- 16 Mart 2019
- 1.524
- 3.205
-
- Konu Sahibi SpamKutusu
Yaptığın hata birinin ölümüne sebep olmayacaksa bu kadar stres olma ne bileyim doktorlar bile gayet müzikli oynayarak ameliyatlara giriyor .Senin yaptığın hatalar dünyanın sonunu yaratmayacak ve işte hata yapmayan mı var ayrıcaa.Ben tonlarca hata yapmışımdır ki benim işim direkt karşıdaki insanla bağlantı kurduğum bi insanı etkilediğim bi iştiBenim buradaki belki de hep olan ve tek konum iş iş iş . Allah sağlık versin gerisi hallolur ama iş hayatını taşıyamıyorumçok stres altındayım en ufak olayı kafama takıp büyütüyorum. İş ile ilgili o kadar senaryo kuruyorum ki sanki tüm kötü olaylar beni bulacak sanki hep hata yapıyorum. Aslında sormak istediğim şu benim gibi olan var mı? Çalışmak zorundayım ama işimi kabullenemiyorum benim gibi olanlardan tavsiye istiyorum
Bende sizin gibiyim açıkçası işimi mi sevemedim yoksa iş hayatını mi bilmiyorum ama asla çalışmak istemiyorum çok zor çok stresli geliyor. Üstelik dışarıdan bakan birine çok kolay gelen bir mesleğim var ama ben asla mutlu değilim. Ve işi bıraktım en sonunda yoksa psikolojim ciddi anlamda bozulacakti. Çalışmak zorunda iseniz size şöyle bir tavsiyem olabilir. Daha mutlu olabileceğinizi düşündüğünüz bir iş ve bolum araştırın gerekirse açıktan tekrar uni okuyun ( ben öyle yapmayı planlıyorum) bu süre zarfında elinizdeki işi de kaybetmeyin tabii ki ama ne zaman daha mutlu olacağınız bir alanda iş bulursanız hemen o ise geçin.Benim buradaki belki de hep olan ve tek konum iş iş iş . Allah sağlık versin gerisi hallolur ama iş hayatını taşıyamıyorumçok stres altındayım en ufak olayı kafama takıp büyütüyorum. İş ile ilgili o kadar senaryo kuruyorum ki sanki tüm kötü olaylar beni bulacak sanki hep hata yapıyorum. Aslında sormak istediğim şu benim gibi olan var mı? Çalışmak zorundayım ama işimi kabullenemiyorum benim gibi olanlardan tavsiye istiyorum
Hata yaptıktan sonra daha da uğraşıyorsun bir döngü oluyor stres katsayım artıyorBen tonlarca hata yapmışımdır k
öyle zaten belli bir motivasyonum var onunla bile zor oluyorMotivasyon belırle kendıne.
Paradır karıyerdır sıgortadır herneyse.
Herkes bunlar ıcın çalışıyor.
İşi bırakamayacak pozisyondayım tekrar kpssye girmem gerekli buna da daha 2 yıl var. Tek yolum çalışmakBende sizin gibiyim açıkçası işimi mi sevemedim yoksa iş hayatını mi bilmiyorum ama asla çalışmak istemiyorum çok zor çok stresli geliyor. Üstelik dışarıdan bakan birine çok kolay gelen bir mesleğim var ama ben asla mutlu değilim. Ve işi bıraktım en sonunda yoksa psikolojim ciddi anlamda bozulacakti. Çalışmak zorunda iseniz size şöyle bir tavsiyem olabilir. Daha mutlu olabileceğinizi düşündüğünüz bir iş ve bolum araştırın gerekirse açıktan tekrar uni okuyun ( ben öyle yapmayı planlıyorum) bu süre zarfında elinizdeki işi de kaybetmeyin tabii ki ama ne zaman daha mutlu olacağınız bir alanda iş bulursanız hemen o ise geçin.
aynen bu durumdayım benim sonumda depresyon gibi gözüküyor. Terapi için kime gittiniz buradan yazmanızda sakınca yoksa yazabilir misinizHatta depresyona girdim bu takıntılar ve anksiyete yüzünden. Terapi ve ilaç tedavisi aldım. Şu an çok daha relax ve mutlu hissediyorum
inanın hiçbir zaman özlemeyeceğim bu işiİşimden de bir süre ayrı kaldım, inanılır gibi değil ama özlüyorum bile bazen
Ne iş yapıyorsunuz? Yani muhasebe veya sağlık ile alakalı işlerse stres olmanız çok normal çünkü ikisinde de büyük kayıplar olabiliyor. Ama söyle düşünün hiçbir işte tamamen tek değilsiniz yanınızda muhakak mudur amir yardımcı vs oluyor tüm sorumluluk size ait olmuyor değil miBenim buradaki belki de hep olan ve tek konum iş iş iş . Allah sağlık versin gerisi hallolur ama iş hayatını taşıyamıyorumçok stres altındayım en ufak olayı kafama takıp büyütüyorum. İş ile ilgili o kadar senaryo kuruyorum ki sanki tüm kötü olaylar beni bulacak sanki hep hata yapıyorum. Aslında sormak istediğim şu benim gibi olan var mı? Çalışmak zorundayım ama işimi kabullenemiyorum benim gibi olanlardan tavsiye istiyorum
aynen bu durumdayım benim sonumda depresyon gibi gözüküyor. Terapi için kime gittiniz buradan yazmanızda sakınca yoksa yazabilir misiniz
inanın hiçbir zaman özlemeyeceğim bu işikeşke ben de böyle olsam
Güçlü olmak zorundasın herkes çalışıyo çoğu kişi mutsuz? Yapacak ne var? İşini değiştirebilirsin belki onun harici hayat düzeni böyleBenim buradaki belki de hep olan ve tek konum iş iş iş . Allah sağlık versin gerisi hallolur ama iş hayatını taşıyamıyorumçok stres altındayım en ufak olayı kafama takıp büyütüyorum. İş ile ilgili o kadar senaryo kuruyorum ki sanki tüm kötü olaylar beni bulacak sanki hep hata yapıyorum. Aslında sormak istediğim şu benim gibi olan var mı? Çalışmak zorundayım ama işimi kabullenemiyorum benim gibi olanlardan tavsiye istiyorum
olmuyor ama orası da karışıkNe iş yapıyorsunuz? Yani muhasebe veya sağlık ile alakalı işlerse stres olmanız çok normal çünkü ikisinde de büyük kayıplar olabiliyor. Ama söyle düşünün hiçbir işte tamamen tek değilsiniz yanınızda muhakak mudur amir yardımcı vs oluyor tüm sorumluluk size ait olmuyor değil mi
gitmedim gideceğimpsikoloğa gittiniz mi ? anksiyete olabilir yada panik atak.
git git bende senin gibiydim şuan yumuşacık oldum cidden çok gerıyor insanı stress panikgitmedim gideceğim
iyi bir psikiyatrist bulmak çok zor araştırıyorum amagit git bende senin gibiydim şuan yumuşacık oldum cidden çok gerıyor insanı stress panik
inşallah bulursun ama bı yerden başlaman lazımiyi bir psikiyatrist bulmak çok zor araştırıyorum ama