İŞ YERİ SORUNU

Bunları çözdüm, sesimi kurum içinde iyi duyurdum, hatta bütün kurum personelinin üye olduğu gruba direkt yapılanları anlattım, duymayan kalmadı ayrıca genel müdür yardımcısı ve şube müdürüne kadar çıktı.Şu an müdür bana karşı iyi ama bu yaşatılanları unutmadım.yeni gelen vasıfsız insanlara bile iş verilmiyorken en kötü çalışmayan kaytaran personel olarak addedildim ki öyle değildi.

İşin en kötüsü de şu, 2800 liraya İstanbulda iyi bir ünv bitirmiş biri olarak taşrada, böyle insanlarla çalışıyorum.canımı dişime takıyorum ama alnımın teriyle kazandığım 2800 lira var, istiyorlar ki burada ekmek yemesin, çeksin gitsin, çalışması da önemli değil, ben bunu burada istemiyorum, buydu yaşanan,ekmeğimle oynandı...Elinde yetki olsa işten atar kesin, maaşım onun cebinden çıkmadığı halde, müdür benim patronum değil.yine o şubede ekmek yememem için çok uğraşıldı...Bu kötü bir rüya olmalı diyorum. ne hak ettim de bu insanlara denk geldim acaba

İyi de servisi kullanmak istediğinizi ya da bunun ulaşım açısından zorunlu olduğunu belirtmemişsiniz ki. Adam müneccim değil herhalde ne bilsin

İyi de servisi kullanmak istediğinizi ya da bunun ulaşım açısından zorunlu olduğunu belirtmemişsiniz ki. Adam müneccim değil herhalde ne bilsin
öyle şeyler oldu ki hasta çocuğumu kreşe yazdırmak için 'kreş yardımı almamaktadır' diye yazı istedim şubeden 'şu an doğum iznindesin sskn işlemiyor, veremem, öyle bir yazı hiç vermedik dedi.ertesş gün yağnmurlu bir gündü işyerine bir buçuk yaşında kalp anomalili çocuğumla üç vesait değiştirerek gittim, fotoğrafları da çektim, nasıl ıslandık, çocuk ağlar, en sonunda 'bu yazının neden verilemediğini ve sakıncasının tarafıma bildirilmesini istedim, eğer çocuğun kreş yazısını vermeseydi bir üste çıkacaktım, neyse verdi müdür bey yazıyı ama bu şekilde dilekçeyle alabildim.bu olaylar olmuşken servis hakkımımı mı vereceklerdi.güldürmeyin beni.bunun üzerine ben de hem sosyal medyada yazdım konuyu hem de bölge müdürünü aradım vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…