- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
ayy bende bekarken öleydim uyumayi çok özledim evlendim çocuk var. uykusuzluk çekiyorumm..bekarken ne cok uyurdum işten eve gidince
aksam 6 da evde olurdum 8 e kadar annem yemeklerı hazırlayana kadar mis gibi uyurdum
haftasonları kahvaltı ederdik annemle 11-12 gibi
ben öğlen 2 den aksam 5 e kadar birdaha uyurdum
Şimdi evliyim aksam eve gidince yatak odası yerine direkt mutfaga gecıyorum
bekarkenki uyumalarımı öyle özledim ki
uyuyabildiğin kadar uyu bu yüzden
Geceleri arada uykuya dalmakta güçlük çekiyorum. Bu yüzden işe başlama fobisi oluştu. Korkuyorum işe girdiğimde gece uyayamadığımda ertesi gün uykusuzluktan işime odaklanamıcam diye. O yüzden başvuru yapmıyorum hep erteliyorum. Gece uykusuzluk iş hayatını etkiliyor mu gerçekten yoksa kısır bir kehanette miyim tecrübeleriniz beni cesaretlendirecektir!??
ayy bende bekarken öleydim uyumayi çok özledim evlendim çocuk var. uykusuzluk çekiyorumm..
Geceleri arada uykuya dalmakta güçlük çekiyorum. Bu yüzden işe başlama fobisi oluştu. Korkuyorum işe girdiğimde gece uyayamadığımda ertesi gün uykusuzluktan işime odaklanamıcam diye. O yüzden başvuru yapmıyorum hep erteliyorum. Gece uykusuzluk iş hayatını etkiliyor mu gerçekten yoksa kısır bir kehanette miyim tecrübeleriniz beni cesaretlendirecektir!??
Bi gün iki gün uykusuz kalırsınGeceleri arada uykuya dalmakta güçlük çekiyorum. Bu yüzden işe başlama fobisi oluştu. Korkuyorum işe girdiğimde gece uyayamadığımda ertesi gün uykusuzluktan işime odaklanamıcam diye. O yüzden başvuru yapmıyorum hep erteliyorum. Gece uykusuzluk iş hayatını etkiliyor mu gerçekten yoksa kısır bir kehanette miyim tecrübeleriniz beni cesaretlendirecektir!??
Erken Yatarım erken Kalkarım
Bir Yumurtayı Sütle Çırparım
Kızarmış Ekmek Birazda Peynir
Aman Efendim Ne Güzel Yenir
İster Yaz Olsun İster Karakış
Sabah Olunca Karnım Doyunca
Çantam para karıyerDolunca
Giderim işe Ben Tıpış Tıpış
olur olur Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur:)bende cocuk yok sırf bu yuzden hep erteledim
şimdi de olmuyor zaten
Olsun iyi tarafından bak :))bende alışamadim.
4 ay oldu 1 sene izindeydim ama çok rahattim yaaaa:/
Beni cok etkilemiyor cocuklarla ugrasiyorum gece hep toplasan 5saat araliksiz uyumadim 3senedir ama işim cok yogun ve her sey yolunda ayrica evde de işim cok..bahane olmasin işe baslayin yorulup uyursunuzGeceleri arada uykuya dalmakta güçlük çekiyorum. Bu yüzden işe başlama fobisi oluştu. Korkuyorum işe girdiğimde gece uyayamadığımda ertesi gün uykusuzluktan işime odaklanamıcam diye. O yüzden başvuru yapmıyorum hep erteliyorum. Gece uykusuzluk iş hayatını etkiliyor mu gerçekten yoksa kısır bir kehanette miyim tecrübeleriniz beni cesaretlendirecektir!??
uykusuzluk çekerim diye iş başvurusu yapmamak? ne alaka yahu.
dimi gerçekten paraya ihtiyacı olsa arkadaşımızın böyle rahat davranmazdı.İhtiyaçsızlık sanırım
1 ay bile degil, insan aniden bi temponun icine düşünce 3 gunde erken uyumaya başlıyor : )Bence sizin çalişmaya niyetiniz yok bahane buluyorsunuz. Denwmeden nerden bileceksiniz kötü etkileneceginizi ?
Bir ay sabah erken kalkip işe gidince zaten erken uyumaya başlarsiniz yani büyütecek bir mesele degil bu