Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fikri olan yok sanırımFikirleri bende merak ediyorum. Konu üste çıksın diye yazıyorum.
Ben microblading öğrenip küçük çapta başlamayı düşünüyorum ama herseyi öğrenip kendi yerini açma süresi baya uzun sürer tanınmak vs. DerkenBir bayan olarak iş kurma niyetiniz olsa hangi alanda iş yapardınız? Sizce kazançlı işler hangileri?
Benim bi arkadaşım 2 ay kadar eğitim aldı açtı hemen merkezi ama senin dediğin daha mantıkyıBen microblading öğrenip küçük çapta başlamayı düşünüyorum ama herseyi öğrenip kendi yerini açma süresi baya uzun sürer tanınmak vs. Derken
Nerelerden alınabilir bu ve bu tarz eğitimler acaba?Ben microblading öğrenip küçük çapta başlamayı düşünüyorum ama herseyi öğrenip kendi yerini açma süresi baya uzun sürer tanınmak vs. Derken
Yaşadığınız şehirlerdeki güzellik merkezlerinin eğitim verdikleri yerler vardır araştırmak lazımNerelerden alınabilir bu ve bu tarz eğitimler acaba?
İs kurmak için bütçeye ihtiyac var. Ne kadar bütçeniz varBir bayan olarak iş kurma niyetiniz olsa hangi alanda iş yapardınız? Sizce kazançlı işler hangileri?
Ya süper.. nerde açtınız il olarak sakıncası yoksa tabi? Bide nelerle basladınız merkezinizde? Ne kadr zaman aldı eğitimden sonra bi yerlerde calısıp işi iyice öğrenmeye calıstınız mı?Güzellik üzerine kurslara kayıt olun.Sertifika ve eğitiminizi alın açın işyerinizi.
Ben 4 ay önce açtım.Cok çok şükür
Çok bi bütçem yok kendimin ama kafama yatan bişeyler olsa eşimden destek alabilirimİs kurmak için bütçeye ihtiyac var. Ne kadar bütçeniz var
Karlı bi iş mi peki sonuçta çevre ve deneyim gerektiren bi iş buGüzellik üzerine kurslara kayıt olun.Sertifika ve eğitiminizi alın açın işyerinizi.
Ben 4 ay önce açtım.Cok çok şükür
Ben İzmir de açtım.Kuaforluk kursuna gitmiştim zaten.Sonrasinda manikür pedikür protez tırnak eğitimi aldım.Ustalik belgemi aldım ve açtım.Ben öncesinde kuaförluk kursuna devam ederken teyzemin işyerinde çalıştım.Birebir müşteri alınca öğrenmem hızlı oldu tabiYa süper.. nerde açtınız il olarak sakıncası yoksa tabi? Bide nelerle basladınız merkezinizde? Ne kadr zaman aldı eğitimden sonra bi yerlerde calısıp işi iyice öğrenmeye calıstınız mı?
Kârlı iş.Yetenek ve dilinle müşteriyi bağlarsan başlangıçta 10-15 bini rahat görürsun.Ama üstüne çıkmakta senin elinde.Cevreyi araştırıp iş yapacak bir yer bulmakta çok önemliKarlı bi iş mi peki sonuçta çevre ve deneyim gerektiren bi iş bu
Tecrübeniz varmış.. Ama hiçbi zaman geç değil tabi hayırlı bol kazançlarınız olsun inşallahBen İzmir de açtım.Kuaforluk kursuna gitmiştim zaten.Sonrasinda manikür pedikür protez tırnak eğitimi aldım.Ustalik belgemi aldım ve açtım.Ben öncesinde kuaförluk kursuna devam ederken teyzemin işyerinde çalıştım.Birebir müşteri alınca öğrenmem hızlı oldu tabi
Geç değil tabi.Ben atanamayacagimi düşündüğüm zaman meslek edinmeye karar verdim.İyi ki de yapmışım atanamadim ama işimin patronu oldumSiz de isterseniz yapabilirsiniz.Tecrübeniz varmış.. Ama hiçbi zaman geç değil tabi hayırlı bol kazançlarınız olsun inşallah
Bende hep başkalarına para kazandırıp kendi işimi kurmaya cesaret edemedimmesleğimde ticarete uygun değildi. şimdi 34 yasında aldatılmış boşanmış bi kadın olarak herseyi düşünüp kıpırdamıyorum. Ama bu güzellik merkezi işi acaip aklıma yatıyo banada cok iyi gelir diyorum hem eğitimler hem sosyalleşme bakalım hayırlısı inşallahGeç değil tabi.Ben atanamayacagimi düşündüğüm zaman meslek edinmeye karar verdim.İyi ki de yapmışım atanamadim ama işimin patronu oldumSiz de isterseniz yapabilirsiniz.
Evet gıda da baya iş var düşünülebilir hangi şehirde düşünüyosunuzBence gıda sektöründe faaliyet göstermek de mantıklı.
Ev yemekleri yapan bir işletme planım var. Hem insanlara en sagliklisindan yemekler hazırlamak, hem bundan para kazanmak bana çok mutluluk veriyor. Bır dönem ev yapımı poğaçalar yaptım sattım. Piyasadaki Lee gibi katı yağ, katkı maddesi kullanmadan. Çocuklarıma pisirdigim gibi. Tertemiz ev ortamında.