İş Kurmak İstiyorum ( Kendi İşini Yapanlardan Bilgi Bekliyorum )

guzel yapıyorsanız ucuz kurabıyeler yapıp satabılırsınız
dogum gunu kurabıyelerı tanesı 8 tl den baslıyor ya ınsaf dedım bugun bırıne guya denemek ıcın getırtecektım kızımın dogum gunu ıcın ugrasmayayım dıyordum ıs basa dustu :D

Ay oralardan başlarsanız çok zarar edersiniz. Eminönü esnafı tabiri caizse çok çakal. Asla indirim yapmıyorlar ve olurundan daha pahalıya satıyorlar.

İnternet üzerinden satış gerçekten çok zor. Çünkü herkes en güzeli, en ucuza alma derdinde. Takip ettiğim bir kaç takıcı var mesela güzelde modeller ama almadım hiç. Yani butik kurun diyeceğim ama, butik sayfalarıda çok fazla var. Ama tesettür çok yok. Yani güzel tesettür ürünler bulursanız bence tutulur.

Ama ilk birkaç ay öyle deli sipariş beklemeyin...
Tesettür modası hakkında çok bilgim yok ama o yüzden o açıdan başarılı olamayabilirim.

Hamileyim bak yeteneğin varsa bebek takı yastığı kapı süsü muhabbeti varya bence çok iş var onda, geçen yaptırdım instgram üzerinden çok uğraştırıcı değl yetenek istiyo biraz gayette para var bence

Ben sertifikası olan ürünleri satışa sunmayı düşünüyorum. Müşterim aldığında sertifikasını da yanında göndermeyi planlıyorum....

Sertifika demek marka demek, marka demek ekstra daha pahalı ürün almak demek ama. İnsanlar uygun fiyat seçenekleri için internet alışverişi yapıyor, piyasanın üstünde kalırsanız satış yapamazsınız.

Yanlış anlamayın, sizi vazgeçirmek değil niyetim. Potansiyel müşteri profilinin size soracağı ya da sizden isteyeceği şeyler bunlar.?

Vallahi ben gardrops kullanıyorum kullanmadığim baya güzel gümüş küpelerim falan vardı ekledim.. gerçekten çok güzel kaliteliler.. bir tane bile talip çıkmadı.. ayakkabılar daha fazla satılıyor gibi
Ayakkabı ve çanta da olabilir aslında. Şimdi Cumartesi günü birkaç tedarikçiyle görüşçm sonrasında biraz daha şekillenir gümüş satışı. Daha sonra ona göre ilerlerim

Hamileyim bak yeteneğin varsa bebek takı yastığı kapı süsü muhabbeti varya bence çok iş var onda, geçen yaptırdım instgram üzerinden çok uğraştırıcı değl yetenek istiyo biraz gayette para var bence
Ne kadara yaptırdınız? Onlarda kar marjı çok yüksek olmuyor diye biliyorum.

O işi yapan çok var.
Daha Özgün birşey düşünün derim.
Bir de bilmediğiniz işe girmeyin.
Açıkçası baya araştırma yapıyorum tüm detaylarıyla, ayrıca zaten değerli takılar özel ilgi alanım olduğu için önceden de bi derece bilgi sahibiydim bu tarz ürünlerle ilgili

guzel yapıyorsanız ucuz kurabıyeler yapıp satabılırsınız
dogum gunu kurabıyelerı tanesı 8 tl den baslıyor ya ınsaf dedım bugun bırıne guya denemek ıcın getırtecektım kızımın dogum gunu ıcın ugrasmayayım dıyordum ıs basa dustu :KK70:
Evet yaa şimdi şeker hamurlu pasta malzemeleri falan çok meşhur dediğiniz gibi fiyatlar çok yüksek ama güzel bişeyler yapabilmek için önce kursa gitmek lazım.... Pasta kek kurabiye deneyimim anca evde kendimize yaptığımız kadar :KK51: size kolay gelsin diyorum bu arada :KK19:

Açıkçası doğrusunu söylemek gerekirse üretim tarzı hiç bir şeyde çol yetenekli değilim :110: Benim kafam ticaret odaklı iyi çalışır ama el yeteneğim el becerim çok yok küçüklüğümden beri bu hep böyle oldu, bu yüzden al-sat işi benim için daha uygun.... Aslında dediğiniz şeylerde daha çok kar olduğunu bilsem de

Gümüş takı kazaziye mengene hasır işi yaptım .Takı yaptım yani.
Hammaddeyi gümüş iplik ve tel trabzondan getirttik en kaliteli orası .
Elişçiliği olanlar ayrı dökme yapılanlar ayrı .İşi kaliteyi bilmiyorsanız hiç bulaşmayın .
Hasır diye alırsınız dökme çıkar .
En iyisi pazarlarda herhangi bir işe başlsmak .
Kira yok bişey yok .

Sertifika demek marka demek, marka demek ekstra daha pahalı ürün almak demek ama. İnsanlar uygun fiyat seçenekleri için internet alışverişi yapıyor, piyasanın üstünde kalırsanız satış yapamazsınız.

