İş sorunum .

Giderayak sigortaya şikayet ederek ayrıl hem de . Ara sigortamı yapmıyor oyalıyor de şikayet et, bakanlık gereken aklı verir sana
Kafamda yapabileceğim çok şeyler var ancak birşeylerin bana ters etki yapması yada patronumla kötü olan bir muhabbetten etkilenip kötü birşey yaşamak istemiyorum. Herşeyi çok fazla dert edip kafaya takan bir insanım

Uğranılan haksızlıklarım, yenilen haklarım. Gerçekten artık birşeylerin üstesinden gelemiyorum

Eşimin şuanki kazancı güzel bir sorun yaşayacak mıyız bilmiyorum hep iki çalışandık. Evimiz kendimize ait arabamız var kenarda altınlarım var
Daha ne olsun aylık iki bin için değer mi çok şükür birikim kaygınız yok eşinizin geliri de iyiymiş. O fiyata hem de o uzaklıkta bir işi çekmeyin. Çalışmaktan yorulmuşsunuz da o nedenle yapmayın. Hamilesiniz artık kendinizi düşünme vakti

Valla patronun karısına biraz dikkatli ol ablacım, bu kadının eşinize olan davranışları bi garip desen, bir anda işler değişir.
Eşi o kadından hazetmiyor, kadınla oturup kalkmışlığımız sohbetimiz her şeyimiz var eşimi tanır. Ailecek oturup kalkıyoruz, o kadının lafı ile o abla bana o tarz birşeyi yakıştırmaz

Allah'a çok şükür ki kira derdim yok. Annem her zaman destek olarak arkamda, işinden ayrıl bir iki ay ben seni idare ederim diyerekte arkamda duruyor. Eşim görümcelerim hepsi aynı düşüncedeler. Ancak patronumla yüz yüze gelmek o kadar zor ki. Laftan anlamayan bağıran çağıran karşısındakini her zaman haksız kötü gören bir insan. Ben yarın gidip işten ayrılacağım dediğimde de kıyamet kopacak o dükkanda

Uğranılan haksızlıklarım, yenilen haklarım. Gerçekten artık birşeylerin üstesinden gelemiyorum
Şimdi daha fazla hassassınız ya ekstra zor oluyor sizin için anlıyorum ama böyle yapmayın.

Sonuçta iş arkadaşları ailemiz değil eşimiz değil bugün iş değiştirsek bir daha görmeyeceğimiz insanlar için can sıkmaya değmez,benim iş stresimi uzatmamı engelleyen yöntemim bu, belki sizde de işe yarar..

Ne oluyorsa olsun bunca nimetin içinde kendinize boş yere eziyet etmeyin. Eğer maaş çok daha dolgun olsaydı eziyetlere bi nebze değebilirdi. Ama şu durumda hiiiiiç canınızı sıkmayın

Boş ver sigortan bile yokmuş çoğu hamile doğum sonrası sigortadan gelecek para için bile beklemiyor bırakıyor işi ni sonuçta şu an önemli olan bebeğin ve sensin ne kadar mutlu olursan hamileyken bebeğinde huzurlu bir bebek olur ..

Kafamda işi tamamen bitirmiş durumdayım şuan zaten. Eşim bile kıyamazken halime kendi yemeğini kendi yaparken sesini bile çıkartmazken elalemden laf yememi psikolojimi mahvetmelerini oda kaldıramıyor

Sabredeyim dedim ancak olmayınca olmuyormuş. Birazda kendimi ve çocuğumu düşünmem lazım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…