Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonu kendinden uzak tut kesinlikle. Beni müzik motive eder kulaklıgımı takar dıs dünyayla iletişimi kestigimde daha verimli calısırım
İşi istemeyerek mi yapıyorsun
Doğru hatırladınız :)Yok hayır yeni şeyler öğreniyorum diye isteyerek gidiyorum. Hatta böyle bir yer istiyordum hep. Mesela hesaplanan kdv kontrolünü ben yapıyorum beyanname vermeden önce. Kontrol ettim sorun yok. Beyannemeyi verdikten sonra haziran faturasının tarihini Mayıs olarak işlemisim. Bugün KDV tahakkuk kaydi yapıyorlar mesela fazlalık çıkıyor. 1 saat baktılar belki neyden kaynaklı diye benim yüzümden.
Smmm adayı diye hatırlıyorum sizi ondan bu şekilde yazdım yanlış hatirliyorsam
kusura bakmayın :)
Doğru hatırladınız :)
Çok doğal Şeyler bunlar başta böyle olması çok normal hersey sende bitiyor dikkatli olmak senin elinde dikkatini işe verirsen sorun olmaz hata da her zaman olur :)
Hayır bunlar normal Şeyler kendine güven :)Evet haklısınız. Yeni olduğum için göze batmasından korkuyorum. Kafalarında benimle ilgili olumsuz bir şey oluşacak diye urkuyorum :)))
Eger tekrarlayan bir is yapiosan maddeler halinde not alip, her maddeyi uyguladiktan sonra tikleyip digerine gecebilirsin. Bir defa ugrasirsin ama hata riskin azalir.