Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mu tek çare yaMobing varsa iş bul ve ayrıl.zaman geçtikçe insanı yıpratan bisi.degmez.en önemlisi saglik
Devlet dairesinde tek çözüm bu olmamalıBu mu tek çare ya
Nereye yazılıyor buŞikayet dilekçesi yazın. Devlet dairesindesiniz neticede. Şu an zaten eziliyorsanız daha ötesi olamaz deyin ve harekete geçin.
Yani hastanede sistem nasıldır bilmiyorum ama hastanenin personel birimi varsa oraya yoksa da başhekimliğe falan yazılıyordur. İzin taleplerinizi nereye yazıyorsanız oraya yazın.Nereye yazılıyor bu
Teşekkür ederim avukat arkadaşlar var mı acaba fikir verecekYani hastanede sistem nasıldır bilmiyorum ama hastanenin personel birimi varsa oraya yoksa da başhekimliğe falan yazılıyordur. İzin taleplerinizi nereye yazıyorsanız oraya yazın.
Teşekkür ediyorum adam kayırmalı torpilli listeler 8 gün aşırı nöbetler yazılırken diğer adama 1 hafta boşluk veren bi yönetimÖzlük işlerine yazılı dilekçe verin birim değiştirmek istediğinizde dair.ama.evrak kayttan geçirin muhakkak.degismezde mobbinge devam ederlerse cimere yazin.
Avukat mısnız acaba teşekkür ederimArkadaşım sen bu durumda Sağlık Bakanlığı ve genel merkeze yazabilirsin bölüm değişikliği talebinde bulunabilirsin bahsettiğin nöbet listelerini de ekine ilgide tutarak mobing ve Anayasadan kaynaklı eşitlik ilkesini ihlali mahiyetinde olduğunu belirtirseniz sonuç alırsınız cimer zaten kurumdan savunma vs istçyor
Rica ederim evet avukatımAvukat mısnız acaba teşekkür ederim
Hastanenizin iş sağlığı ve güvenliği birimine başvurabilirsiniz.Hemşire arkadaşlar mobbingle nasıl başa çıkıyorsunuz listelerde vs yapılan adaletsizlerde ?
Peki gerekirse sendika avukatıyla mı görüşeyim özel avukatla mı süreci başlatalımArkadaşım sen bu durumda Sağlık Bakanlığı ve genel merkeze yazabilirsin bölüm değişikliği talebinde bulunabilirsin bahsettiğin nöbet listelerini de ekine ilgide tutarak mobing ve Anayasadan kaynaklı eşitlik ilkesini ihlali mahiyetinde olduğunu belirtirseniz sonuç alırsınız cimer zaten kurumdan savunma vs istçyor
Sendika avukatı bu konuda yardımcı olacaktır diye düşünüyorum ama süreci sorduğunuzda yardım biçimini beğenmezseniz özel vekille konuşursunuz tabi ücret daha başka olurPeki gerekirse sendika avukatıyla mı görüşeyim özel avukatla mı süreci başlatalım
Çok teşekkür ederimSendika avukatı bu konuda yardımcı olacaktır diye düşünüyorum ama süreci sorduğunuzda yardım biçimini beğenmezseniz özel vekille konuşursunuz tabi ücret daha başka olur
Müdürde onaylamış zaten serviste 2 kişi her şeye sorun kavga çıkardığı için onların listeler çiçek gibi onlar bize bulaşmasın sessiz birinede tüm iş yüklensin yeterki iş yürüsün diye yapılmış bi liste var ortadaListeyi hazırlayan birim sorumlusu değil mi? Ve bu durumdan başka şikayetçi olan yok mu? Başka rahatsız olan birileri varsa anlaşın ve beraber sağlık hizmetleri mudurunuzle görüşün bu konuyu. Listeyi de yanınıza alın ve daha önceki aylarda da varsa bu durum onlari da alın gösterin