Çok sevindim daimi ve hayırlı olsun.Kukrim @caca_88
@Bayan Yanak
P purring H halfladybug @BirazhuzurBettyRuble Summer-girl Yabanelma
@Jey N
@_Degerlitas_
MissCherryBlossom derin sularda
@Mihail Zoscenko
C ChillOutt @Finr @captain price
ilkbahar_15
@francesca @mabel S su-doku
@pembepepe08
Kızlar şimdi aradılar 1 Mart'ta işe baslayın dediler ama ben tabii yerimde duramadim bugun de ugrasam biraz isleyise baksam olur mu dedim, tamam dediler, birazdan cıķıcam evden.
Hepinize cok tesekkur ederim bana verdiginiz destekten dolayi.
Bunu okudugunuzda yazmakla ugrasmayin ama bana lutfen dua edin olur mu bu is kalici olsun ve odemeyi de duzenli yapsinlar.
Cunku bir yildir hic bi iste kalamadım ya biraktim, ya cikardilar ya da firma kapandı bi de burada odemeleri duzenli yapan firma bulmak da kolay degil.
Sizlerin iyi dilekleri ve dualari bana güc verdi hepinizden Allah razı olsun Rabbim de sizlerin gonlune gore versin. Ve iş arayan herkese de Allah nasip etsin insaalah.
Ise girdigime gore cok sükür artik koye donüp eve tikilmayacagim :))[/USER]
çok sevindim mesafeliKukrim @caca_88
@Bayan Yanak
@Jey N
@_Degerlitas_
@Mihail Zoscenko
ilkbahar_15
@pembepepe08
Kızlar şimdi aradılar 1 Mart'ta işe baslayın dediler ama ben tabii yerimde duramadim bugun de ugrasam biraz isleyise baksam olur mu dedim, tamam dediler, birazdan cıķıcam evden.
Bunu okudugunuzda yazmakla ugrasmayin ama bana lutfen dua edin olur mu bu is kalici olsun ve odemeyi de duzenli yapsinlar.
Cunku bir yildir hic bi iste kalamadım ya biraktim, ya cikardilar ya da firma kapandı bi de burada odemeleri duzenli yapan firma bulmak da kolay degil.
Sizlerin iyi dilekleri ve dualari bana güc verdi hepinizden Allah razı olsun Rabbim de sizlerin gonlune gore versin. Ve iş arayan herkese de Allah nasip etsin insaalah.
Amin insaallah canim senin de iyi haberlerini alacağiz eminim tez zamanda :) ben 5 aydır işsizdim.Nasıl sevindim anlatamam... Hayırlı olsun. Umarım düzenli, uzun soluklu bir iş olur.
Darısı başıma olsun lütfen.
hayirlisi olsun mesafali. arkadasim .insssen alinirsin:)Kızlar Merhaba,
İş görüşmeleri yapıyorum. Ay sonuna kadar biyerlerde başlamazsam buradaki yaşantıma veda etmem gerekebilir ki bu köye dönmem anlamına geliyor ve hiç istemiyorum bunu. Son görüstüğüm iş yapmak istediğime yakın, koşullar piyasaya uygun, makul yani, görüsme iyi geçti, ben biraz fazla istekli davrandım sanırım. Bu iyi bisey ama asıl patron çok ağır biriydi zaman zaman sözünü kestim, hani kendimi göstericem ya cepte de para olmayıp durum acil olunca biraz heyecan yaptım sanırım :) ve tabii çok görüşme yapınca insan otomatiğe bağlıyor biyerden sonra.
Bu arada iki kisiyle aynı anda görüstüm - müdür ve patron- ortam acayip pis ve karışıktı ve patronu kapıdan gecerken içeri giren meczup biri sandım, o biraz sonra katıldı görüşmeye. Ama sonra konuşunca guzel ve temiz düşünceleri olan biri gibi.
Meselem şu uzunca konuştuk, bana sartları da soylediler ben de tamam bana uygun, çalışırım dedim sonra bir süre de sanki orada çalısmaya başlamışım gibi şunu bunu yaparız diye de konustuk ben artik son noktada ne gün işbaşı yapacağım kararlaştırılır derken, müdür konumundaki kişi dedi ki; Benim için siz tamamsınız ama patronumuz ne düsünür bilemem, patron da bunun uzerine benimle tanıştığına çok memnun olduğunu söyledi, lafa müdür bey devam etti, iki kişiyle daha görüseceğiz pazartesi ya da salıya kadar bizden haber bekleyin bu arada da fazla yoğun iş görüsmesi yapmayın dedi.
Sonra tam ben kafam karışmış bir sekilde veda ederken patron bi de nerde oturuyorsunuz diye sordu, söyledim, cok yakinmışiz onlar da o taraftalarmış biraz da bizim muhitten bahsettik. Ve vedalaştık.
Benim kafama takılan bu kadar olumluyken neden tamam demedi patron, acaba kafasinda gorüsme sırasinda bi olumsuzluk mu belirdi yoksa daha görüşülecek iki kisi var onları gormeden net bisey demek istemedi mi?
Okuyanlara tesekkur ederim. Yazmanıza gerek yok ama icinizden hayirlisi olsun diye geçirir, dua ederseniz cok sevinirim. Iyi dileklerde bulunan herkesten de Allah razı olsun.
Amin insaallah canim senin de iyi haberlerini alacağiz eminim tez zamanda :) ben 5 aydır işsizdim.
Çok sevindim, inşallah çok mutlu olacağınız bi çalışma hayatınız olur :)Kukrim @caca_88
@Bayan Yanak
@Jey N
@_Degerlitas_
@Mihail Zoscenko
ilkbahar_15
@pembepepe08
konunuzu yeni gördüm okudum ve inanılmaz sevindimKukrim @caca_88
@Bayan Yanak
@Jey N
@_Degerlitas_
@Mihail Zoscenko
ilkbahar_15
@pembepepe08
Oh mis hayırlı olsun canım<3Ise girdigime gore cok sükür artik koye donüp eve tikilmayacagim :))
GÜNCELLEME : Henüz 10 gün çalışmıştım ve işten çıkarıldım. Çok şey yazabilirim ama tek diyebileceğim işi bilmeyen, cebinde yeterli finansı olmayan, gündüz kafa çeken, sabah işe ter kokarak yüzünü bile yıkamadan gelen, çalışmak istemediği için işi başkalarına yıkan ve haliyle onların yalanlarına kanan, batmamak için acil çözüm arayan, biri işe başlasın ilk günden para kazandırsın beklentisinde olan çakma patronların işyerinde olacağı buydu zaten. Dandik bir yer diye yazmıştım. Kurtulduğuma çok sevindim. Tekrar iş aramaya başladım.
Allah hayırlı bir kapı açar inşallah üzülmeyin.GÜNCELLEME : Henüz 10 gün çalışmıştım ve işten çıkarıldım. Çok şey yazabilirim ama tek diyebileceğim işi bilmeyen, cebinde yeterli finansı olmayan, gündüz kafa çeken, sabah işe ter kokarak yüzünü bile yıkamadan gelen, çalışmak istemediği için işi başkalarına yıkan ve haliyle onların yalanlarına kanan, batmamak için acil çözüm arayan, biri işe başlasın ilk günden para kazandırsın beklentisinde olan çakma patronların işyerinde olacağı buydu zaten. Dandik bir yer diye yazmıştım. Kurtulduğuma çok sevindim. Tekrar iş aramaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?