• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işıga tutunca golge cikan gebelik testi

cesursavasci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2023
8.605
10.136
168
Bilen cevap verebilir mi 😊 adetime 1 hafta var dayanamadım gebelik testi yaptım ışığa tutunca belli olan golge bir çizgi çıktı birgebeningunlugunden almıştım testi. Fotografta netlemedi ama t nin oldugu yer bulanik gozukuypr fotoda ve dikkstli bakinca aslinda gozukuyor her neyse sabah testime baktigimda
20230726_021356.jpg

20230726_071849.jpg

Kuruma cizgisi olarak yüzeye çıkmış dünkü gördüğüm çizgi acaba gebelik belirtisi olabilir mi

Yarın sabah ilk idrarla tekrarla 5 dakikadan sonra çıkan çizgi gerçeği pek yansıtmaz canım kuruma çizgisi gibi

Testte golge halinde mevcut iki cizgi oluyor. Gebelik varsa mevcut cizgilerin rengi koyulasiyor. Yani hic kullanilmayan bir teste ışıkla dikkatli bakarsaniz cift cizgi görebilirsiniz. Yinede Yarin tekrar test yapabilirsiniz.

Testte golge halinde mevcut iki cizgi oluyor. Gebelik varsa mevcut cizgilerin rengi koyulasiyor. Yani hic kullanilmayan bir teste ışıkla dikkatli bakarsaniz cift cizgi görebilirsiniz. Yinede Yarin tekrar test yapabilirsiniz.
Tamam teşekkür ederim test yapmadan önce inceleyeceğim testi

C
Bilen cevap verebilir mi 😊 adetime 1 hafta var dayanamadım gebelik testi yaptım ışığa tutunca belli olan golge bir çizgi çıktı birgebeningunlugunden almıştım testi. Fotografta netlemedi ama t nin oldugu yer bulanik gozukuypr fotoda ve dikkstli bakinca aslinda gozukuyor her neyse sabah testime baktigimda Eki Görüntüle 3277566
Eki Görüntüle 3277567
Kuruma cizgisi olarak yüzeye çıkmış dünkü gördüğüm çizgi acaba gebelik belirtisi olabilir mi
Canım benım anlıyorum insan bebek isterken ışığa bile bakıyo boyle küçük bir umut bile arıyo ama inan yapma zaten varsa cıkar yok inceliyim yok bakıyım kapak acıyım ınsan zaten hamıleyse hissedıyo yaptıgındada cıkıyo ve senin daha gününe var sabırlı ol insallah vardır🥰

C

Canım benım anlıyorum insan bebek isterken ışığa bile bakıyo boyle küçük bir umut bile arıyo ama inan yapma zaten varsa cıkar yok inceliyim yok bakıyım kapak acıyım ınsan zaten hamıleyse hissedıyo yaptıgındada cıkıyo ve senin daha gününe var sabırlı ol insallah vardır🥰
Evet hissediyorum inşallah çıkar 🤗🥰

Örnek olsun diye atıyorum gözle görülen ilk 5 dakika çıkan testim 3 farklı teste çıktı birde gittim kan verdim 1.20 çıktı testlere güvenme adeti bekle ben akıllandım son yaşadığım olayda

Eklentiler

• IMG_20230725_123007.jpg
    IMG_20230725_123007.jpg
    151 KB · Görüntüleme: 2.091
Örnek olsun diye atıyorum gözle görülen ilk 5 dakika çıkan testim 3 farklı teste çıktı birde gittim kan verdim 1.20 çıktı testlere güvenme adeti bekle ben akıllandım son yaşadığım olayda
İnanmıyorum ya baya da belirginmis 😔 hiç peki belirtin var mıydı o zaman şüphelendigin

İnanmıyorum ya baya da belirginmis 😔 hiç peki belirtin var mıydı o zaman şüphelendigin
Belirtim fazlasıyla vardı tabi hala adet olmadım orası ayrı ,ama yarın gelir diye düşünüyorum olsaydı çıkardı kanda çünkü 3 günde yükselme olmaz

Kimyasal gebelik olma ihtimali peki?
Kimyasal olsa kanamam olurdu tamamen testlerin azizliğine uğradım her ay gölgelik çıkardı bende ama ilk 5 dakika da çıkmazdı bunun gibi bende çok şaşkınım negatif çıkmasına

Kimyasal olsa kanamam olurdu tamamen testlerin azizliğine uğradım her ay gölgelik çıkardı bende ama ilk 5 dakika da çıkmazdı bunun gibi bende çok şaşkınım negatif çıkmasına
Kimyasal olsa kanaman adet günü veya adet gecikmesinden sonra normal adet gibi atılıyor ve gebelik testinde silik cizgi çıkarırken sonraki günler çıkarmıyor ve kanda da hcg cikmiyo

Kimyasal olsa kanaman adet günü veya adet gecikmesinden sonra normal adet gibi atılıyor ve gebelik testinde silik cizgi çıkarırken sonraki günler çıkarmıyor ve kanda da hcg cikmiyo
Biliyorum bunu anlamam için adetimin gelmesi gerekiyor ağrılı da oluyormuş heralde çünkü benim adetlerim ağrısız geçer oradan anlarım heralde ,yinede kanda çıkardı kimyasal da olsa umarım geç döllenmedir ve adet olmam 🙏🏻

Biliyorum bunu anlamam için adetimin gelmesi gerekiyor ağrılı da oluyormuş heralde çünkü benim adetlerim ağrısız geçer oradan anlarım heralde ,yinede kanda çıkardı kimyasal da olsa umarım geç döllenmedir ve adet olmam 🙏🏻
İnşallah canım her şey gönlüne göre olur 🥰🤗

Back
X