• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerimden memnun değilim

ozlemoztepe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
148
0
96
38
İzmir
sadece anlatmak istıyorum ne yapayım diye size sorular sormıcam ama içimi dökmek istedim.çalıştığım iş yerinden hiç memnun değilim maddi açıdan maas gec verilio o apayrı ama bir de işin pisikolojik acısı var tabihiç birseydenhebrim yok yada en son haberi ben duyuyorum bana bi saygı yok içlerinde ban akarsı biraz sevgi hiç görmedim 1.5 yıl oldu eşime anlatıyorum o da sıkıldı konus al karsına diyo kimle sıkıntın varsa bendeki huyu bilmiyor sanki insanları kıramam hayır demeyı nerdeyse hiç bilmem iş yerinde ustume yuruyen bi kişi vardı benim hatam olmadığını bildiği halde bana dişini geçirdi ama hala konusuyorum onunla kin nefret bilmiyorum ne yapacagımı hiç bilmiyorum eşimin dediği dogru konusmam lazım ama ...aması var işte ayrılsam aslında eşimin maası ile geciniriz eşim ise olmaz diyor aslında tam bir ev hanımı olma hevesindeyım mutfağa acayıp meraklıyım ama ....çok klasik bi laf olucak beni kimse anlamıo....

Eğer iş yerindeki sıkıntıları halledemiyorsan çık işten...
Yeni bir iş bulana kadar da evde oturup kafanı dinle bence...
Zaten maaşı geç alıyormuşsun...
Eşinin neden işten ayrılmanı istemediğini anlamadım benneyaptımki
Ve canım başkalarını düşüneceğine önce kendini düşün ... yasakkelime

eşin neden illa çalışmanı istiyor?

bazı erkekler kadının evde oturmasını körelme olarak görürler, ayaklarının üzerinde durmasını tercih ederler; bu yüzden mi çalışmanı istiyor acaba?

ama işyerindeki problemler çok rahatsız edici bir boyuttaysa ayrıl ve bir yandan iş bak.
eşine de çok üzüldüğünü çok yıprandığını anlat, herhalde ruh sağlığının bozulmasına rağmen orda çalış diye ısrarcı olmaz

anam kim memnunki..ben hemşirelik okuyacağım karar verdim..say1 ile alıyormuş.kolay olur insaşllah

canım inan bende aynı sıkıntılar içerisindeyim.hatta benimki senden daha fazla.geçen gün konu açmıştım bu işyerşnde kafayı yiyeceğim diye bir okusan belki şükredersin haline..Ama ben burdan çıkıcam kafaya koydum.Kendime Nisan 15e kadar zaman biçtim.Paramı almam lazım çünkü..nisandan sonra mobilya borcum bitmiş olacak ve rahatlayacağız biraz.2 ay daha sabır diliyorum..Sende kendini ezdirme arkadaşım ben 2 kere istifa ettim şimdi sesi çıkmıyo patronun bana karşı eşimde her h.sonu işyerime geliyor birazda onun etkisi olabilir.Bana bir kere daha sesini yükseltirse çantamı aldığım gibi çekip gidicem..Bunun farkında olduğu için sakin bu aralar..Hem maaşımı vermeyecek hemde hakaret edecek kusura bakmasın..Sakın ezdirme kendini canım sakın sonra tepene biniyolar

bir anda bu kadar cok kişinin bana yardımcı olmak istemesine sasırdım acıkcası eşim bile bu kadar değil.eşimin işten cıkmamı istemeyişinin nedeni maddi durum aldığım parada onun aldığı paranın yarısı anca yani aldığı maas ii aslında kira derdi yok mutfak desen yag zetin salça recel köyden ne istersem geliyor eşimin ailesinden yani.am abir taraftan da diyor ki sen evde otursan mutfakta ne harikalar cıkarırsın hesap yaotım kendimce tabi her ay mutlaka hesaba uymayan seyler cıkıo ama benim aldığım maas bizi pek etkilemio...

canım hayat sadece orası değilki..başka işlerde var.oralara bak..ben kavga ettim iş görüşmesinde.iş veriyor ya beyfendi kendini nimetten sayıyor..haddini bildirdim ama anlayana...boşver çık başka yere bak...

Öncelikle suan inanki arkadasim herkesde bir memnuniyetsizlik var, gerek is gerek para, herkesin surati agliyor...:kahve:

Yapi olarak biraz cekingensin sanirim, ama bunu degistirebilirsin canim, belki hemen yarin degil ama ufak ufak yapabilirsin, istemedigin birseye hayir istemiyorum demekle baslayabilirsin buna, yada saka ile karisik ver herkesin cevabini ezdirme kendini....:teselli:

Lakin madem esinin maasi size yetiyor, ve sende evinin hanimi olmak istiyorsun, esin neden olmaz diyor?? Benim buna kafam takildi acikcasi...aslinda is yerindeki sorunlarini bildigi ve gördügü icin onun sana "birak hatun benim maasim bize yeter, evde oturmak istiyorsan otur orda milletin agiz koksunu duyacagina" demesi lazim...:delphin:

Aslinda fesat bir insan degilimdir ama galiba esin cok para meraklisi!! :kahve:

Bence yine bir konus esinle ve cikmak istedigni söyle...´zorla calistiracak degil seni herhalde.:kahve:

cnm iş secımıde eş seçımı kadar önemlı o yuzden mutlu olmadığın bı işi yapamazsın saygı yoksa bısey denılemez ve bence ordan çık ama önce kendıne bır iş bul garantıle
bıde bısey sorcam esının maası yetermış ev hanımı olmak ıstıyorum dıyorsun eşın neden ılla senın çalışmanı ıstıyor

alla alla eşınden bısey anlamadım desem kızarmasın hem yasantınızı etkılemıyor aldığın para hemde calısmanı ıstıyor mutfak masrafı çoğalır dıe bunu yapıyor galıba ama cok tuhaf genelde erkekler yemeğı cok sevrler masraflara bakmazlar

neyse ılk yapacağın sey kendıne guzel bır iş bulmak olsun cnm hayrılısı olsun

Back