- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anımsamaniz beni mutlu etti, çok düşüncelisiniz sağolun, maalesef henüz bir haber gelmedi. Pazartesi ya da salı demişlerdi bakalım yarın da beklerim. Profesyonel bir yer degil hem de hiç ama yaptığim diğer basvurulardan bir sonuc gelmedigi icin bari bunlar cagirdilar diye umut bagladim :)Ne yaptınız?İş görüşmesi yaptığınız yerden bir haber geldi mi?
Amin canım cok şekersin ve güzel kalplisin, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim ben de senin bu tatlışlığını sevdimSizi bir kaç konunuzdan tanıyorum. Yorumlarda da görüyorum ve mantıklı konuşmanızı seviyorum. Sizi tanışmadan sevdim. Buraya da yazıp, hayırlı olsun demek istedim. Her şey gönlünüzce olsun![]()
Insaalah canım iş konusundaki kaderim sana benzer ve telefon gelir de "o iş benim" yazabilirim burada, sagol umut oldu bana senin yasadığın.Bence iş sizinn girdiğim işyerlerinden hemen hemen hepsiyle böyle sizin gibi ayrılıp sonradan çağrıldım inşallah güzel bir telefonla hemen işinize başlarsınız buraya yazmayı unutmayın :)
Oyle olur tabii canim da burası dandik bir yer yani müdür diyor ki siz bi baslayın bakalım maaşı sonra konuşuruz , ben saka yapiyor sandım, biz eskiden böyle yapardik iş görüsmelerini dedi. Ben de evet eskiden guven vardı emeğin karsılığı verilirdi ama bu devirde guven kalmadı, dediginiz tarzda çalısacak birini bulabilir misiniz bilmem dedim.Görüşme yaparken tamam demek uygun olmaz zaten.teklif şeklinde dönüş yapılır.bana da olumlu geldi.
Ay valla heyecan yaptım umarım size mahcup olmam :) yani şurada bi günde hayırlı bir haber vereyim di mi, sagolun valla hepinizin duaları, iyi dilekleri beni cok cok mutlu etti.Görüşmeniz gayet iyi geçmiş. Evin yakınlığı da büyük bir artı. Patron normal olanı yapmış. Hayırlısı olsın inşallah. Haber netleşince bize bilgi vermeyi unutmayın.
Amin insaallah. Bakalım görüsşunler hangimizin hakkinda hayırlıysa o olsun :) çevresi olan birini arıyorlar iş konunda baglantıları olan birini yani, ben işi iyi biliyorum da çevre konusunda tırtladım. Ama diyorum ki yahu cevresi olan da gelip senin verecegin üç kurus maasa calismaz ki, icimden diyorum tabii bunu :)) Ne biliyim kurdugumda da kendimi iyi buluyorum ya, benden iyisini mi bulacaklar diyorum cunku iyiler zaten iyi firmalara gidiyor burası dandik. :)İnşallah olur ama kuruntu yapmayın onlarla da görüşmeden kesin birşey demezler zaten
Canım kısmetten öte yol yok.Bu iş senin kısmetinse oxford mezunu görüşmeye gelsin yinede iş senin olur kendini rahat bırak olumlu düşün ki olumlu olsun herşey.Yaş kaç bu arada merak ettim.Amin insaallah. Bakalım görüsşunler hangimizin hakkinda hayırlıysa o olsun :) çevresi olan birini arıyorlar iş konunda baglantıları olan birini yani, ben işi iyi biliyorum da çevre konusunda tırtladım. Ama diyorum ki yahu cevresi olan da gelip senin verecegin üç kurus maasa calismaz ki, icimden diyorum tabii bunu :)) Ne biliyim kurdugumda da kendimi iyi buluyorum ya, benden iyisini mi bulacaklar diyorum cunku iyiler zaten iyi firmalara gidiyor burası dandik. :)
40 in hayli üstü, yas konusu iş gorüsmesinde sorun olmadı onlar zaten deneyimli birini istediklerini ve yaşımin sorun olmadigini soylediler ama tabii diger basvurularda yas mevzusundan muhtemelen görüsmeye bile cagırmiyorlar. Yaşımdan dolayi iş bulmam zorlasiyor, zaten bulundugum yer profesyonel is hayatinin oldugu bi yerde degil yani hem cok iş secenegi yok bazen de benim gecmis is deneyimlerim basvurdugum pozisyonlara fazla geliyor bu baslasa da mutlu olamaz diyor olabilirler.Canım kısmetten öte yol yok.Bu iş senin kısmetinse oxford mezunu görüşmeye gelsin yinede iş senin olur kendini rahat bırak olumlu düşün ki olumlu olsun herşey.Yaş kaç bu arada merak ettim.
