Hiçbir zararı olmaz sen işine odaklanYorum yapacak kimse yok mu
Maalesef başka eczanede iş bulamadım 1 senedir arıyorum. Rahatsız olmak değil aksine fikirlerini doğru buluyorum ama adam biraz zorluk çekiyormuş bu konuda. Üstüne gidiliyormuş anlayacağınız siyasi açıdan. Muhalif fikirler için aktivistlik yaptığından. O yüzden biraz korktum.başka eczane de çalışma şansın yok mu??Adamın siyasi aktivitesi seni bağlamaz ama rahatsız olur musun bilmem
Bana zararı olmaz yani demi. Hani fişleme falan olaylarından korkuyorum açıkçasıHiçbir zararı olmaz sen işine odaklan
İnan ben de çok sevdim gerçekten iyi kalpli bir insan ve duyarlı, cesaretinden dolayı takdir ettim ama işte ailem de beni bu konularda çok sıkıştırdığı için tedirgin oldum biraz.olmaz canım bunları düşünme sen hatta zararı değil faydası olur beni tanıştırabilirsin mesela:))
Sen eger kendine guveniyorsan ben etkilenmem diyorsan sana zarari dokunacagini zannetmiyorum . Benim yillarca muhalif gruplarin icinde calismaya mecbur birakilmis ama emekli oluncaya kadar tertemiz , fislenmeden calismis tanidiklarim var . Ben hicbir sorun olcagini zannetmiyorum . Simdiden hayirli olsun :)Kızlar canım çoooook sıkkın. 1 sene sonunda hem de erkek arkadaşımla aynı şehirde iş buldum dedim. Çıktım geldim topladım valizimi.
Az önce eczacıyla görüştüm. Bana telefonda çok açıklamadığı siyasi faaliyetleri varmış. Aslında siyasi değil de daha çok aktivist bi şekilde. Çok da iyi bi insan aslında konuşunca sevdim ama korktum da bir yandan.
Zaten çalışacağım topu topu 3 ay. Onu da 3 ay bile olsa burda kalmak için kabul ettim , 3 ay dolarken başka iş bulurum sonra doktoraya başlarım dedim.
Ama şimdi içime bi şüphe düştü. Syasi olarak bana da zararı dokunur mu sizce bu işin? Ben politikayla ilgilenmem hiç de hoşlanmam. Kendi kendime ben sadece o adamın çalışanı olucam takma kafana diyorum ama içim da huzursuz biraz.
Fikirlerinizi bekliyorum. Hiç benim gibi bir durumda çalışan var mı?
Sen eger kendine guveniyorsan ben etkilenmem diyorsan sana zarari dokunacagini zannetmiyorum . Benim yillarca muhalif gruplarin icinde calismaya mecbur birakilmis ama emekli oluncaya kadar tertemiz , fislenmeden calismis tanidiklarim var . Ben hicbir sorun olcagini zannetmiyorum . Simdiden hayirli olsun :)