İş imkanı çok olan 2 yıllık bölüm

reyyannnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
408
1
66
Ankara
kızlar ygs ye grdım bolum arastırıyorumm onu acık ıs imkanı cok olan 2 yıllık bolumler arastrıyorumm bılgılerınızı benle paylasırsanz sevinirm sımdıden tesekkurler

canım ben bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum
kendini bi yönde geliştirmen lazım hepsini yaparım olmuyor çünkü
donanım kısmı bayan için uygun değil ne yazık ki donanım üzerine çalıştığım için söylüyorum
proglama kısmında ise sürekli kendini geliştirmen lazım
ve genelde de 4 yıllıklar daha etkili oluyor
memurluk için ise çok yüksek puan alman lazım
kendi bölümümle ilgili bunlar

memurluk düşünüyorsan eğer atanma puanlarına ve alımlara bakmanı öneririm

bölümden bölüme değişiyor çünkü

2 yıllık ta guzelbolumler var mesala odyolojı onu acık ama ben cok ıyı arastrmak ıstyorum baska bolumler varmı bılmek ıstıyorumm

2 yıllık ta guzelbolumler var mesala odyolojı onu acık ama ben cok ıyı arastrmak ıstyorum baska bolumler varmı bılmek ıstıyorumm

Mutlaka İstediğiniz Bölümü Okumalısınız..
Buna Bizler Değil Siz Karar Vermelisiniz..

Ama Unutmamanız Gereken Bir Durum Söz Konusu..
İstediğiniz Kadar Okuyun..
Ama Artık İş Bulmak Şans İşi..

Allah Tüm Öğrencilerin Yardımcısı Olsun..

Son düzenleme:
evet haklısınız ama sevdgm bolumu zaten okuyorum ama iş imkanı olmayan bır bolum artık bnm oncelıgm o yuzden ıs imkanın olması bılenler vardır mutlaka yardmlarnızı beklıyorum

evet haklısınız ama sevdgm bolumu zaten okuyorum ama iş imkanı olmayan bır bolum artık bnm oncelıgm o yuzden ıs imkanın olması bılenler vardır mutlaka yardmlarnızı beklıyorum

Tasarım ve Basım - Yayımcılık..
Bir Araştırmanı Öneririm..

canım ben de sevdıgın bolumu okuma taraftarıyım .

onu acık ıyı kazanc saglasın dıye meslek secersen

ileride hayal kırıklıgına ugrarsın .cunku ;

hangı meslek ıyı kazanc saglaması acısından cok gozde

tercıh edılen meslek olursa ,3-4 yıl sonra baska meslek cıkıyor

ortaya .atıyorum bundan 4-5 yıl once tekstıl modelıstık cok cok

onu acık ve ıyı kazanclar saglayan bır meslektı .zamanın da herkes

tercıh ederdı onlardan bırı de benım :)

sımdı modelıstlerı adam yerıne koyan yok valla .kursa gıden onune gelen

modelıst olmus .bosuna okumusum dıyorum sımdı

o yuzden canım ıstedıgın bolumu oku kesınlıkle

suan da ıyı kazanc saglayan meslek ,teknık cızım 3d uzmanlıgı dıye bılıyorum .

turkıye de cok fazla autocad kullanan yok(mus) mesela .

kızlar ygs ye grdım bolum arastırıyorumm onu acık ıs imkanı cok olan 2 yıllık bolumler arastrıyorumm bılgılerınızı benle paylasırsanz sevinirm sımdıden tesekkurler

sağlık sektöründen bir böölüm okuyabilirsin tıbbı sekreterlik gibi iş imkanı garanti benim 2.üniversitem önceki mezun olduğum bölümde staj yaparken hayatımın geri kalanını bu meslekle sürdüremiyceğimi karar verdim ve 2. okula başladım bitmek üzere.. akıl vermek gibi olmasın ama bunun cevabını burda aramak yerine kendini dinle :103:

alanın ne belirtmemişsin. önceliğin işinden zevk almak olsun yaşamının 20 yılını o işle geçireceksin çünkü. ama işsiz kalmamak da çok önemli biliyorum.
hayvanları seviyorsan çok yüksek maaşla başlayabileceğin at antrönörlüğü var. benim zamanımda yoktu, keşke olsaydı. bunu ilk duyanlar dalga mı geçiyorsun diyor da bir araştır bence gayet ciddiyim.
gıda işi hep revaçtadır. gıda teknikerliği, et ürünleri, süt ürünleri, şarap, zeytinyağı....
sağlık alanında da var iki yıllıklar.
ben iş yerimizdeki kütüphane memurunun maaşını gördükten sonra 4 yıl okuduğuma pişman oldum desem?
dershane öğretmeniyim, işçiyim yani. ama o memur. sakın aşağılamak gibi algılamayın ama o ortaokul mezun. bir dershanede bir kütüphaneci ne yapar, ne kadar yorulabilir? ama sonra düşündüm, ben edebiyattan başka bir şey okuyamazdım sanırım.

evett hepiniz cok haklısınız bnm bolumum edeyat cok severek okyorum ama artıkformasyonuydu suyuydu buyuydu derken artık devlete grmek ımkansız gıbı bır sey o kadr cok acıkta olan varkı sıra bız okuyanlara gelene kadar ooooooo ben elbette sevdgm bu bolumu bıtırecm ama 4 yılın sonunda ıssız bırı olarak ama mutlaka calısamam lazım benm o yuzden ıkıncı unıversıteyı okumayı dusunuyorum

bende çok araştırmıştım.
iş garantili meslekler: radyoloji, radyoterapi, optik, anestezi ve adalet bölümü.
bunlar 2 yıllık ve neredeyse garanti meslekler.

Merhabalar,

2 yıllık uygulamalı ingilizce türkçe çevirmenlik bölümü için ne diyorsunuz arkadaşlar? Benim ikinci üniversitem olacak, işletme lisans mezunuyum. Bu bölüm hakkında fikri olanlar naçizane paylaşırsa?

bende istediğim bölümü okudum moda tasaım ama malsefe yaşadığım yerden memleketimden ayrılamadığm için mesleğimi yapamadım. kpss çalışıyorum. okuduğum bölüm moda tasarım kpss de de avantajsızmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…