- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.877
-
- Konu Sahibi Meyveliturta19
Bir insanı sevmezsin konuşursun onu da anlarım.. yüzüne gülmek muhabbet etmek nedir arkadaş ya! Görsen bu kız ne kadar iyi ne kadae içten dersin.. bir duyarsın arkandan Allah ne verdiyse.. ya daha iki günlük sessiz sakın çocukların bile bişe bulup arkalarından konuşuyorlar. Midem bulanıyor artık. Çıkmak istiyorum ama gideceğim yer de aynı olur diye korkuyorum.Her yerde var ki bunlardan işte okulda evde mahallede
hatta bazen eleştirdigimiz halde bizler bile yapiyoruzdur
alışmak lazım
Bizim mahallenin dedikoducu teyzelerini de geçmişler desene
gerçi mantık aynı ;
yüzüne gül,gidince saydır arkasından...ne itici
Böyle bir şey için çıkma sakinBir insanı sevmezsin konuşursun onu da anlarım.. yüzüne gülmek muhabbet etmek nedir arkadaş ya! Görsen bu kız ne kadar iyi ne kadae içten dersin.. bir duyarsın arkandan Allah ne verdiyse.. ya daha iki günlük sessiz sakın çocukların bile bişe bulup arkalarından konuşuyorlar. Midem bulanıyor artık. Çıkmak istiyorum ama gideceğim yer de aynı olur diye korkuyorum.
Çok kötü bir huyum var birine rol yapamıyorum.. şimdi duydum ya arkamdan kızın birinin konuştuğunu hayatta bir daha onunla konuşmam! İş yerinde ki huzur çok önemli bütün günümüz orada geciyor.. bilsem ki mutlu olacağım diğer işte yarın istifamı veririm. Bu tarz muhabbetlere gelemiyorum ben Allahtan odam ve departmanım onlardan ayrı..Böyle bir şey için çıkma sakin
Bu neki,îmâm Arkadaşı zıyarete gıttım,camın avlusu evi esıde evde,bızde camı ıçınde tan tarafta îmâm Odasında bu odevı yaptık otuz dk sürmedi ,sonra cemaat camı cemaatı îmâm arkadas hakkında ağır dedıkodular etmış,sok oldum,esıde Güldü,bız kaç camıde görev yaptık,bu adamlar yaslı,emeklı,evde oturmaz gelır defıkodu eder bahçede dedı,yani işyerı neki,ama benım sımsıkı ısımde sadece patronların dedıkodusu var,personel gayet ıyı
Ama bir kelime daha duyayım ben arkamdan önce hesabını sorucam sonra vericem istifamı.. insanı çalışmaktan soğutuyorlar ya.Öyle canım aynen öyle..özellikle kadınların yoğun olduğu iş ortamlarında sürekl
Dedikodu ve gereksiz muhabbet döner.
Canım bak sana şu kadar diyim tüm işyerleri aynı.benim de aynı.ben samimi olduklarımla da ilişkimi kestim çünkü kullanıldığımı anladım.sadece iş yükünü aldığım müddetçe iyi oldum.kendi işime bakıyorum artık.syrıca bizim işyerindeki erkekler Kadınlardan beter.kahvede herşeyi herkesi konuşup geliyorlar.hepsi o seçilmiş haftanın şanssızına aynı davranıyor.hiçbirini sevmiyorum.sohbetleri vakit kaybı.tayin istiyorum ama çıkmıyor.mecbur sanırım bu yıl da ordayımHerkese merhaba..
Hemen konuya dalıyorum çünkü çok sinirliyim.
Çalıştığım firmada, dışarıdan bakan "ne güzel herkes bir biriyle ne kadar samimi" der. Ama hiç birine zerre kadar güvenmiyorum!
Ya iki arkadaş görseniz yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor.. ayrı ayrı takıldıklarında birbirlerinin arkasından konuşuyorlar.
Benim hiç biriyle alakam yok hepsi yüzüme canım cicim.. benim de arkamdan konuşmuşlar.
Stajyer çocuklar geldi.. sessiz sakinler çocuklae odadan dışarı çıkıyor hemen başlıyorlar!
Konuşmadıkları konu eleştirmedikleri olay yok..!
Benim departmanım farklı.. bazen diyorum amaan boşver çok muhattap olmuyorsun zaten.. sonra bakıyorum yüzüme karşı öyle iyiler ki boğasım geliyor!!
Zaten bir birlerinin arkalarından konuşmadıkları konu kalmadı. Sırf bu yüzden oradan ayrılmak istiyorum evlendikten sonra..
Ya anlamıyorum bunlar seçilmiş kişiler mi? Yoksa bütün firmalar aynı mı?