- 23 Ağustos 2012
- 49.545
- 229.693
Çalışma saatlerimiz ay sonları olan yoğunluktan dolayı dengesiz. Ekipte diğerleri çalışırken benim tek pazarım var demek çok doğru olmazdı. Konunun üstü kapandı ama ben şu duruma düştüm yöneticim beni kayırıyor, jeehan çalıştı onlar erkenden çıktı gibi bir şey dediği için de diğer ekip arkadaşlarım bana bi tık cephe aldı. Tek üzüldüğüm bu :/
ohooo seni daha cok uzerler. yarin obur gun o eleman sana oyle bir kazik atar ki, bunlari dusunemeyecek kivama gelirsin. oh olsun uyaniklik yapmis elinde patlamis. cok fazla muhatap olmaz artik.Çalışma saatlerimiz ay sonları olan yoğunluktan dolayı dengesiz. Ekipte diğerleri çalışırken benim tek pazarım var demek çok doğru olmazdı. Konunun üstü kapandı ama ben şu duruma düştüm yöneticim beni kayırıyor, jeehan çalıştı onlar erkenden çıktı gibi bir şey dediği için de diğer ekip arkadaşlarım bana bi tık cephe aldı. Tek üzüldüğüm bu :/
Wp'ye bakabildiginiz telefondan maile neden bakamiyorsunuz?
Ayni bilgisayardan mail baglantinizi kurdurmus oldugunuzu dusunuyor olabilirler mi?Wpa telefondan değil wp web üzerinde kendi şahsi bilgisayarımdan bağlanıyorum.
Yahu jeehan, kimseye tatil gününü vermek zorunda değilsin. Sen de insansın, dinlenmek hakkın 7 günü 7sinden çalışmak sence mümkün mü?? Boşuna suçluluk hissediyorsun. Bu şekilde çalışmanız işyerinizin suçu ve eksik proje yönetimi. Ben her pazar çalışayım çok çalı.şkanım demek süper çalışkanlık değil salaklık sadece , hepinizzz çok yanlış yoldasınız. Bu kafayla giderseniz max 1 yılda sağlığınızı kaybedersiniz burn out yaşarsınız. Haftasonu tatili çiftlikteki eşşeklere bile veriliyor, sizler insansınız. İşinizi profesyonelce saatlerinde yapın, çıkın bu kadar.
Ayni bilgisayardan mail baglantinizi kurdurmus oldugunuzu dusunuyor olabilirler mi?
Anladim, o zaman dumduz kotu niyet var burada bir sekilde o maile ulasabilin veya ulasamayin, yonetici cc'lenmis bir mailin arkadasa ozel olarak da (bence) bildirilmesi gerekirdi.Yok hayır biliyorlar. İş bilgisayarım yanımda ama cumartesi çalışmicaz dedikleri için cumartesi bakmadım maillere.
Anladim, o zaman dumduz kotu niyet var burada bir sekilde o maile ulasabilin veya ulasamayin, yonetici cc'lenmis bir mailin arkadasa ozel olarak da (bence) bildirilmesi gerekirdi.
Yani ctesi/pazar calisiyor olmaniza hic deginmek istemiyorum bu bir kolelik sistemi beklentisi ama sektorunuzu bilemediğim icin cok iddiali konusmakta dogru olmayabilir :)
Tatlım biz bu tiplere yalak diyoruzŞöyle eğer telefonum bozulmasa asla söylemek zorunda değil ama bile isteye yapınca bi de üstüne hatalı diye söylemediği hesaplar için pazar revize isteyince iyi düşünemiyorum
Tatlım biz bu tiplere yalak diyoruz
Güya seni kötü gösterip kendisi parlayacak. Ama işler beklentisi gibi gitmeyip yöneticiden de azarı yiyince sen de savunulunca bozulmuş işte.
Sal kendi haline, çok da güvenme, hiç de takma bu tipi. Politik olun şu iş arkadaşlarınızla yadaha o çok minnoş hale girip sana yaklaşıp yeniden açığını göstermeye çalışacaktır, tedbirli dikkatli ol. Şu telefon işini de hallet bence
En gıcık olduğum şey de bu ben kasıt ararım tüm yöneticiler cc li şekilde resmi bir dille paylardım durumunuzun ekip içinde bilindiğini mail attıktan sonra görüşürken neden mailden bahsetmedini bahsetmedikçe mesai dışı görme şansınız olmadığını bunu da bildiğini aynı şekilde hatırlatın bir daha böyle garip işgüzarlıklar peşinde olmasıntüm yöneticiler cc’li bana mail atmış.