Anket Iş Kadinimi Ev Kadinimi?

çalışmakmı evdemi oturmak?

• Ankete Katılan
    153
bazen çocuklarıma bakmayı düşünsemde sonunda vazgeçiyorum tabiki çalışmak diyorum yoksa iki fırlamayla kafayı yerim ben

İŞ KADINI OLMAK TAM BANA GÖRE...

ÇALIŞMA SAATLERİM ÇOK KATI DEĞiL,
İHTİYAÇ DUYDUĞUMDA ERKEN DE ÇIKABİLİYORUM.
ŞU ANDA HALİMDEN ÇOK MEMNUNUM.

ZAMAN ZAMAN DÜŞÜNÜYORUM DA BEN ASLA EVDE OTURACAK,
EV HANIMI OLACAK YAPIDA BiRİ DEĞİLİM.
ÇALIŞAN KADIN OLMAK KENDİMİ GÜVENDE HİSSETTİRİYOR.

ev hanımları sadece oturmuyo arkadaşlar ne demek işleyen demir ışıldar
sabahtan akşama kadar dört dönüyoruz

çalışıp kendi paramı kazanmak isterim,ekonomik özgürlüğüm ayrıca olsun sevdiğime katkım olsun

ben ev hanımıyım parayı erkek kazanır kadın ye
bize hep öyle söylerlerdi banada yakışır ev hanımlığı

kızım iş kadını olsun

çalışmaya ihtiyacım yok,ama çalışmayı sosyal bir hayatım olması için isterdim,,,ama çocuk olduğu için çalışmayı istemiyorum şu anda,,,eşimde izin vermiyor zaten....

ya ben evlenince ev hanımı olmak istiyorum biraz tembelimdirde:1closedeyes: kocam her ihtiyacımı karşılayabildikten sonra ev hanımı olmayı tercih ederim kocama pasta börek yaparım kendimi kokoş yaparım:Roflol:

çalışıp paranı kazanmak kadar insana güven veren başka bişiy yoktur sanırım.ama bazen tepem atınca ne işim var benim iş hayatınd aoluyorum.çaılışmak zor iş,muhata olmak zorunda kaldığımız şeyler insanın canına yetiyor bazen.
ama şöle bi fikrim var
15 gün çalışıp 15 günde evde dursaqk olmaz mı yavvvvv?
soruya gelince seçemedim valla.bekarken çalışıp,evlenince evde oturmak sanırım.

hanımlar elinizde olsa yani çalışmaya ihtiyacınız olmasa yine de çalışmayı mı tercih ederdiniz?yoksa evde kalmayımı??

kendi ayaklarım üstünde durmayı ve kendi paramı kazanmayı çok isterdim....
ahh ahh istediğim bölümü tuturmayıp kazandığım bölümü okumadığıma çok pişmanım hemde çok....:mymeka:

okulu bitirdim ve çalışmaya başladım evde oturamıyorum bana göre değil ama erkek arkadaşıma anlatamıyorum bir türlü evlenince çalışma diye yalvarıyo bana off

İnsanın kendi parasını kazanması çok güzel bişey,kendine güven duymayıda beraberinde getiriyor:)

çalışan kadın herzaman iyidir.bakmayın siz erkeklere sorsanız ,ben çalışan kadın istemem diye ama genelde erkeklerin çogu çalışan kadını istiyor .çalışmak herzaman güzel ben 4 yıl ev hanımlıgı yaptım 6 yıldırda çalışıyorum 10 yıllık evliyim ve kesinlikle ev hanımlıgını istemem . ne kadar yorulsamda yorulayım uykumdanda olsam rahatımdanda olsam çalışmak çok güzel şuan zaten hem anneyim hem hemşireyim hem ev hanımıyım hem çok mutluyum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür kendi paramı istedigim gibi harcıyorum .çocuklarıma kendime herkese istedigim herşeyi alabiliyorum çok şükür ma ev hanımlıgı yaptıgım zaman böylemiydi . hayatı dolu dolu yaşıyorum 2 tane çocugum var onlara ev hanımlarından çok çok iyi bakıyorum evim tertemiz derli toplu kendi işimi kendim yaparım eşime ben çalışıyorum şunu yap bunu yap demem evimin işinide yapıyorum pastamı böregimide yapıyorum ne mutlu bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…