İş görüşmem umarım olumlu sonuçlanır

Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun çok mutlu olun :))

Tebrik ederim, hayırlı olsun yeni işiniz. Umarım uzun yıllar, huzurla çalışabileceğiniz bir yer olur.

Diğer adaylarla görüşmeden karar vermek istememiş olabilirler.ben de görüşmelere gidiyorum.insan kaynakları uzmanları yöneticileri iş verenlerle yapılan görüşmeler insanı kendinden şüphe ettiriyor.acaba hata mı yaptım diye..ekonomik konjonktürde ortada.turkiyenin en eski özel üniversitelerinden birine görüşmeye gittim.idari mali öğrenci işlerinde personel olmak gibi bir pozisyon için.sanki kurumsal iletişim müdürü alıyorlar.eski meslegimden dolayı çok da güzel geçti yani ikileme dustgum olmadı değerlendirme sekillerine gore.ocak sonu işbaşı olacaktı :) hala cevap bekliyorum.yazisiyoruz 2 aydır süreç devam ediyormuş:) yersen.
Allahim hayırlı ve tez zamanda işsizlere iş essizlere eş bebeği olmayana bebek versin amin
Ohooo siz ise başlamışsiniz bile şimdi okudum çok sevindim.hayirli olsun

Cok hizliyim, basladim ama işten çikarildim bile :))

Sagolun kızlar, güzel dilekleriniz için valla bir yıldır gir, çık yalama oldu iş hayatım, daha hiç bir işte iki ay çalışamadım ve inanın hep aynı şey, yalan, dolan, üçkağıt kısa yoldan para kazanmak istiyorlar ben de yalan söylemem deyince kapının önüne koyuyorlar inanın böyle. Yani benim yaşım gectiği, bir süre iş hayatından uzak kaldiğım ve yasadiğım yer profesyonel hayatin olmadıği bi yer oldugu icin iyi iş bulamıyorum bana hep çöp firmalar denk geliyor, bakalım tüm işsizler ezan okunuyor hakkimızda hayırlisı olsun insaalah.

elindeki diger adaylari degerlendirecektir. siz bu esnada gorusmelerinize devam edin. daha once yaptiginiz gorusmelerden olumlu donus olursa sakin bu is icin kacirmayin. bekleyeceksiniz.

Nasil yaa okurken aaa ne guzel diyordum sonu sasirtti
Valla tatlım ben de şaşkınım, bana öyle bir ciro hedefi verdiler ki yani yırtınsan olmaz bi de on gun sonunda hedefine ulasamadim bye bye dediler, on gun ya pardon ama cidden kıçımla güldüm, ne aradiklarini inan bilmiyorum ve bu tarzı anlayamıyorum, olmayacak bisey icin ne diye alım yapıyorlar ki ?

elindeki diger adaylari degerlendirecektir. siz bu esnada gorusmelerinize devam edin. daha once yaptiginiz gorusmelerden olumlu donus olursa sakin bu is icin kacirmayin. bekleyeceksiniz.
Canım güncelleme ekledim simdi, alındım daha on gün geçince de çikarildim ama iyi oldu dandik bi yerdi.

Konunun başında inşallah olur derken sonra oh ne güzel dedim ve sonunda üzüldüm.. İnşallah en kısa sürede hayırlı, güzel bir kapı açılır...

Asıl işiniz neydi Ben de uzagim maalesef bir süredir çalışma hayayindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…