Ama benim bir şeyler yapmam lazımBana da ayda bir iki gelir bu düşünce biraz soluklanın nefes alın geçer merak etmeyin..
Ülkenin halini düşününce fikir heves falan kalmıyor uçuyor gidiyor
Bu sebeple ben de güvenilir bir tedarikçi arayışındayım şuanda. Hakiki gümüş olduğundan emin olduğum takıları alcm. Haftasonu Kapalıçarşı civarlarına gitçm bakalımYani ben internet üzerinden gümüş takı almam mesela. Alacak olan var mıdır bilmem, ben güvenmem. Çok mantıklı gelmedi bana bu sebeple.
Merhaba giyim işinde açıkçası çok fazla iade ve değişim oluyor. Kargo masrafları da daha fazla oluyor. Bu yüzden giyim işi daha fazla zaman ve uğraş istiyor. Temiz müşteri ve alıcı istiyorumtakı değil de giyim alanına yönelin bence, butik tarzı hesaplardan çok alışveriş yapılıyor. güvenli bir site kurup kapıda ödeme havale seçenekleri de eklerseniz bir artı olur. kumaşı toptan alıp diktiriyorlar ve çok para dönüyor bu satım işlerinde. tesettür şal işine bile girebilirsin benim gördüğüm kadarıyla popüler bazı insanlar tanıtınca direkt satışları patlıyor bu butiklerin.
Gümüş kullanan kaldı mı artıkBu sebeple ben de güvenilir bir tedarikçi arayışındayım şuanda. Hakiki gümüş olduğundan emin olduğum takıları alcm. Haftasonu Kapalıçarşı civarlarına gitçm bakalım
Bu sebeple ben de güvenilir bir tedarikçi arayışındayım şuanda. Hakiki gümüş olduğundan emin olduğum takıları alcm. Haftasonu Kapalıçarşı civarlarına gitçm bakalım
Gümüş kullanan kaldı mı artıkbence iyi bi fikir değil. Farklı alanlara yönelin en azından. Normal imitasyon takı satma fikri bile daha cazip çünkü çok gidiyo ama gümüş bilemedim ömrümce kullanmadım kullanmayı düşünmmüyorum çevremde de gümüş kullanana hiç denk gelmedim
Gümüş kullanan kaldı mı artıkbence iyi bi fikir değil. Farklı alanlara yönelin en azından. Normal imitasyon takı satma fikri bile daha cazip çünkü çok gidiyo ama gümüş bilemedim ömrümce kullanmadım kullanmayı düşünmmüyorum çevremde de gümüş kullanana hiç denk gelmedim
Ben sertifikası olan ürünleri satışa sunmayı düşünüyorum. Müşterim aldığında sertifikasını da yanında göndermeyi planlıyorum....Yani siz tedarikçiye bir şekilde güvenirsiniz de müşteri size nasıl güvenecek? Asıl mesele bu bence.
Fikirler için çok teşekkürlertakı satacaksanız çelık ve ımıtasyon olsun gumus altın gıbı seyler guvenılırlık ıster yenı olacaksınız oturtmanız cok uzun surer
ıthal urunler satanlar var ınstagramda ben alıyorum onlar butık olarak getırttıgınden 2 haftada getırtıyorlar alıexpresden ben getırttıgımde 3 ay bekleyebılıyorken orda farklı partı malzemelerı gıyım aksesuarları tasarım urunler ev dekoru getırtıp satabılırsınız sahsen oyle bırsey yaparsanız ılk musterınız benım sımdıden soyleyeyım cunku alıexpres kargo takıbınden nefret eden ama ordan getırtılen urunlerı sevenlerdenım
Ay oralardan başlarsanız çok zarar edersiniz. Eminönü esnafı tabiri caizse çok çakal. Asla indirim yapmıyorlar ve olurundan daha pahalıya satıyorlar.Bu sebeple ben de güvenilir bir tedarikçi arayışındayım şuanda. Hakiki gümüş olduğundan emin olduğum takıları alcm. Haftasonu Kapalıçarşı civarlarına gitçm bakalım
Vallahi ben gardrops kullanıyorum kullanmadığim baya güzel gümüş küpelerim falan vardı ekledim.. gerçekten çok güzel kaliteliler.. bir tane bile talip çıkmadı.. ayakkabılar daha fazla satılıyor gibiAma benim bir şeyler yapmam lazımİstanbul'da yaşıyorum ve okulum bittiğinden yani bi 7 yıldır falan beri küçük aralar vermiş olsam bile aktif olarak iş hayatının içindeyim diyebilirim. Kendi paramı kazanmaya alışmışım. Şimdi de evdeyken yapabileceğim en mantıklı iş bir şahıs şirketi kurup internet satışı yapmak gibi geliyor.
Evet hem özel bir şirkette çalışıp hem internette satış yapmak eminim zordur.... Ben özel şirkette çalışırken kendime bile zor vakit ayırıyordum bazenBen hem özel bir şirkette çalışıyorum hemde instagramdan satıŞ yapıyorum ikisi aynı anda epey zorluyo diyebilirim. Eğer sabırlıysan başla he değilsen sakın girişme nedenini sorcaksan insanlarla iletişim kurmak anlamak anlaşmak ayrı yıpratıyor kahrolası kargo kargocular ayrı uğraştırıyor ve tek başına yapılacak bişey değil mutlaka ekibinin olması gerekiyor yoksa çoook yıpranır herşeye yetişemezsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?