İş stresi, mutsuzluk

Bende bu iş yüzüne OKB hastalıgına yakalandım ve hayatımı tamamıyle etkilıyor şuan bile bence sevmedıgın yerde durma hastalıgı daha zor

Ortamindaki is arkadaslarin nasil?
Isi sadece is olarak gorup, mesela hafta sonuna odaklan, yaz tatile odaklan yada birikim yapip alacagin bir sey gibi

İş geçim derdi hepimizde mevcut sorsanız hangi kişi işini beğeniyor mesela ben bir yere işe başladım yaklaşık 15 gündür benden yaşça küçük olanlar bir odada keyfine keyif katarak lak lak yaparak vakit doldururken ben onlardan daha tercübeli olmama rağmen iş konusunda maalesef çay servisi yapıyorum müdürlere vs iş tecrübem var ama yıllardır istediğim konuma gelemedim gelemem de çünkü özelde dahi dayın torpilin yoksa sana ne düzgün iş bulursun ne iyi bir makam yada iyi bir konum zor düşer hatta düşmez ama ben ne yaptım kulaklarımı tıkadım tamamen işime konsantre oldum ve amaç belirledim mesela iş arama sürecinde kaybettiğim bir sürü maddi olarak yatırımlarım oldu onları tekrar yerine koyacağım ve amaç için çalışıyorum şuan sadece siz de kendinize amaç belirleyin insanın o zaman yataktan kalkma şansı daha yüksek işe gitme iş potansiyeli çok yüksek oluyor

Ortamindaki is arkadaslarin nasil?
Isi sadece is olarak gorup, mesela hafta sonuna odaklan, yaz tatile odaklan yada birikim yapip alacagin bir sey gibi
iş arkadaşlarımı seviyorum yani birlikte çalışmıyoruz ama aralarda buluşuyoruz yine de yetiyor.
zaten hep günlerim cumayı beklemekle geçiyor, tatile gideceksem onu beklemekle

evet amacım gecinmek kendimi idare ettirmek herkesin klasik mecburiyetleri

Ya inanın aynıyım. Hergün istifa kagıdımla beraber yasıyorum ama işi bırakırsam maddi olarak bittiğimizn resmidir/ diğer taraftada benim paikolojm söz konusu geröekten hayırlı karar vermk nasip olsun. Kpss puanı aldım her gece 12 de resmi gazeteyi açıyorum başka yere geçebilmek işin ama alımlar azaldı doğru düzgün ilan yok.
2026 kpss iple cekiyorum

aynısnın tıpkısı benim ve kendimi yalnız hissediyordum. Yazını görünce mutlu oldum çünkü bu sarmal içinde artık kaybolacak gibiyim o kadar ki iş dışında da fonskiyonsuzlaşmaya ve depresyona girmeye başladım... evi toparlayamıyorum kendime bakamıyorum her şey yük geliyor sadece uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum da çünkü düşünmekten snaryolar kurmaktan uykum kaçıyor..

kpss alımını kendi adamlarından yapacaklar dayı iyi bir torpil varsa 60 bile alsan girersin yoksa kendiliğinden 100 puanda alsam nafile bu ülkede memur olmak özelde bile çok zor düşünün tecrübem var üni mezunuyum ama 1,5 yıl sonra iş buldum ilk defa bu denli işsiz kaldım bitti ya memleket bitti

Yok hepsine katılmıyorum. Doğru bölüm doğru puanla torpilsiz atanılıyor. Torpilli alım olmakla beraber torpilsizde gayet alım oluyor. Ama işte iyi puan ile doğru bölüm ile kovalamak lazım. Bunun dısında walla katılıyorum üni mezunları asgari ücrete zor iş buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…