Muayne bişey çıktımıİnşallah kan verdim acilde sonuç bekliyorum canım ama alttan muayene etti sancımda var korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muayne bişey çıktımıİnşallah kan verdim acilde sonuç bekliyorum canım ama alttan muayene etti sancımda var korkuyorum
Rahim kalınlaşması var dedi ama kaç mm olduğunu söylemedi kese gözükmedi kan sonucunu bekliyoruz dediMuayne bişey çıktımı
Hayırlısı olsun sonucunu söylermisnRahim kalınlaşması var dedi ama kaç mm olduğunu söylemedi kese gözükmedi kan sonucunu bekliyoruz dedi
Devlet acilde beta için kan testi yapıyorlar mıİnşallah kan verdim acilde sonuç bekliyorum canım ama alttan muayene etti sancımda var korkuyorum
Evet canım yapıyorlar burdaDevlet acilde beta için kan testi yapıyorlar mı
Tabiki bekliyorum bendeHayırlısı olsun sonucunu söylermisn
Sonuç 19.9 çıktı yükselir inşallah çok korkuyorum yaHayırlısı olsun sonucunu söylermisn
Çok yeni sanırım inşallah sağlıkla ilerler iki güne bir kan testine devam et canım hayırlı olsunSonuç 19.9 çıktı yükselir inşallah çok korkuyorum ya
Amin Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yarın kendi infertiliye doktoruma gidicem bakalım dualarınıza ihtiyacım varÇok yeni sanırım inşallah sağlıkla ilerler iki güne bir kan testine devam et canım hayırlı olsun
Hayırlısı olsun canım sende bize dua et bende dün kan verdim yarın sonuç alacağımAmin Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yarın kendi infertiliye doktoruma gidicem bakalım dualarınıza ihtiyacım var
İnşallaaahh inşalllahhj pozitif alırsın sonucunu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah herkes dualarımda canm ne kadar geciktin belirtilerin neydiHayırlısı olsun canım sende bize dua et bende dün kan verdim yarın sonuç alacağım
Bende adet düzensizliği var canım bu ay olmadım 2 nisanda kan vermiştm çıkmamıştı oyüzden bizde sonraki günler değerlendirdik 1 haftadır beyaz akıntım vardı sonra göğüslerim şişdi ve damarlarım belieginleşti. Kadık ağrısı oluyo ara ara testtede silik gördüm dün kan berdim yarın alacağım doktor e nabıza girmemiş normalda aynı gün girerdi idrar tahlilinini galan girmiş betamı girmemiş yarın sabah öğreneceğim inşallahİnşallaaahh inşalllahhj pozitif alırsın sonucunu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah herkes dualarımda canm ne kadar geciktin belirtilerin neydi
İnşallah gördüysen vardır diye umuyorum canımBende adet düzensizliği var canım bu ay olmadım 2 nisanda kan vermiştm çıkmamıştı oyüzden bizde sonraki günler değerlendirdik 1 haftadır beyaz akıntım vardı sonra göğüslerim şişdi ve damarlarım belieginleşti. Kadık ağrısı oluyo ara ara testtede silik gördüm dün kan berdim yarın alacağım doktor e nabıza girmemiş normalda aynı gün girerdi idrar tahlilinini galan girmiş betamı girmemiş yarın sabah öğreneceğim inşallah
İnşallah canımmİnşallah gördüysen vardır diye umuyorum canım
Keseyi goremedigi içinmi acaba nasıl oldun şimdiİnşallah kan verdim acilde sonuç bekliyorum canım ama alttan muayene etti sancımda var korkuyorum
Pozitifmi canım testin merak ettimBende adet düzensizliği var canım bu ay olmadım 2 nisanda kan vermiştm çıkmamıştı oyüzden bizde sonraki günler değerlendirdik 1 haftadır beyaz akıntım vardı sonra göğüslerim şişdi ve damarlarım belieginleşti. Kadık ağrısı oluyo ara ara testtede silik gördüm dün kan berdim yarın alacağım doktor e nabıza girmemiş normalda aynı gün girerdi idrar tahlilinini galan girmiş betamı girmemiş yarın sabah öğreneceğim inşallah
19.9 canım pozitif ama ağrılarım varPozitifmi canım testin merak ettim
Canım kaç çıktı sonucun iyidir inşallahBende adet düzensizliği var canım bu ay olmadım 2 nisanda kan vermiştm çıkmamıştı oyüzden bizde sonraki günler değerlendirdik 1 haftadır beyaz akıntım vardı sonra göğüslerim şişdi ve damarlarım belieginleşti. Kadık ağrısı oluyo ara ara testtede silik gördüm dün kan berdim yarın alacağım doktor e nabıza girmemiş normalda aynı gün girerdi idrar tahlilinini galan girmiş betamı girmemiş yarın sabah öğreneceğim inşallah
Canım sonucun ne çıktı merak ettimBende adet düzensizliği var canım bu ay olmadım 2 nisanda kan vermiştm çıkmamıştı oyüzden bizde sonraki günler değerlendirdik 1 haftadır beyaz akıntım vardı sonra göğüslerim şişdi ve damarlarım belieginleşti. Kadık ağrısı oluyo ara ara testtede silik gördüm dün kan berdim yarın alacağım doktor e nabıza girmemiş normalda aynı gün girerdi idrar tahlilinini galan girmiş betamı girmemiş yarın sabah öğreneceğim inşallah
sonuç noldu canımmİnşallah kan verdim acilde sonuç bekliyorum canım ama alttan muayene etti sancımda var korkuyorum