Anket Iş Kadinimi Ev Kadinimi?

çalışmakmı evdemi oturmak?

• Ankete Katılan
    153

fely

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
766
2
96
İstanbul
hanımlar elinizde olsa yani çalışmaya ihtiyacınız olmasa yine de çalışmayı mı tercih ederdiniz?yoksa evde kalmayımı??

işimin adı belli ise tamam ama ne idüğü belirsiz,konumunun adı belli değil, hangi gün hangi konumda çalıştığım belli değilse hayır.

kesinlikle iş kadını çalışan bütün bayanlar aynı zamanda da ev hanımı olmayı bilip ikisini yürütmek zorundadır. Arkadaşıma katılıyorum çalışn demir ışıldar

İş kadını , aynı zamanda ev kadını da olunabilir...
Ama kadının kendi ayakları üzerinde durması, herşeyden önce gelir..

evde olmaktan cok mutluyum is hayati bana göre degila.sa.s

Çok rahatsızlanıp rapor alıp evde olmak zorunda olduğum bir iki gün kesinlikle çalışmak için yaratıldığımı düşünmüştüm. Tabi herkesin bünyesi, karakteri, yaşamı çok farklı. Ben evde oturamam derim, başka bir arkadaş iş yerinde olmayı istemeyebilir. Herkese gönlüne göre bir yaşam diliyorum...

10 yıldır çalışan biri olarak, hem işkadını hem ev kadını olmak isterdim. Yani bazen o kadar bunalıyorumki işten şöyle 1-2 ay çalışmasam dinlensem diyorum. Ama ev hanımlığı bana göre değil.

kesinlikle evde oturmak calismayi sevmiyorum ama suan is ariyorum tabi mecburiyetten evde oturmak harika zaten sbahlari esinmizde evde olmuyor oh hergun bi arkadasla kahvalti yapip sonra alis verise gitmek güzel

iş kadını olmak isterim.

çocuğum olursa bile genede dengeyi kurabileceğimi düşünüyorum tabi o zaman gelince ne düşünürüm bilmiyorum. : )

1 yıl öncesine kadar iş kadınıydım..evlendiğimden beri ev hanımıyım..ama bana kalsa kesinlikle çalışmak isterim...boş durmak insanın kendini boş,anlamsız hissetmesine neden oluyor...

ben hem calisiyorum hemde evimin hanimligini yapiyorum.. ama elimde olsa hep evde olmak isterim..galiba ben tembelimtatlicadiarzu

severek yapacağım bir işim olacak ilerde o nedenle kesinlikle çalışmak isterim tabi hem maddi durum olarak da çok iyi durumda oluruz ama işte eve geldiğimde de iyi bir ev hanımı olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…