Bir araya gelemiyoruz maalesef arada yemekte denk geldik. Yüksek sesle afiyet olsun dedi iki kere ama herkese dedi sanırım dönüp bakmadım bu yüzden. Sonra bizim masadan birine seslenip ona selam verdi. Özel olarak bir selam verme durumu falan da yok sadece bakış var. En sinir olduğum durumda kaldımAyni yerde calistigim birine acilmazdim ben olsam. En fazla bir araya geliyorsaniz arada sohbet edin
başlayalı daha bir ay oldu ve pek denk gelmiyoruz o da yoğun çalışıyor. istese bir fırsat yaratır mıydı acaba şimdiye kadar? sevgilisi olmasından da çekiniyorum...Aslında aynı iş yerinde çalışmak büyük avantaj.
Adam beğeniyorsa dayanamaz,hemen açılır. Başkasına kaptırmak istemez.
evet haklısınız. işime odaklanıyım diyorum ama yine aklıma düşüyorDaha işe yeni başlamışsınız hem belki sevgilisi, flörtü, sevdiği biri falan vardır olur da reddederse sonra aynı iş yerinde karşılaşıp durmak çok can sıkıcı olur.
Bence normal arkadaş olmaya çalışın, sadece onunla değil herkesle sohbet etmeye çevre genişletmeye çalışın. Kimseye de bu hoşlanma durumundan bahsetmeyin ne olur ne olmaz yayılır falan.
Elbette denk gelirsiniz.başlayalı daha bir ay oldu ve pek denk gelmiyoruz o da yoğun çalışıyor. istese bir fırsat yaratır mıydı acaba şimdiye kadar? sevgilisi olmasından da çekiniyorum...
Oyle mi diyorsunuz yoksa o da reddedilmeAslında aynı iş yerinde çalışmak büyük avantaj.
Adam beğeniyorsa dayanamaz,hemen açılır. Başkasına kaptırmak istemez.
Daha önce aynı konuda size gözlemleyin denildi gözlemleme sürecinde kalınKızlar kolejde çalışmaya yeni başladım. Beğendiğim bir adam var farklı bölümden. Göz göze geliyoruz arada bakıyor falan ama tabii bunlara bir anlam yüklemiyorum sadece kendisini çok beğeniyorum aklımdan çıkaramadım bir türlü. Takıntı haline getirmek istemiyorum. Sevgilisi olup olmadığını öğrenmek için fake hesaptan istek attım ama reddetti. Aynı bölümden bir kızla da çok yakın görüyorum onu, geçen sosyal medyada bir videoda yakın arkadaşım diye tanıtmış ama beraber gezmeye gitmişler falan.
Sanırım yaşımdan dolayı biraz daha heyecanlıyım bu konularda.. Takıntı yapmak da istemiyorum nasıl bir yol izlemem lazım ya da umursamamalı mıyım? Akıl verir misiniz
O kızla iki senedir aynı yerde çalışıyor geçen sene de video atmış işte beraber geziyorlar bir iddia üzerine buluşmuşlar. Yakın arkadaşım diyor ama sosyal medyada öyle yansıtıyor da olabilir. Bir de videoda bir yerden geçerken işte burda kır düğünleri için yerler var, ilgilenenlere duyurulur falan diyor güya takipçilerineŞimdi başka kızdan bahsettiğiniz için bence olmaz erkekler kolay kolay yakın arkadaş olmuyor kızlarla beklemede kalın arada sohbet edin o kadar
Kız onun sevgilisi olsa kendisinden yakın arkadaş diye söz edilmesini neden kabul etsin ki ama. Fakat adamın sevgilisi yoksa bile ben de eyleme geçilmesine taraftar değilim.O kızla iki senedir aynı yerde çalışıyor geçen sene de video atmış işte beraber geziyorlar bir iddia üzerine buluşmuşlar. Yakın arkadaşım diyor ama sosyal medyada öyle yansıtıyor da olabilir. Bir de videoda bir yerden geçerken işte burda kır düğünleri için yerler var, ilgilenenlere duyurulur falan diyor güya takipçilerine
videoyu öğrenciler izliyor o da öğretmen. belki bu yüzden demiş olabilir diye düşündüm. evet eyleme geçmeyeceğim isterse gelirKız onun sevgilisi olsa kendisinden yakın arkadaş diye söz edilmesini neden kabul etsin ki ama. Fakat adamın sevgilisi yoksa bile ben de eyleme geçilmesine taraftar değilim.
Yok bence de sevgilisi değil ama aralarında bir flört durumu illaki vardır diye düşünüyorum adam hoşlanmış da olabilir geçmişteKız onun sevgilisi olsa kendisinden yakın arkadaş diye söz edilmesini neden kabul etsin ki ama. Fakat adamın sevgilisi yoksa bile ben de eyleme geçilmesine taraftar değilim.
bana da öyle geldi. video zaten 1 yıl öncesine ait. belki şu an sevgili olmuşlardır.Yok bence de sevgilisi değil ama aralarında bir flört durumu illaki vardır diye düşünüyorum adam hoşlanmış da olabilir geçmişte
haklısın kendimi bu duruma düşürmek istemem asla. o yüzden bir adım atmayacağım sadece birini çok kolay takıntı haline getiriyorum sanırım bu da canımı sıkıyor bazen.Işe yeni başladıysan bence sakin dur biraz gelir gelmez diger hocaya yazılmak işyerinde kotu imaj yaratır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?