- 29 Haziran 2022
- 1.439
- 2.075
-
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Evet eski patronunun yeni devir aldığı yere geçecek. Baştan anlaşmayı öyle yaptık. Her sene sözleşme haziran ayında yenileniyormuş. Hazirana kadar kalacağını belirtti. Şartlarım size uyarsa devam ederiz dedi bize de. Koz demeyelim de şirketin ismini kullanmaya devam edeceğiz. şirket etkilenirse diğer şubeler de etkilenir doğal olarak bunu istemezler. Eski patronla işimiz yine bizim devam edecek yani.Adam isteyerek mi gidiyor? İsteyerek gitmiyorsa işi size doğru öğreteceğine nasıl güveniyorsunuz? Elinizde koz olarak ne var?
Evet hatta en yüksek maaşı o alıyor şuanda. Yani orada kalması onunda işine gelir. Biraz deneyeceğim yine tavırlarında değişiklik olmazsa o zaman yapacak bişey yokMaas aliyor mu bu adam/kadin? Madem sozlesmesi var, para da aliyor o zaman ona gore davranacak. Ise gec gelirse tutanak tutun, gelmemeye devam ederse cikarin gitsin. Baska mudur bulursunuz boyle davranan birine ihtiyaciniz yok.
SağlıkNe üzerine bir işletme?
Anlaşılan bir işletmenin isim hakkını devralmışsınız.Evet hatta en yüksek maaşı o alıyor şuanda. Yani orada kalması onunda işine gelir. Biraz deneyeceğim yine tavırlarında değişiklik olmazsa o zaman yapacak bişey yok
Zaten benim sorum müdürle nasıl bir yol izleyeceğimdi. Ne yapmam gerektiğiydi.Anlaşılan bir işletmenin isim hakkını devralmışsınız.
Öyleyse kurumun başarıyı devam ettirebilmesi için bu Müdüre ihtiyacınız var.
O zaman tavrında bir anormallik yok.. Böyle ilerliyorlar demek ki..
Yapacağınız şey diğer kurumlar gibi sizde bu müdürü dinleyecek ve kurallara uyacaksınız.Zaten benim sorum müdürle nasıl bir yol izleyeceğimdi. Ne yapmam gerektiğiydi.
Tam olarak öyle denebilir.Anlamadım patron siz olduğunuz halde müdür yani çalışan mı size böyle efeleniyor?
İşletmenin hissesini de üstüne verelim bari.Yapacağınız şey diğer kurumlar gibi sizde bu müdürü dinleyecek ve kurallara uyacaksınız.
Aaa saçmalık. O sizin emrinizde çalışırken sanki siz onun çalışanıymışsınız gibi davranıyor. Ufaktan had bildirilmeli bence.Tam olarak öyle denebilir.
İşletmenin hissesini de üstüne verelim bari.