• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerinde birini beğeniyorum ama henüz tanışmıyoruz akıl verir misiniz?

Leylii123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2024
48
22
3
26
Kızlar kolejde çalışmaya yeni başladım. Beğendiğim bir adam var farklı bölümden. Göz göze geliyoruz arada bakıyor falan ama tabii bunlara bir anlam yüklemiyorum sadece kendisini çok beğeniyorum aklımdan çıkaramadım bir türlü. Takıntı haline getirmek istemiyorum. Sevgilisi olup olmadığını öğrenmek için fake hesaptan istek attım ama reddetti. Aynı bölümden bir kızla da çok yakın görüyorum onu, geçen sosyal medyada bir videoda yakın arkadaşım diye tanıtmış ama beraber gezmeye gitmişler falan.

Sanırım yaşımdan dolayı biraz daha heyecanlıyım bu konularda.. Takıntı yapmak da istemiyorum nasıl bir yol izlemem lazım ya da umursamamalı mıyım? Akıl verir misiniz :(

Ayni yerde calistigim birine acilmazdim ben olsam. En fazla bir araya geliyorsaniz arada sohbet edin
Bir araya gelemiyoruz maalesef arada yemekte denk geldik. Yüksek sesle afiyet olsun dedi iki kere ama herkese dedi sanırım dönüp bakmadım bu yüzden. Sonra bizim masadan birine seslenip ona selam verdi. Özel olarak bir selam verme durumu falan da yok sadece bakış var. En sinir olduğum durumda kaldım :D

Aslında aynı iş yerinde çalışmak büyük avantaj.

Adam beğeniyorsa dayanamaz,hemen açılır. Başkasına kaptırmak istemez.

Daha işe yeni başlamışsınız hem belki sevgilisi, flörtü, sevdiği biri falan vardır olur da reddederse sonra aynı iş yerinde karşılaşıp durmak çok can sıkıcı olur.

Bence normal arkadaş olmaya çalışın, sadece onunla değil herkesle sohbet etmeye çevre genişletmeye çalışın. Kimseye de bu hoşlanma durumundan bahsetmeyin ne olur ne olmaz yayılır falan.

başlayalı daha bir ay oldu ve pek denk gelmiyoruz o da yoğun çalışıyor. istese bir fırsat yaratır mıydı acaba şimdiye kadar? sevgilisi olmasından da çekiniyorum...

Daha işe yeni başlamışsınız hem belki sevgilisi, flörtü, sevdiği biri falan vardır olur da reddederse sonra aynı iş yerinde karşılaşıp durmak çok can sıkıcı olur.

Bence normal arkadaş olmaya çalışın, sadece onunla değil herkesle sohbet etmeye çevre genişletmeye çalışın. Kimseye de bu hoşlanma durumundan bahsetmeyin ne olur ne olmaz yayılır falan.
evet haklısınız. işime odaklanıyım diyorum ama yine aklıma düşüyor :D

başlayalı daha bir ay oldu ve pek denk gelmiyoruz o da yoğun çalışıyor. istese bir fırsat yaratır mıydı acaba şimdiye kadar? sevgilisi olmasından da çekiniyorum...
Elbette denk gelirsiniz.

Duygu demeyeyim de beğenisi artınca yanaşır zaten.

Biraz bekleyin bence.

Bence açılma olayına vs. girmeyin sonra pişman olursunuz.Kimseye de bahsetmeyin güvenmeyin insanlara adam duyar haberiniz bile olmaz.Aynı projelerde vs.yer almaya çalışın bir arkadaş yazmış katılıyorum çevrenizi genişletin ama onu da katın çevreye.

Bu sürede sizden etkilenirse zaten tanışmak için her şeyi yapar.Aynı iş yerinde olduğumuz birisi de bana açılmıştı ve benim hiçbir şey yapmama gerek olmamıştı.Bekleyin diyorum

Şimdi başka kızdan bahsettiğiniz için bence olmaz erkekler kolay kolay yakın arkadaş olmuyor kızlarla beklemede kalın arada sohbet edin o kadar

Oyle mi diyorsunuz yoksa o da reddedilme
Durumu olursa o da mi temkinli olur. Biri personel biri sef olma durumunda mesela

Kızlar kolejde çalışmaya yeni başladım. Beğendiğim bir adam var farklı bölümden. Göz göze geliyoruz arada bakıyor falan ama tabii bunlara bir anlam yüklemiyorum sadece kendisini çok beğeniyorum aklımdan çıkaramadım bir türlü. Takıntı haline getirmek istemiyorum. Sevgilisi olup olmadığını öğrenmek için fake hesaptan istek attım ama reddetti. Aynı bölümden bir kızla da çok yakın görüyorum onu, geçen sosyal medyada bir videoda yakın arkadaşım diye tanıtmış ama beraber gezmeye gitmişler falan.

Sanırım yaşımdan dolayı biraz daha heyecanlıyım bu konularda.. Takıntı yapmak da istemiyorum nasıl bir yol izlemem lazım ya da umursamamalı mıyım? Akıl verir misiniz :(
Daha önce aynı konuda size gözlemleyin denildi gözlemleme sürecinde kalın

Şimdi başka kızdan bahsettiğiniz için bence olmaz erkekler kolay kolay yakın arkadaş olmuyor kızlarla beklemede kalın arada sohbet edin o kadar
O kızla iki senedir aynı yerde çalışıyor geçen sene de video atmış işte beraber geziyorlar bir iddia üzerine buluşmuşlar. Yakın arkadaşım diyor ama sosyal medyada öyle yansıtıyor da olabilir. Bir de videoda bir yerden geçerken işte burda kır düğünleri için yerler var, ilgilenenlere duyurulur falan diyor güya takipçilerine

O kızla iki senedir aynı yerde çalışıyor geçen sene de video atmış işte beraber geziyorlar bir iddia üzerine buluşmuşlar. Yakın arkadaşım diyor ama sosyal medyada öyle yansıtıyor da olabilir. Bir de videoda bir yerden geçerken işte burda kır düğünleri için yerler var, ilgilenenlere duyurulur falan diyor güya takipçilerine
Kız onun sevgilisi olsa kendisinden yakın arkadaş diye söz edilmesini neden kabul etsin ki ama. Fakat adamın sevgilisi yoksa bile ben de eyleme geçilmesine taraftar değilim.

Kız onun sevgilisi olsa kendisinden yakın arkadaş diye söz edilmesini neden kabul etsin ki ama. Fakat adamın sevgilisi yoksa bile ben de eyleme geçilmesine taraftar değilim.
videoyu öğrenciler izliyor o da öğretmen. belki bu yüzden demiş olabilir diye düşündüm. evet eyleme geçmeyeceğim isterse gelir

Yok bence de sevgilisi değil ama aralarında bir flört durumu illaki vardır diye düşünüyorum adam hoşlanmış da olabilir geçmişte

Işe yeni başladıysan bence sakin dur biraz gelir gelmez diger hocaya yazılmak işyerinde kotu imaj yaratır😑😑
haklısın kendimi bu duruma düşürmek istemem asla. o yüzden bir adım atmayacağım sadece birini çok kolay takıntı haline getiriyorum sanırım bu da canımı sıkıyor bazen.

Back