- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 42
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
msj tekrarıMemur musunuz, anlayamadim.
Memur degilseniz baska is bulun.
memursaniz ne denir, ne yapilir bilemedim. Is hayati o kadar berbat ki, adimbasi mobbing. Ekmek parasi icin insanlar katlaniyorlar iste.
msj tekrarıNormal şartlarda sıcak kanlıyımdır, yolda tanımadığım biriyle gözgöze geldiğimde bile gülümseyip kafamı çeviririm ama böyle insanlar yüzünden part time olarak gittiğim mağazalarda hiç kimseyle muhattap olmuyorum, işimi yapıp çıkıyorum. Günaydınmış, kolay gelsinmiş hiç demiyorum valla zamanında sıcak kanlı oldum yaşamadığım problem kalmadı sizin gibi.
Selam bile vermeyin, işle alakalı konular dışında muhattap olmayın bu insanlar ondan anlıyor.
Cevap vermesem kızmazsınız di mi.msj tekrarı
Hepsi değil ama diğerleri de benimle samimi olmuyorlar merhaba merhaba.çünkü ben müdürü şikayet ettim böyle bir durum söz konusu35 senedir 3 işte çalıştım. Özelde de kamuda da.
Sadece bir şeyi merak ediyorum. Bu işyerindeki herkes mi size böyle davranıyor?
Aynı şeyi yazmışım, güneydın iyi akşamlar ve iş mevzusu dışında kimseyle konuşmuyorum.Zor bir kurumdayım, mevzuat ağır iş stresli, özellikle yeni gelenler kendilerini bir ispatlama çabasında oluyorlar, taraf oluyorlar ve en ağır eleştirileri onlardan alıyorsun.içerde orada burada dedikodumu yapıyorlar, kendini ispatlamak isteyen de benle kötü oluyor...Yeter ki az iş yapsınlar, yeterki müdüre ve o gruba yaransınlar..".Bu arada müdür beyin kaba bazı tavırları vardı, yönetime şikayetim olmuştu ama müdürü haklı gördüler.O şikayetten sonra aramız iyi olmadı.şikayet sonrası personel de bana tavır aldı, herşeyi harfiyen müdür beyin istediği gibi yaptığım halde müdür personelin tarafında.Oysa ben profesyonelim,amacım sadece çalışmak, işlerin yürümesi,işyerinde kimseyle konuşmuyorum bile.Herkesten çok çalıştım, kimseyle tartışmaya girmedim, müdüre ya da personele karşı saygısızlığım yok, konu işse herkesle işbirliği yapıyorum, ama gündelik hayatta hiçbiriyle konuşmam, günaydın dahi demem,çünkü haksız bir biçimde canım çok acıtıldı."
Bir konunuzda böyle yazmışsınız. Şimdi herkese iyi davranıyo musunuz yoksa kimseyle konuşmuyo musunuz ben anlamadım. Eğer herkes size tavırlıysa şapkayı önünüze almanızın zamanı gelmiş. Biraz kuruntulu olabilir misiniz acaba? Yeni gelen her personel size ters davranıyorsa bir sıkıntı vardır, yeni gelen toy olur yani bilemedim ben.
evet aynen dediğiniz gibi, bende hiçbir hata yok.müdür takmıs ama sende direk oratöda bu müdürlükte iş yapılmıyor dersen senin üstüne gelirler. sende yavas calıs yapabildiğini yap .
millete iş ögretme caba göstersinler büyük ihtmal arkandan konusulanlar var ve sana iyi davranıp onları karsılarına almak istemiyolar.
neyazıkki ama böyle .
servis konusu bşraz müdürün insiyatifinde ve başka bir kurumla ortak kullanımda ve müdürün benim personelim bu servise binecek demesi gerekliydi, ben binebilir miyim diye sormadım o da söylemedi, gururdan mı ne. sabahın köründe heryer zifiri karanlık evden çıkıyoruz zifiri karanlık dönüyoruz iki hfatada maddi ojlarak battık burası küçük şehir ulaşım İstanbul gibi değil, sonrasında alelacele taşındık da sorun çözüldü derken iki hafta sonra geçici göreve gideceksin dediler, sorun ne çalışmıyor muyumi neden ben, daha düzenimi kuramadım, müdür bey dedi sana geçici göreve gitmek ister misin diye gönül almak için soruyorlar yazı gelince mecbur gideceksin dedi.Biz de bölge müdürünü aradık, 'manolya bu göreve gidecek' dedi ama nihayetinde gitmedim.çünkü iyi insanlar da var kurumda.Servisi ne gerekçeyle kullanamıyorsunuz? Sen kullanma mı diyorlar?
Bir de yeni gelenler başka şubeden mi geliyor?
kötülüğü iyilikle yenebilirim ancak dedim, kime ne bildiysem öğrettim yardımcı oldum ama insanlar o zaman beni daha hakir gördülermüdür takmıs ama sende direk oratöda bu müdürlükte iş yapılmıyor dersen senin üstüne gelirler. sende yavas calıs yapabildiğini yap .
millete iş ögretme caba göstersinler büyük ihtmal arkandan konusulanlar var ve sana iyi davranıp onları karsılarına almak istemiyolar.
neyazıkki ama böyle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?