Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.
Bana da önce 'hanim' derler ama yanimda bir gün geçiren hemen 'canim,cicim' moduna geçer :)
Hatta bu sene yanıma bir genc verdiler, bana yardımcı olsun diye. Gün sonunda telsizden 'yengenc abla, yengenc abla' diye anons geçmişti. Ben de 'yengenc abla dinlemede,tamam' demiştim, ne diyim
İşlerimi profesyonelce değil sevgi çemberinde tamamlarim genelde
en son bir haftalık bir festival duzenlemistik, temizlikçisinden elektrikcisine, stand görevlisine... Herkesle samimiyet kurdugumdan her işimi kolaylaştırirlardilar. Çıkmayan koltuk lekesi için normalde 'çiktigi kadar' ovalarlarken benim için deri koltuk fisfisi aldılar, stand sahibi sponsor bizden kaynaklı büyük bir sıkıntı yaşandığında sinirli sinirli söylese hakkiyken önce hal hatrimi sorup, gülüşüp sonra ''ya bizim bilmemneyde sorun olmus' diye cümleye girdi falan...
Hatta yurtdışından gelen çok ağır misafirlerimiz vardı, herkes el pençe divan dururken ben, benim alanımdaki arkadasla o kadar iyi anlaştım ki festivalden sonra gezdirdim, vapura bindik falan. Hala hep konuşuruz, yazin yine gelecek,gorusucez
Yani işler bey hanım demeden de ilerleyebiliyor. Ben de uyuz oluyorum çok ciddi olan iş arkadaşlarına. Özellikle bizim sektörde.
Bence adamın ne dediğini çok da kafaya takma. Sonuçta ilk izlenimleri öyle olsa bile kısa süre sonra seni görüp gerçek seni tanıyorlar.
O cayci da baktın senin siparişini getirmemiş, odadan çikarken 'benim kahvem de şekerli olsun' diye kendini hatırlatabilirdin. Böyle küçük şeyler için hiç canını sıkma. Hem belki de daha genç göründüğün iicn deneyimsiz sanmışlardir seni, bir de böyle düşün