Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar ..dilayda ile meral ne kaynatıyonuz özelden özelden.
anlamadım msj da gecer demıssın ne gecer ? :44:
yani neyse özele bak
gü nayy dınnn cnm benim bişey yok ya bi soru sordu sadece sen napıyon bakalım bu sabah
keyfin nasıl
İiyiyim canım çok şükür .Bu aralar kafam rahat benm kızlara 2 haftalığına anneanne bakıyoroohhhhhh Annne gibisi yok.işte de kafam rahat sadece boşuz işte internetten takip edebileceğimiz online bir kurs filan bulsam aslında.azcık kültürüm artardı
günaydın kızlar işyerindeyim faranjitim tavan yapmış iş yok şu an yan odamdaki bayan arkadaşta sabah gelmemiş odamdaki iş arkadaşlarımda erkek...Patladım mmm sıkıntıdan yahu......
yaaa hiç sorma benimde annem bakıyor sırf bu sebebten şehir değiştirdim ben
Ben şehir değiştirmeye çok uğraştım ama gidemedim annemide getiremedim ama sağolsun genede denize düşüen yılana sarılır deyippppppppppppp kayınvalideciiimi getircem.özellikle şu bebelere tecavüz olayı filan beni donduruyor.Artık eşimle boşanırmıyız,anasına mı gönderririm bilemiyorum< çocuklar için katlencezzzzzzzz
Ayrı ev dayayıp döşeyecemmm kayınvalidemle pedere.ilk çocuğumda Aynı evde 6 aya yakın kaldık ayda bir gittiler filan ama çok zor ev içinde ev.Ayrı ev olursa gelirim demişti bizde tutcaz bayram ertesi.Şu an çok iyi şeyler düşünüyorum kendisi hakkında gelince tepmez umarım..Allahım sabır versin ikimizede ,birbirimize katlanma gücü versin .güleryüzümüz eksik olmasın..Aslında benim dedikodumu yapmadığı sürece vede ben üzerine düşmediğim sürece seviyorum şahsıııı
Günaydın kızlaarrrrr sonunda cuma gününe geldik