• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş görüşmelerindeki sorular???

usimal

hayallerim gerçek olsa
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
206
0
96
Diğer
Kızlar iş görüşmelerindeki sorulara nasıl cevap veriyorsunuz özellikle istediğiniz ücret sorusuna

yuvarlak cevaplarla geçiştirmeye çalışıp,işverenin ağzından teklfi duymaya çalışmak ve onun üzerinden pazarlık yapmak en akıllıcası.. ama işveren de kurt,o yüzden bunu başarmak zor ama ilk soruldugunda pat diye ücret söyleme genede..
mesela mevcut standartlarımı koruyabileceğim bir rakam kafidir, diyebilirsin.
nedir o rakam diye ısrar gelirse..
bu pozisyon için ücret skalanız nedir diye sorabilirsin..
gene üstelerse söyle gitsin

ücret konusunda
sizin belli bir standardınız vardır mutlaka, ben de sizin standardınızın benimkiyle uyuşup uyuşmadığını öğrenmek istiyorum
diyerek cevap vermiştim ben, sonra çakal patron bizde genelde yeni başlayan kişi şu fiyattan başlar dedi
ben de benim standardım minimum şu dedim, en son maaşımın altına düşsem bile bunun tahammül sınırlarında olması gerekir dedim :delphin:
hizaya gelmişlerdi :delphin:

bizim ülkede maaşı soramıyorlar dahi iş olsun da diyorlar

durumlar vahim yani
:kahve:

ben sorduklarında direkt söylüyordum:) bu fiyatın altında çalışmayı düşünmüyorum diyorum,eğer sormayıp onlar ne vereceklerini söylüyorsa, beklentimin çok altında bir rakamsa bide fırça çekiyorum:) gerçekten ,tutamıyorum kendimi ,bu kadar tecrübe eğitime verdiğiniz rakam bu mu diyorum

ben sorduklarında direkt söylüyordum:) bu fiyatın altında çalışmayı düşünmüyorum diyorum,eğer sormayıp onlar ne vereceklerini söylüyorsa, beklentimin çok altında bir rakamsa bide fırça çekiyorum:) gerçekten ,tutamıyorum kendimi ,bu kadar tecrübe eğitime verdiğiniz rakam bu mu diyorum

haklısın :lepi:

haklısında işsizde olunca işte razı gelmek zorunda kalıyorsun e zaten iş verende bu yüzden o rakamları teklif ediyor ya :sinifsinif:

Back