- 27 Temmuz 2015
- 84
- 21
- 35
- Konu Sahibi 1511amorfati111
kızlar mrb. sandalye firmasında muhasebe departmanında çalışıyorum. bu işe başlayalı 3 ay oldu. iş görüşmesine geldiğimde benden bir iki eleman önce bi bayan muhasebecileri varmış cok memnunlarmış. fakat kadın doğum içi ayrılığ tekrar dönmeme kararı vermiş. neyse bu kadından sonra 2 kişi degiştirmişler sonra ben geldim. zaten patronlarımın insanlara kolay güvenmeme gibi bi prensipleri var . saygı duyarım zaten ses cıkarmadım bu duruma. ağırlıkla resmi muh. takibini yapıyordum. neyse sessiz sedasız bu kızı geri getirdiler. kızın ilk iş gününde hastaydım gelemedim işe. kız benim masamdaki bı cok ofis malzemelerini almış , bi rahatlıkla benim kullandığım mail adresini kullanmalar. patronlarımda gelişiyle alakalı bişi soylemiyor. kız işin finansmanına bakıcam diyor ama herşeyde yetkisi var. eski olmanın verdiği rahatlık var ve birde patronum yüzüme bakmıyor sanki yada bana öyle geliyor bilmiyorum. zaten ofiste sekreterlik ve muhasebenin küçük bi kısmına bakan bi bayan arkadaşım vardı bide bu kız. firmada o kadar büyük kapasiteli degil. ben öyle ön muhasebeci olacak biri de degilim. yani tecrübem ve bilgim yüksek ama bu kızın sanki altında çalışanmışım durumuna düşmekten çekiniyorum. alllah aşkına siz benim yerimde olsaydınız nasıl davranırdınız. ben 3 gündür sessizliğimi koruyorum ve nasıl hareket etmeliyim bilemiyorum..