Yanlış anlamayın, sizi vazgeçirmek değil niyetim. Potansiyel müşteri profilinin size soracağı ya da sizden isteyeceği şeyler bunlar.?
Yok yanlış anlamıyorum tabii ki. Zaten buraya konu açarken fikir almak haricinde biraz da piyasası nasıl olur diye anlamaya çalışmaktı. Bu yüzden de alıcı gözüyle yapılan yorumlar değerli benim için. Fiyatlardan dolayı müşteri sayısı belki çok olmayacak ama sunduğum modeller ve ürün kalitesi ile belli bir kitlemin zamanla oluşacağı fikrindeyim. İlk 6 ay zaten kar beklemiyorum açıkçası. Ama En az 1 yılda bi kitle oluşturmuş olmam lazım.
1 yılın sonunda yeniden değerlendircm

Bende gümüş takı eğitimi aldım 1,5 sene boyunca, eminönü kapalıçarşı esnafı diyorsunuzda piyasayı bilmiyorsanız ve tanıdık vs yoksa sizi çok güzel kandırabilirler farkında olmazsınız. Gümüş diye satın aldığınız ürün gümüş kaplama çıkabilir mesela, ayırt bile edemezsiniz yöntemlerini bilmiyorsanız. Benim önerim bu işe girişecekseniz ya eğitimini alın yada piyasanın içinde olan bir tanıdıkla girin. Toptancılarda inanılmaz çakal bunu aklınızdan çıkarmayın ;)

Yok yanlış anlamıyorum tabii ki. Zaten buraya konu açarken fikir almak haricinde biraz da piyasası nasıl olur diye anlamaya çalışmaktı. Bu yüzden de alıcı gözüyle yapılan yorumlar değerli benim için. Fiyatlardan dolayı müşteri sayısı belki çok olmayacak ama sunduğum modeller ve ürün kalitesi ile belli bir kitlemin zamanla oluşacağı fikrindeyim. İlk 6 ay zaten kar beklemiyorum açıkçası. Ama En az 1 yılda bi kitle oluşturmuş olmam lazım.
1 yılın sonunda yeniden değerlendircm

Hayırlısı olsun o zaman.

Bende gümüş takı eğitimi aldım 1,5 sene boyunca, eminönü kapalıçarşı esnafı diyorsunuzda piyasayı bilmiyorsanız ve tanıdık vs yoksa sizi çok güzel kandırabilirler farkında olmazsınız. Gümüş diye satın aldığınız ürün gümüş kaplama çıkabilir mesela, ayırt bile edemezsiniz yöntemlerini bilmiyorsanız. Benim önerim bu işe girişecekseniz ya eğitimini alın yada piyasanın içinde olan bir tanıdıkla girin. Toptancılarda inanılmaz çakal bunu aklınızdan çıkarmayın :KK66:
Peki siz şuan gümüş takı ile ilgili bir iş yapıyor musunuz eğitimini almıştım dediğiniz için sormak istedim

Peki siz şuan gümüş takı ile ilgili bir iş yapıyor musunuz eğitimini almıştım dediğiniz için sormak istedim

Şu an doğuma hazırlandığım için ara verdim diyelim, satışa başlamamıştım ama ilerleyen zamanlarda kendi tasarımlarımı oluşturup pazarlamayı düşünüyorum

Gümüş takı kazaziye mengene hasır işi yaptım .Takı yaptım yani.
Hammaddeyi gümüş iplik ve tel trabzondan getirttik en kaliteli orası .
Elişçiliği olanlar ayrı dökme yapılanlar ayrı .İşi kaliteyi bilmiyorsanız hiç bulaşmayın .
Hasır diye alırsınız dökme çıkar .
En iyisi pazarlarda herhangi bir işe başlsmak .
Kira yok bişey yok .
Şuan takı işine devam ediyor musunuz

Şu an doğuma hazırlandığım için ara verdim diyelim, satışa başlamamıştım ama ilerleyen zamanlarda kendi tasarımlarımı oluşturup pazarlamayı düşünüyorum
Anladım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş 🙏 ve Allah gönlünüze göre versin belki ileride iş ortağı oluruz 😜

Merhabalar;

Şuan için bazı özel sebeplerden dolayı evdeyim çalışmıyorum. Ama evde olmak çok da bana göre değil . Açıkçası bu aralar bir iş kurmak ve kendi işimi yapmak istiyorum. Al-sat düşünüyorum.

Ve ilk etapta internet üzerinden gümüş takı satmayı planlıyorum. Bu konuda sizden bilgi vermeniz yönünde yardım rica ediyorum.

Mesela bu işi yapan var mı ? Zorlukları - güzel yanları neler ? Karlı olur mu yoksa şahıs şirketi kuracağım için onun masraflarını bile karşılamaz mı ?

En önemlisi toptan fiyatına ama kaliteli ve güzel modelleri olan gümüş takı tedarik edebileceğim yerler var mı bildiğiniz ?

Başka kendi işini yapan arkadaşlar var mı ? Neler yapıyorsunuz mesela ? Nasıl gidiyor ? Kadın girişimciler fikir alışverişi yapalım birbirimizle 🤗 🤗
Bende zamanında hevesle işyeri açtım çık zordu tabela isyeri vergisi muhasebecisi çalışan maaşı bidaha cesaret edemem size helal olsun

Öncelikle ülke şartlarına aldırmayıp iş kurma cesaretinizden dolayı tebrik ederim. Lakin söyledikleriniz çok da akla ve mantığa uygun durmuyor. Gümüş takı çok da hayal ettiğiniz gibi sonuçlanmaz.

Back
X