• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yeri değil bana işkence.

İyi de ayıbı en başta o yapmış zaten. Seni 1 buçuk senedir 3 kuruşa çalıştırırken iyi. Ne güzel vur ensesine al lokmasını bir eleman varken hangi patron kötüsün der?
Ben böyle insanları yüzüstü bırakmaktan hiç gocunmam hatta zevk alırım.
İş disiplinim hep vardır ama böyle şeyler karşılıklıdır. Ben dikkat ederim patron hakkımı verir. Durum bundan farklıysa kimseye vefa borcu falan duymam. Arada kim olursa olsun.
Bence hiç bir şey söyleme doğum izninden sonra sgk dan rapor paranı alınca olmuyor de çık git.

Part time çalışanlara o ücreti veriyolar. Hatta daha da fazla veriyorlar yemekte dahil değil.. Hiç çekme bence. Yazık o kadar iş yapıp o parayı almak, insanlar çok acımasız..

İyi de ayıbı en başta o yapmış zaten. Seni 1 buçuk senedir 3 kuruşa çalıştırırken iyi. Ne güzel vur ensesine al lokmasını bir eleman varken hangi patron kötüsün der?
Ben böyle insanları yüzüstü bırakmaktan hiç gocunmam hatta zevk alırım.
İş disiplinim hep vardır ama böyle şeyler karşılıklıdır. Ben dikkat ederim patron hakkımı verir. Durum bundan farklıysa kimseye vefa borcu falan duymam. Arada kim olursa olsun.
Bence hiç bir şey söyleme doğum izninden sonra sgk dan rapor paranı alınca olmuyor de çık git.
İşte boş durmaktan iyidir diyip başlamak vs vs olaylardan bu duruma geliniyor. Karın tokluğuna kabul ediliyor böyle şeyler.
Aslında hata işverende değil tamamen işçide bunu kabul ediyorum. Eğer başkaldırıp dalgamı geçiyosun benimle diyebilseydim muhtemelen işsiz kalacaktım belkide. İşte herkes bunun gibi düşününce bir çok seyi kabul etmiş oluyoruz malesef

Part time çalışanlara o ücreti veriyolar. Hatta daha da fazla veriyorlar yemekte dahil değil.. Hiç çekme bence. Yazık o kadar iş yapıp o parayı almak, insanlar çok acımasız..
Haklısın valla. Son 5 haftam kaldı çıkıyorum artık inşallah

Alllahm sanada sabır versin. Benimde 5 haftam kaldı daha fazla takmamak için hemen çıkıcam doğum iznime. Son günlerimi bari huzurlu geçireyim dedim :)

Haklısın hayat şartları oldukça zor bazen mecburiyet elimizi kolumuzu bağlıyor.

Bugün çok kötü oldum öğle molası falan vermiyor hanımefendi bize iki dk kalkıp ortada olunca da kıyamet kopuyor yan ofise uğradım sabah beni orada görünce kovdu sonrada odama gelip ağzına geleni söyledi inanır mısınız saatlerce ağladım.İşimi savsakladığımdan (kendi işim haricinde o kadar çok angaryayla uğraşıyorum ki haksa helal etmiyorum zaten sırf böyle düşündüğü için) tutun odamı temizlemediğime( hamileliğimin başında ve tehlikem olduğu için kendi evimde bile sakınarak iş yapıyorum bunu da biliyor mutfak elemanı var onun yapması gerek ama yapmıyor suçlu kim tabi ki ben) kadar bir sürü sey söyledi hamileyim ve daha 6 ay buradayım Rabbim yardım etsin zira fazlaca ihtiyacım var.

Back
X