- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.397
-
- Konu Sahibi Meyveliturta19
Herkese merhaba..
Hemen konuya dalıyorum çünkü çok sinirliyim.
Çalıştığım firmada, dışarıdan bakan "ne güzel herkes bir biriyle ne kadar samimi" der. Ama hiç birine zerre kadar güvenmiyorum!
Ya iki arkadaş görseniz yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor.. ayrı ayrı takıldıklarında birbirlerinin arkasından konuşuyorlar.
Benim hiç biriyle alakam yok hepsi yüzüme canım cicim.. benim de arkamdan konuşmuşlar.
Stajyer çocuklar geldi.. sessiz sakinler çocuklae odadan dışarı çıkıyor hemen başlıyorlar!
Konuşmadıkları konu eleştirmedikleri olay yok..!
Benim departmanım farklı.. bazen diyorum amaan boşver çok muhattap olmuyorsun zaten.. sonra bakıyorum yüzüme karşı öyle iyiler ki boğasım geliyor!!
Zaten bir birlerinin arkalarından konuşmadıkları konu kalmadı. Sırf bu yüzden oradan ayrılmak istiyorum evlendikten sonra..
Ya anlamıyorum bunlar seçilmiş kişiler mi? Yoksa bütün firmalar aynı mı?
İşiniz,maaşınız,çalışma şartlarınız iyiyse boşuna işi bırakıp gitmeyin. Çünkü nereye giderseniz gidin her yer aynı. Birçok yerde çalıştım al birini vur ötekine birbirinden farklı bir tarafları yoktu. Kurumsal firmaların hepsi böyle hatta daha beteri olan mobbing bile mevcut...... Sukunet istiyorsanız orta ölçekli firmalardan zarar gelmez onlarında şartları zordur.. İnsanın canını okurlar az maaş,çok iş..
Bulaşıcıdır böyle durumlar, başladımı hızlıca yayılır, yapılabilecek pek bişey olduğunu sanmıyorum. Ha bişey var, belli ki siz orda kalıcı dostluk elde edemeyeceksiniz o zaman dobra misyonunu üstlenin, " ne bu ya herkes birbirinin arkasından konuşuyo" diyin herkesin içinde... Madem öyle, böyle olsun bakalım.
hımm okadarda iyi değilmiş şartlarınız yol ve cmt günleri büyük mesela buda bahane olmuş sanırım. En guzeli evlendikten sonra tazminatınızı alarak ayrılın zaman kaybetmeden iş bakın yeniden başlayın.Maaşım ve işimden memnunum ama standart bakımından çok memnun değilim.. saatlerimiz çok fazla özellikle 8 bucuk akşam 6 buçuk.. cumartesi de boş yere çalısıyorum.. bunu da sıkıntı yapıyordum evleneceğim yakında evim işime 1 buçuk 2 saat uzaklıkta olacak değermi diye düşünürken.. üzerine bu olay iyice düşüncelerimi depreştirdi..