iş yeri değil dedikodu kazanı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben artık bu tür insan parçalarından tiskiniyorum ...arkadan konuşmadık söylemedik ,bırakmıyorlar,yüzünden AYY CANIM ,CİCİMMM ..söylesen ..senin arkandan söyle ,böyle konuşuyor seni yalancı çıkarır bunlar..tıka kulaklarını

Ben de ise yeni basladigimda samimi konusuyordum kendmce cunku icimde bisey yoktu
zaman gecti yil gecti
neler neler gordum
normal yuruyen birinin ardindan 900sayfalik roman yazacak kspasiteli cene var mubarek yaa
hic kimseyi tanimasalar da kiyafetine sacina cantasina ayakkabisina bskip elestiriyorlar bildigin dedikodu defikodu
isten cikma cunku her yerde ayni tip kisiler mevcut..

Bu güne kadar çalıştığım her yerde durum buydu herkes herkesin arkasından konuşur ama yüz yüze gelince canım cicim...o yüzden takılmayın iş arkadaşlarınızdan çok da bir samimiyet beklemeyin...
İş yeri demek çıkar ilişkileri demek...Tabii istisnalar vardır ama çoğunlukla durum bu.

Bugün öğlene kadar çalıştım.. halihle yüzüm çok asıktı patronum bile bir sıkıntın mı var diye sordu..
Kızlar da sanki hiç bir şey yokmuş gibi canım cicim muhabbet etmeye çalıştılar zorla bir tebessüm edim hiç cevap vermeden odama geçtim. Hiç biriyle konuşmak muhabbet etmek gelmiyor içimden aksine arkamdan laf diyene sen böyle böyle neden dedin diye sormak geldi.. sonra düşündüm dedim ki sorsan ne olacak bır kılıf bulacak iyice bocalayacak ama huyundan asla vazgeçmeyecek..
Sanırım iş ortamķ deyip kabulleneceğim ama ayaklarım işe gitmiyor artık :KK43:

Herkese merhaba..
Hemen konuya dalıyorum çünkü çok sinirliyim.
Çalıştığım firmada, dışarıdan bakan "ne güzel herkes bir biriyle ne kadar samimi" der. Ama hiç birine zerre kadar güvenmiyorum!
Ya iki arkadaş görseniz yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor.. ayrı ayrı takıldıklarında birbirlerinin arkasından konuşuyorlar.
Benim hiç biriyle alakam yok hepsi yüzüme canım cicim.. benim de arkamdan konuşmuşlar.
Stajyer çocuklar geldi.. sessiz sakinler çocuklae odadan dışarı çıkıyor hemen başlıyorlar!
Konuşmadıkları konu eleştirmedikleri olay yok..!
Benim departmanım farklı.. bazen diyorum amaan boşver çok muhattap olmuyorsun zaten.. sonra bakıyorum yüzüme karşı öyle iyiler ki boğasım geliyor!!
Zaten bir birlerinin arkalarından konuşmadıkları konu kalmadı. Sırf bu yüzden oradan ayrılmak istiyorum evlendikten sonra..
Ya anlamıyorum bunlar seçilmiş kişiler mi? Yoksa bütün firmalar aynı mı?

İşiniz,maaşınız,çalışma şartlarınız iyiyse boşuna işi bırakıp gitmeyin. Çünkü nereye giderseniz gidin her yer aynı. Birçok yerde çalıştım al birini vur ötekine birbirinden farklı bir tarafları yoktu. Kurumsal firmaların hepsi böyle hatta daha beteri olan mobbing bile mevcut...... Sukunet istiyorsanız orta ölçekli firmalardan zarar gelmez onlarında şartları zordur.. İnsanın canını okurlar az maaş,çok iş..

