Merhaba hanımlar 28 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim yaşadığım şehirde aile fertlerimizden kimse yok sadece eşimle ikimiziz önümüzdeki yaz sonu bebek istiyoruz ama çalışırken bebeğimi emanet edebileceğim kimse yok.
Aklımdan geçen bir aksilik olmazsa doğum iznime çıkabildiğim kadar geç çıkıp iznimi doğumdan sonraya kaydırmak ( bu arada memur değilim özel sektördeyim) ama sağlık bu insanın başına ne geleceği belli olmaz.
hiç bir aksilik olmazsa doğumdan sonra bebeğim 3 aylık olana kadar hakkım olan doğum iznimi kullanmak sonrasında 6 aylık ücretsiz izin almak sonrasında ne yapacağım kafamda bir sürü soru işareti düşünüp duruyorum
- bebeğimi tanımadığım bir yabancıya bırakamam
-8 aylık bir bebeği sabahın köründe işe giderken kreşe bırakıp işe gitmeye gönlüm razı olmaz
- işten çıkamam bu işi çok zor buldum bir daha bu şartlarda iş bulamam
- annemi yaşadığım şehire getirtsem babam ne olacak kendisi şeker hastası yemesi içmesi hep düzenli olmalı annem olmadan nefes alamaz annem ben gelirim olmazsa bebeğini yanıma alırım diyor ama kendisi 500 km uzaklıkta bir şehirde yaşıyor ve bebeği ona verirsem günlerce göremem sütümden benden mahrum kalır
- eşimin ailesinden kimse gelemez
bir çıkar yol bulamadım nasıl olacak bu iş nasıl altından kalkacağım bilemiyorum.
seçenekleri olabilirlik şeklinde değil de yapamam edemem şeklinde belirttiğin için bir yorumcuların bir önerisi olamıyor haliyle:))Merhaba hanımlar 28 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim yaşadığım şehirde aile fertlerimizden kimse yok sadece eşimle ikimiziz önümüzdeki yaz sonu bebek istiyoruz ama çalışırken bebeğimi emanet edebileceğim kimse yok.
Aklımdan geçen bir aksilik olmazsa doğum iznime çıkabildiğim kadar geç çıkıp iznimi doğumdan sonraya kaydırmak ( bu arada memur değilim özel sektördeyim) ama sağlık bu insanın başına ne geleceği belli olmaz.
hiç bir aksilik olmazsa doğumdan sonra bebeğim 3 aylık olana kadar hakkım olan doğum iznimi kullanmak sonrasında 6 aylık ücretsiz izin almak sonrasında ne yapacağım kafamda bir sürü soru işareti düşünüp duruyorum
- bebeğimi tanımadığım bir yabancıya bırakamam
-8 aylık bir bebeği sabahın köründe işe giderken kreşe bırakıp işe gitmeye gönlüm razı olmaz
- işten çıkamam bu işi çok zor buldum bir daha bu şartlarda iş bulamam
- annemi yaşadığım şehire getirtsem babam ne olacak kendisi şeker hastası yemesi içmesi hep düzenli olmalı annem olmadan nefes alamaz annem ben gelirim olmazsa bebeğini yanıma alırım diyor ama kendisi 500 km uzaklıkta bir şehirde yaşıyor ve bebeği ona verirsem günlerce göremem sütümden benden mahrum kalır
- eşimin ailesinden kimse gelemez
bir çıkar yol bulamadım nasıl olacak bu iş nasıl altından kalkacağım bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?