- 10 Mart 2018
- 451
- 1.611
- 43
- 39
R RedDesertRose olabilir canım söylediklerin ama yüz ifadesi alay ya da kinaye hissettim daha çok hem çağrı merkezi gibi de olması sıkıntı biraz
Aksam dükkanin kepenklerini de sana kapattiracaklardi heraldeBu arada sekreter ama aynı zamanda online bir giysi sitesi olduğu için herhangi bir sıkıntı olunca ürün gelmedi eksik geldi yanlış geldi iade sebepleri müşteriyi sakinleştirmek bunları da ben yapacaktım çünkü ayrı bir çağrı merkezi müşteri temsilcisi olur departman olarak ama burda o yok evet diye donseler bile bu işi kabul etmem
Küçük yerlerin çoğu herşeyi bir kişiye yükleyelim mantığı hakim temizlik ofis düzeni çay kahve ikramı bilet alım otel konaklama aynı zamanda patronun misafiri gelince akşam geç çıkma verdikleri maaş çok az çok güzel yerler de var kurumsal yerler herkesin görev tanımının belli olduğu ama şans işte denk gelmek mesele.
Kurumsal yerde santral e ayrı kişi asistan yönetici sekreteri ayrı oluyor genelde
M meredithgrey sen de çok dertlisin cnm işin gerçekten zormuş maddi açıdan inşallah karsiigini aliyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?