İşiniz,maaşınız,çalışma şartlarınız iyiyse boşuna işi bırakıp gitmeyin. Çünkü nereye giderseniz gidin her yer aynı. Birçok yerde çalıştım al birini vur ötekine birbirinden farklı bir tarafları yoktu. Kurumsal firmaların hepsi böyle hatta daha beteri olan mobbing bile mevcut...... Sukunet istiyorsanız orta ölçekli firmalardan zarar gelmez onlarında şartları zordur.. İnsanın canını okurlar az maaş,çok iş..

Maaşım ve işimden memnunum ama standart bakımından çok memnun değilim.. saatlerimiz çok fazla özellikle 8 bucuk akşam 6 buçuk.. cumartesi de boş yere çalısıyorum.. bunu da sıkıntı yapıyordum evleneceğim yakında evim işime 1 buçuk 2 saat uzaklıkta olacak değermi diye düşünürken.. üzerine bu olay iyice düşüncelerimi depreştirdi..

Bulaşıcıdır böyle durumlar, başladımı hızlıca yayılır, yapılabilecek pek bişey olduğunu sanmıyorum. Ha bişey var, belli ki siz orda kalıcı dostluk elde edemeyeceksiniz o zaman dobra misyonunu üstlenin, " ne bu ya herkes birbirinin arkasından konuşuyo" diyin herkesin içinde... Madem öyle, böyle olsun bakalım.

Bulaşıcıdır böyle durumlar, başladımı hızlıca yayılır, yapılabilecek pek bişey olduğunu sanmıyorum. Ha bişey var, belli ki siz orda kalıcı dostluk elde edemeyeceksiniz o zaman dobra misyonunu üstlenin, " ne bu ya herkes birbirinin arkasından konuşuyo" diyin herkesin içinde... Madem öyle, böyle olsun bakalım.

Bugün hiç muhattap olmadım sevimli olmaya çalışıyorlar bir de.. düğünümle ilgili sevimli güya espiriler falan.. ayyyy varya ağızların ortasına çarpasım geldi.. odama zor attım kendimi! Şeytan diyor hiç birini çağırma düğüne.
Ama ben içime atabilen bir insan değilim o konuşan kıza söylemeden ne kadar dayanabilirim merak ediyorum.. ya da dediğiniz gibi üstü kapalı lafları söylerim

Maaşım ve işimden memnunum ama standart bakımından çok memnun değilim.. saatlerimiz çok fazla özellikle 8 bucuk akşam 6 buçuk.. cumartesi de boş yere çalısıyorum.. bunu da sıkıntı yapıyordum evleneceğim yakında evim işime 1 buçuk 2 saat uzaklıkta olacak değermi diye düşünürken.. üzerine bu olay iyice düşüncelerimi depreştirdi..
hımm okadarda iyi değilmiş şartlarınız yol ve cmt günleri büyük mesela buda bahane olmuş sanırım. En guzeli evlendikten sonra tazminatınızı alarak ayrılın zaman kaybetmeden iş bakın yeniden başlayın.

arkandan konuşmaları senin için çok mu önemli ? ben biri benim arkamdan bişe söylediğinde ve bu kulağıma geldiinde ilk laf getirenle muhabbetimi kesiyorum:) ya istedikleri kadar konuşsunlar çokda tın takılmayın her iş yerinde olur bunlar
size ağır hakaret ederler şerefinize onurunuza dil uzatırlar ayrı konu ama bıdı bıdığa çok takılmayın ya......

yanınızdada konuştuklarında kızlar ben bu muhabbetlerden hoşlanmıyorum diyin ,diyemiyosanız kalkın tuvalete gidin odadan çıkın, ya neyse ben muhabbetleri sevmiyorum diyin , yeni çıkan kitaplardan ,yeni vizyona giren filmlerden gündemdeki konulardan konu açın

her yerde varlar ne yazık ki. hemde tamda dediğin gibiler. yanyanayken kankalar ama ayrı yerlerde adeta düşman gbi konuşuyorlar. ben birilerinin hakkında çok yorum yapmamaya çalışıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X