İş Kurmak İstiyorum ( Kendi İşini Yapanlardan Bilgi Bekliyorum )

Merhabalar;

Şuan için bazı özel sebeplerden dolayı evdeyim çalışmıyorum. Ama evde olmak çok da bana göre değil . Açıkçası bu aralar bir iş kurmak ve kendi işimi yapmak istiyorum. Al-sat düşünüyorum.

Ve ilk etapta internet üzerinden gümüş takı satmayı planlıyorum. Bu konuda sizden bilgi vermeniz yönünde yardım rica ediyorum.

Mesela bu işi yapan var mı ? Zorlukları - güzel yanları neler ? Karlı olur mu yoksa şahıs şirketi kuracağım için onun masraflarını bile karşılamaz mı ?

En önemlisi toptan fiyatına ama kaliteli ve güzel modelleri olan gümüş takı tedarik edebileceğim yerler var mı bildiğiniz ?

Başka kendi işini yapan arkadaşlar var mı ? Neler yapıyorsunuz mesela ? Nasıl gidiyor ? Kadın girişimciler fikir alışverişi yapalım birbirimizle 🤗 🤗
İnternetten satış yapabileceğin en iyi alan takı evet ama gümüş değil yani tutulmaz çeşitli küpe kolye vs bunlar çabuk giden şeyler.

Ben mesela özel günlerde gerçekten hem göze hoş görünen, hem kaliteli hem de fiyatı uçuk olmayan bir site arıyorum bazen. İnanın bulamıyorum. Öyle bir site kurarsanız haberimiz olsun vallahi alışveriş yapıcam.

Fikir vereyim bende düşündüğüm için :))doğal taşlara bizler bayılıyoruz doğal taşlar alıp tasarım bile yapıp satışa suna bilirsin takı üzerinden düşünüyorsan ..çanta birde hem çok giden hem de bağımlılık yapan bir şey

gümüşün alanı dar, hem de artık fiyatı yüksek.hadi diyelim piyasada güven sağladınız, ekonominin hali ortada, sınırlı bir kesime hitap edersiniz.bebek giyim/ bebek eşyası / kadın tekstil ürünleri gibi şeyler daha mantıklı olur.

Gümüş kullanan kaldı mı artık 🙄 bence iyi bi fikir değil. Farklı alanlara yönelin en azından. Normal imitasyon takı satma fikri bile daha cazip çünkü çok gidiyo ama gümüş bilemedim ömrümce kullanmadım kullanmayı düşünmmüyorum çevremde de gümüş kullanana hiç denk gelmedim
Ben kullanıyorum, tasarım ürünler var çok şık onlardan alıp kullanıyorum. Altın tarzım değil ki çok fazla seçeceği olmuyor, imitasyon alerji yapıyor. Ama ben de gümüşü güvenilir sitelerden yada gümüşçülerden alıyorum.

Ben ınstagramdan satış yapıyorum ama şirket kurmayın bence niye ekstra masrafa sokuyorsunuz kendinizi, ben gelin taç ve aksesuarları yapıyorum, sabahlık gelin terliği vs .
Bu iş sezonluk olduğu için şuan siparişlerim çok durgun mesela kışın haftada sadece bir sipariş ya oluyor ya olmuyor.
Takı işinde çok para var ama gümüş tercih etmem çoğu arkadaşın yazdığı gibi, daha çok popüler olan ürünler getirip satarsınız onlar tutuyor ınstagramda işte ne biliyim o yıl moda olmuş bir küpe deli satiyor mesele geçtiğimiz yıl püsküllu kupeler inci taçlar millet deli gibi sattı.
Instagramdan satış yapmak tamamen o an moda popüler olan ürünlerle alakali hangi sektöre giresiniz bilmiyorum takı olur, ayakkabı olur, giyim olur ama en önemli dikkat etmeniz gereken şey piyasayi Cook iyi takip etmek ne en cok tercih ediliyorsa o sektörde onu satmak.

Birde tabi ki en en en önemli şey gerçek ve sayısı yüksek takipçin olması bu olmazsa istersen en güzel şeyi yap, her gün paylaşım yap, çok ucuza sat, güvenilir bir takipçi kitlen yoksa insanlar alışveriş yapmıyor yapsa bile kapıda ödeme soruyor olayınca tercih etmiyor..

İki senedir binbir çeşit insan gördüm, son bir tavisiye işi ilk girdiğinizde yükü bir yatırım yapmayın ufak ufak başlayın ben öyle yaptım talabe göre şekillendirin işimi, ha ben can sıkıntısından hobi olarak başlamıştim ama sezonda başımı karşıyacak vaktim olmuyor kışın da ölü sezon benim sektörüm icin..

O kadar uzun yazdım ki kusura bakmayın isim içinde biri olarak fikir vermek isterim naçizane hakkınızda hayırlısı olsun bol şans❤️

Back
X