• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş kararsizligi

guzeldunyam66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2019
4
2
1
34
Herkese merhaba. ben 28 yasinda bekar, Ankarada yasayan bir kadinim. Psikolojik danismanlik ve rehberlik bolumu mezunuyum ve meslegimi cok seviyorum fakat mezun oldugum yil fazla arastirma yapmadan kamu kurumuna atandim ve yaklasik 4 yildir calisiyorum. Ancak kurum cok yipratici ve ben aldigim egitimler cercevesinde bireysel gorusmeler yapmak , okul disinda calismak istiyorum.
Onumde cok uzun yillar var ve ben okul da stres dolu bir sekilde emekli olana kadar ayni tempoda calismayacagimi, kendimi motive etsem dahi birkac yil sonra yine hayatimi degistirebilmek icin planlar yapmaya baslicagimi biliyorum.
Hayatimin en guzel zamanlarinda istemedigim bir yerde calismak ve yaslandigimda pismanliklar yasamamak istiyorum. Fazlasiyla yiprandigimi ve bu durumun ailemede yansidigini goruyorum.
Ankara da yasayan meslektasim bircok arkadasim var. Su anda kendileri benimde onlarla birlikte calismami, kendimize ait bir danismanlik merkezi acmamizi soyluyorlar. Bu benim icinde cok iyi bir firsat ve hayallerimin gercek olmasi diyebilirim.
Fakat kararsizliklar bir turlu bitmiyor. Sizlerden de fikir almak istedim.

Herkese merhaba. ben 28 yasinda bekar, Ankarada yasayan bir kadinim. Psikolojik danismanlik ve rehberlik bolumu mezunuyum ve meslegimi cok seviyorum fakat mezun oldugum yil fazla arastirma yapmadan kamu kurumuna atandim ve yaklasik 4 yildir calisiyorum. Ancak kurum cok yipratici ve ben aldigim egitimler cercevesinde bireysel gorusmeler yapmak , okul disinda calismak istiyorum.
Onumde cok uzun yillar var ve ben okul da stres dolu bir sekilde emekli olana kadar ayni tempoda calismayacagimi, kendimi motive etsem dahi birkac yil sonra yine hayatimi degistirebilmek icin planlar yapmaya baslicagimi biliyorum.
Hayatimin en guzel zamanlarinda istemedigim bir yerde calismak ve yaslandigimda pismanliklar yasamamak istiyorum. Fazlasiyla yiprandigimi ve bu durumun ailemede yansidigini goruyorum.
Ankara da yasayan meslektasim bircok arkadasim var. Su anda kendileri benimde onlarla birlikte calismami, kendimize ait bir danismanlik merkezi acmamizi soyluyorlar. Bu benim icinde cok iyi bir firsat ve hayallerimin gercek olmasi diyebilirim.
Fakat kararsizliklar bir turlu bitmiyor. Sizlerden de fikir almak istedim.
meslektaşların kamuda değil sanırım:) ben şahsen kimseye güvenip, bir yola çıkmam...

Arkadaşım farklı bir şehirde kurulu bir danışmanlık merkezini devraldı.Ama arkadaşım bu merkezin altında hizmet veren bir psikiyatrist ile devlette ki isinden istifa etmeden uzun süre birlikte çalıştı ...musteri potansiyelini gordu...yüksek lisansını bitirince ve doktoranin ders aşamasını bitirince de istifa etti.Sen bir danışmanlık merkezini yurutebileceginden emin misin? Ankara da zibilyon tane bu işi yapan zaten vardırdir.İstifa etmeden bir süre deneyip görsen ?Bu arada ben de okul ortamında çalışan PDR ciyim

tesekkur ederim cevabin icin. Haklisin fakat benim amacim yasim daha fazla ilerlemeden yonumu belirlemek istemedigim yerde daha fazla zaman kaybederek korelmek istemiyorum bir an evvel isin icine girmek ve tecrubemi artirmak istiyorum.
Peki arkadasin su anda yasantisindan memnunmu kararinda pismankik yasadimi

Ben duzgun duzenini bozupta kendine is yeri acanlarin hic birinin basarili oldugunu girmedim.Ayrica calisma saatleriniz kisa,daha az ogrencisi olan bir okula tayin isteseniz?

Back