- 10 Eylül 2012
- 306
- 0
bende iş haberi bekliyorum
hayırlısı olur inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olur inş
teşekkürler inşallah
nişle meşgulsun:44::44::44:
selam sepet faslı ne zamn bitecek aynı iş yerine döndü dimi bi resmiyet bu ne ya canlanın ayol
sizler ne işle meşgulsunuz
sizler ne işle meşgulsunuz
ben restoratör / teknikerim canım...mimari proje çizimleri yapıyorum...
ben restoratör / teknikerim canım...mimari proje çizimleri yapıyorum...
ben hukuk bürosundayım canım
ben elektirk teknikeriyim devlet kurumunda çalışıyorum bilgisayar başında verileri giriyorum bi çocuğum var evliyim eşimden iş dolayısıyla ayrıyız sadece telefonda görüşebiliyoruz
ben elektirk teknikeriyim devlet kurumunda çalışıyorum bilgisayar başında verileri giriyorum bi çocuğum var evliyim eşimden iş dolayısıyla ayrıyız sadece telefonda görüşebiliyoruz
güzelmiş mesleğiniz hayırlı olsun özeniyorum mesleği elinde olanlara
Hayırdır canım ne haberi iş mi değiştiriyorsun..
evet bu hafta sınav dolayısıyla gelecek çoook sevinçliyim, peki sen evlimisin
yaa keşke ayrı olmasaydınız o kötü olmuş işte
zordur oda allah yardımcınız olsun mecburi görev sanırm sizinkisi
teşekkür ederim...inşallah sen de en yakın zamanda bi meslek sahibi olursun...hayırlı bi iş bulursun...
inşallah amin iyi dilekleriniz için teşekkür ederim