam da benimle gelecek..

Olay çıkacak diye çok korkuyorum... babam üzülsün istemiyorum...

Babamın gitme amacı ise :

"Eğer şirket içi gerekli aksyonu alırsanız yani müdür denilen şahıs ile şirket içi irtibatınızı keserseniz bizim sizinle hiç bir sıkıntımız ve şikayetimiz kalmayacak lakin gerekli aksyonu almaz iseniz bu durum kişisel olarak kalmayıp mahkemeye kadar gidilecek'tir..."

Ben istifa ettim ve istifam dan dönmeyi düşünmüyorum bu arada... tek isteğim o ahlaksız çalışanlarını korumak nedir bilmeyen müdürün işine son verilmesi... bunun için medya ile irtibat bile kurmayı düşünüyoruz açıkcası...

Bu yıl en feci en entrikalı en üzüldüğüm yıldı... neden böyle oldu bilmiyorum...

Sizinle dertleşmek, desteğinizi almak ve sizden fikir beyan etmenizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Gerçekten helal olsun, çok takdir ettim sizi. Başkası olsa gıkını çıkarmaz bana dokunmayan yılan bin yaşasın der. Bundan sonraki çalışma hayatınızda başarılar, umarım bileğinizin hakkıyla daha güzel yerlerde daha yüksek pozisyonlarda çalışır,zorlukların da üstesinden gelirsiniz.

Oyle alışmışlarki karşılarında ezik insan gormeye sok olmuşlardır.. Ama iyi olmuş tebrik ederim gururlu durusunuz icin... Ne "ay ben ne yapacagim diye" dusunmussunuz ne de sineye cekmissiniz.. Olay cirkin bi hal de alabilirdi almamis sizin durusunuz sayesinde.. Simdi onlar düşünsün.. Size de kocaman helal olsun..

Bu konuda ne yapılır bir fikrim yok ama durusunuz için tebrik ederim sizi . Şirkete gitmeden önce bir avukatla konuşursanız daha iyi olur bence . Gittiğinizde sizi şikayetten vazgecirmeye çalışacaklardır. Avukatla konuşursanız hem konu hakkında ne demeniz gerektiğini bilirsiniz hem de belki şirketten ayrılmadan önce delil olarak kullanabileceğiniz bir şey hakkında fikir verirler.

helal olsun kendi onurunu koruduğun dik durup hakkını aradığın için..
aslında olması gereken bir şey için tebrik ediyoruz seni çünkü bunu yapabilen güçlü kadınlarımız o kadar az ki gurur duydum..

Memuriyetimin ilk dönemlerinde ben de mecburen susanlardanım ha ben tacize uğramadım ama tehditle iş yaptırdılar uzun süreli işsizliğin sonunda emeğimle kazandığım işten atılmamak için köprüyü geçene kadar dedim ama şu an kimseyi umursamıyorum bile. Alışmışlar erkek egemenliği içinde çalışmaya benim çevrem de farklı değil inanın erkek dünyasında alnının teriyle çalışan bir kadın olmak çok zor tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…