- 7 Şubat 2025
- 2
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi birkusmisali1
İyi akşamlar. Belki bir tavsiyesi olan olur veya nasihat moral vermek isteyen olur diye bu yazıyı yazıyorum. Şimdiden teşekkürler. Uzun süredir iş hayatındayim bu süreçte sürekli sevmediğim ortamlarda bulundum. Her sabah ise nefretle gitmek akşam mutsuz yorgun dönmek çok yıprattı. Bu mutsuzluğumun sebebi iş yerlerinde mobbinge maruz kalıyorum eziliyorum. Çok temiz düzgün bir insan evladıyım kimseye zararım yok sadece işimi yapıyorum ama neden her girdiğim işte aynı şeyleri yaşıyorum. Ben de insanım köle muamelesi görüyorum resmen. Çok gir çık yaptım bu yüzden belki daha iyi bir yer olur diye ama asla hiçbir yer beklentimi karşılamadı. Sürekli ya yaptığım işe karışıyorlar ya arkamdan dedikodu ya şikayet etme falan.. anlamıyorum sessiz kendi halinde biriyim diye mi bütün bunlar..? Ne yapacağımı artık bilmiyorum. Çok üzerime gidiliyor. Koskoca şehirde sanki herkes sözlesmis gibi bana düşman. Acil paraya ihtiyacım var çalışmak zorundayım. Yok mu şöyle evden çalışabileceğim ya da insanların olmadığı tek başıma dışarıda calisabilecegim meslekler? İşin zorluğu önemli değil artık mobbinge maruz kalmayacağım bir iş istiyorum sadece..