• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş imkanı

BALBOCUK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
117
1
46
İstanbul
Arkadaşlar

Kendi işimi yapmakistiyorum ne yapabilirim bilemiyorum.ama kendim birşeyler yapmadan olmuyor özel sektörde bir yere kadar ancak günümüzde neler yapılabilir bahçelievler yayla caddesinde mesela nasıl bir işletme kurulabilinir orası işlek bir yer oldu ama mağaza olarak düşünürsek veya sizinde aklınıza gelen başka bir girişimde olabilir.lütfen fikir verin neler yapabilirim.

Patron konusunu hallettin galiba, hemen iş arayışına girmişsin.

bu konuda pek yardım alamazsın gibi geliyor..yani herkesin yapabilecekleri farklıdır..yani bi işletme falan için senin beceri ve yeteneklerini bilmiyoruz bu yüzdende bi fikir vermek saçma die düşünüyorum..bir sürü sayarım şuanda bile ama yapabilirmisinki??en ii sen bilirin bu sorunun cevabını bence..

Patron konusunu hallettin galiba, hemen iş arayışına girmişsin.

:1::1::1:dakika bir gol bir die bumudur acaba:)))kızcağız pişman olmuştur yani yardım isteyeceğine:)))
yanlış anlamayın ama sakın komiğime gitti güldürdü birden onu okuyunca ondan demek istedim..yalnız laf sokar gibide anlaşılıyor konuyu açan kişi tepki verebilir bence..

:1::1::1:dakika bir gol bir die bumudur acaba:)))kızcağız pişman olmuştur yani yardım isteyeceğine:)))
yanlış anlamayın ama sakın komiğime gitti güldürdü birden onu okuyunca ondan demek istedim..yalnız laf sokar gibide anlaşılıyor konuyu açan kişi tepki verebilir bence..

Tepki vermekte serbesttir arkadaş. İlk açtığı konuda işimden çıkmak istemiyorum diyordu arkasından özel sektörde bir şey olmayacağını kendi işini kurmak istediğini söylemiş.

okuduğum anda kafamda beliren ilk şey ankarada olan bi köfteci :56:

dün eşimle gittik zaman zman gideriz çok güzel bi yer aslında anlkaranın en kötü yerinde ama muhteşem bi fikirleri var ... oturur oturmaz önüne yeşillikler geliyor naylon üzerinde domates salatalık maydonoz turp vs... harika yarım ekmeğin arasına da inegöl köfte getiriyorlar harika ve sonuç 2 kişi 30 lira 2 ayranda ilave tabii :56: gelenin gidenn hadi hesabı yok bakanlar milletvekilleri hep oradalar :56: bn parayı buluyum ilk işim öle bi yer açcam nerde açsam tutarr yani :42:

dün eşimle gittik zaman zman gideriz çok güzel bi yer aslında anlkaranın en kötü yerinde ama muhteşem bi fikirleri var ... oturur oturmaz önüne yeşillikler geliyor naylon üzerinde domates salatalık maydonoz turp vs... harika yarım ekmeğin arasına da inegöl köfte getiriyorlar harika ve sonuç 2 kişi 30 lira 2 ayranda ilave tabii :56: gelenin gidenn hadi hesabı yok bakanlar milletvekilleri hep oradalar :56: bn parayı buluyum ilk işim öle bi yer açcam nerde açsam tutarr yani :42:

köftecinin mekanından bahsedermisiniz lütfen , çünki birçok butarz yerler var ama mekan ve değişik sunum çok önemli

bu konuda pek yardım alamazsın gibi geliyor..yani herkesin yapabilecekleri farklıdır..yani bi işletme falan için senin beceri ve yeteneklerini bilmiyoruz bu yüzdende bi fikir vermek saçma die düşünüyorum..bir sürü sayarım şuanda bile ama yapabilirmisinki??en ii sen bilirin bu sorunun cevabını bence..

tabiki benle ilgili bir durum ancak sektörel anlamında başkaların yaptığı işlerden bahsederekte yola çıkabiliriz haa yapıp yapmamak kişiyle ilgili bir durum

bnde gittm oraya harika bi yer :):)
yeşilin memleketi trabznda yasıyorum ama yesile orda doymustum :):)
valla hiç bi masrafı da yok tabak canak yok :):) süper yer bnce
:nazar:

Back