İş Konusu-Hiç mi Yüzüm Gülmeyecek:(

Sui7

güzel günler gelsin istiyorum haketmesem de tanrım
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
527
316
Kızlar canım çoooook sıkkın. 1 sene sonunda hem de erkek arkadaşımla aynı şehirde iş buldum dedim. Çıktım geldim topladım valizimi.
Az önce eczacıyla görüştüm. Bana telefonda çok açıklamadığı siyasi faaliyetleri varmış. Çok da iyi bi insan aslında konuşunca sevdim ama korktum da bir yandan.
Zaten çalışacağım topu topu 3 ay. Onu da 3 ay bile olsa burda kalmak için kabul ettim , 3 ay dolarken başka iş bulurum sonra doktoraya başlarım dedim.
Ama şimdi içime bi şüphe düştü. Syasi olarak bana da zararı dokunur mu sizce bu işin? Ben politikayla ilgilenmem hiç de hoşlanmam. Kendi kendime ben sadece o adamın çalışanı olucam takma kafana diyorum ama içim da huzursuz biraz.
Fikirlerinizi bekliyorum. Hiç benim gibi bir durumda çalışan var mı?

Yorum yapacak kimse yok mu

başka eczane de çalışma şansın yok mu??Adamın siyasi aktivitesi seni bağlamaz ama rahatsız olur musun bilmem

Herkesin siyasi görüşü ve aktivitesi vardır kendi çapında

Sizi de kendi gibi olmaya zorlamadığı sürece önemli değil

başka eczane de çalışma şansın yok mu??Adamın siyasi aktivitesi seni bağlamaz ama rahatsız olur musun bilmem
Maalesef başka eczanede iş bulamadım 1 senedir arıyorum. Rahatsız olmak değil aksine fikirlerini doğru buluyorum ama adam biraz zorluk çekiyormuş bu konuda. Üstüne gidiliyormuş anlayacağınız siyasi açıdan. Muhalif fikirler için aktivistlik yaptığından. O yüzden biraz korktum.

O adamın kendi mevzusu, bence seni pek de ilgilendirmiyor. Sonuçta sen çalışanı olacaksın.

Sana neden zarari olsun ki calisani olacaksiniz kankisi degil

olmaz canım bunları düşünme sen hatta zararı değil faydası olur beni tanıştırabilirsin mesela:))

olmaz canım bunları düşünme sen hatta zararı değil faydası olur beni tanıştırabilirsin mesela:))
İnan ben de çok sevdim gerçekten iyi kalpli bir insan ve duyarlı, cesaretinden dolayı takdir ettim ama işte ailem de beni bu konularda çok sıkıştırdığı için tedirgin oldum biraz.
Ama içimi rahatlattınız teşekkürler.

Sen eger kendine guveniyorsan ben etkilenmem diyorsan sana zarari dokunacagini zannetmiyorum . Benim yillarca muhalif gruplarin icinde calismaya mecbur birakilmis ama emekli oluncaya kadar tertemiz , fislenmeden calismis tanidiklarim var . Ben hicbir sorun olcagini zannetmiyorum . Simdiden hayirli olsun :)

Muhtemelen o niyetle yazmadınız ancak muhalif diye fişlenen insanın tertemiz olmasına bir engel yoktur.

Adamlar rüşvet yedi diye fişlenmiyor sonuçta, muhalif diye fişleniyor. Muhalif olmak da pis bir şey değil.

Aktivist diyorsunuz, tetörist değil...
Sizi neden ilgilendirsin ya da zararı dokunsun ki?

Kızlar işe başladım. Zaten 3 ay sürecek gibi görünüyor şu anda. Ama bana destek oldunuz ve ne kadar gereksiz yere korkuya kapıldığımı anladım. Biraz da ilk iş deneyimi olacak o yüzdendi sanırım.
Teşekkür ederim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…