Yok ben ondan sormadım kendim merak ettim :)) İnşallah hayırlı haberleri alırsınız40 in hayli üstü, yas konusu iş gorüsmesinde sorun olmadı onlar zaten deneyimli birini istediklerini ve yaşımin sorun olmadigini soylediler ama tabii diger basvurularda yasimdan dolayi muhtemelen, görüsmeye bile cagırmiyorlar. Yaşımdan dolayi iş bulmam zorlasiyor, zaten bulundugum yer profesyonel is hayatinin oldugu bi yerde degil yani hem cok iş secenegi yok bazen de benim gecmis is deneyimlerim basvurdugum pozisyonlara fazla geliyor bu baslasa da mutlu olamaz diyor olabilirler.
Kukrim @ pembepepe08
Mavi_gokyuzu C caca_88 @V@Bayan Yanak @purring @halfladybug @Birazhuzur @slnkhrmn008
Summer-girl @Sevde_88
@Jey N@_Degerlitas_ @MissCherryBlossom @derin sularda @Mihail Zoscenk @ChillOutt @Finr C captain price @ ilkbahar_ 15 @francescamabel @VEdeGEo
Kızlar şimdi aradılar 1 Mart'ta işe baslayın dediler ama ben tabii yerimde duramadim bugun de ugrasam biraz isleyise baksam olur mu dedim, tamam dediler, birazdan cıķıcam evden.
Hepinize cok tesekkur ederim bana verdiginiz destekten dolayi.
Bunu okudugunuzda yazmakla ugrasmayin ama bana lutfen dua edin olur mu bu is kalici olsun ve odemeyi de duzenli yapsinlar.
Cunku bir yildir hic bi iste kalamadım ya biraktim, ya cikardilar ya da firma kapandı bi de burada odemeleri duzenli yapan firma bulmak da kolay degil.
Sizlerin iyi dilekleri ve dualari bana güc verdi hepinizden Allah razı olsun Rabbim de sizlerin gonlune gore versin. Ve iş arayan herkese de Allah nasip etsin insaalah.
Ise girdigime gore cok sükür artik koye donüp eve tikilmayacagim![]()
Oooo çok sevindim herşey gönlünüzce olur inşallahKukrim C caca_88 @V@Bayan Yanak @purring @halfladybug @Birazhuzur @slnkhrmn008
Summer-girl @Sevde_88
@Jey N@_Degerlitas_ @MissCherryBlossom @derin sularda
@Mihail Zoscenko
@ChillOutt @Finr C captain price @
ilkbahar_15
@francescamabel @VEdeGEo
pembepepe08
Kızlar şimdi aradılar 1 Mart'ta işe baslayın dediler ama ben tabii yerimde duramadim bugun de ugrasam biraz isleyise baksam olur mu dedim, tamam dediler, birazdan cıķıcam evden.
Hepinize cok tesekkur ederim bana verdiginiz destekten dolayi.
Bunu okudugunuzda yazmakla ugrasmayin ama bana lutfen dua edin olur mu bu is kalici olsun ve odemeyi de duzenli yapsinlar.
Cunku bir yildir hic bi iste kalamadım ya biraktim, ya cikardilar ya da firma kapandı bi de burada odemeleri duzenli yapan firma bulmak da kolay degil.
Sizlerin iyi dilekleri ve dualari bana güc verdi hepinizden Allah razı olsun Rabbim de sizlerin gonlune gore versin. Ve iş arayan herkese de Allah nasip etsin insaalah.
Ise girdigime gore cok sükür artik koye donüp eve tikilmayacagim[/USER]