İş yerinde tehdit, taciz.. ahlaksızlıklara karşı boyun eğ talimatı...

Canım seninle takdir ettim yapman gereken yapmalısın ahlaksız fuhuşa ahlaksızlığa düşkün adamlarla çalışmamak lazım gerekirse uğraşıp böyle ahlaksızları işinden etmek lazım gücün varsa bu adamın koltuğu sallantıya gitsin bence doğru yoldasın göz yumarsan ondan farkın kalmayacak paranında helâli gitmiş olacak bu şerefsiz adamlara pabuç bırakmamak lazım korkma davamda haklısın

Son düzenleme:
Sizi canı yürekten kutlarım. Ailenizi de Harika bir evlat yetiştirdiği için. Ben de zamanında arkadaşım için susmamıştım. Davamızı kazandık neyse ki. Mobbing birileri sustukça büyüyen bir hadise. Bugün sana yarın bana bir durumu var. Görüp de sessiz kalanların çoğu mağdur pozisyonuna düşüyor sıra onlara geldiğinde. Asla susmama taraftarıyım. Bedeli olsa da göze almadan kazanılmıyor.

Sizi tebrik etmek için yazıyorum. Sizin gibi onurlu, ahlaklı, profesyonel, cesur ve güçlü bir hemcinsim olduğu için gurur duyuyorum. Keşke her aile kızlarını sizin gibi yetiştirebilse.

Hiç birşey için üzülmeyin. Siz en doğrusunu yaptınız. Ben de buna benzer bir olayda mahkemeye verdim diye çevreden çok yadırganmıştım. Ama o insan müsvettesi hak ettiği cezayı alınca hem bunlara değdi. Hem de çevremdeki kadınlara güzel bir örnek oldu.

Sizin de bu platformda okudukça üzüldüğüm, kendisini ezmek için tabiri caizse yer arayan kızlara, kadınlara iyi bir örnek olduğunuzu düşünüyorum. Tek kelimeyle HARİKASINIZ!

Pek inandırıcı gelmedi konu sahibesi. ... böyle bir lansman olduğuna inanmyrm disiplin hatsafhada olmasa böyle şeyler düzenlenmz hersey kuralldr yani ve neden kendi yerini sallantya sokacak şeyler yaplsnki oralarda ne paralar dönüydr kimse durduk yere işinden edecek hareketler yapmaz gibime geliyo kusura bakmyn ama şahsi fikrim

Akşam akşam acayip keyiflendim ya
Helal olsun size. Adalet yoksa ağlayıp oturmak yetmez, birşeyler yapmak lazım böyle. Allah yardımcınız olsun ve daha güzel kapılar açsın size inşallah.

Gayette iyi yapmışsınız.Ahlaksızlıkla varolacaklarini sanıp aynen devam etmişler ama bu sefer sert kayaya çarpmışlar.
Keşke o sektörde herkes sizin gibi güçlü dursa da bunların ekmeğine yağ sürmese
Sizi tebrik ediyorum

Babanizla değil de acil bir avukatla görüşün ve onunla gidin . Birde hukuken haklarınizi arayın mobbing 'e karsi. Hep gereken yapilacak denir ama takipçisi olun sizin istifanizla kalirsa yine hersey sizin yerinize gelenle olduğu gibi devam eder.

Merak etmeyin avukatımla görüştüm... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…